storniras i kad ti stigne email da si uspeno stornirala onda zakazes novi.Hvala na brzom odgovoru. Kako mogu da otkažem prvi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storniras i kad ti stigne email da si uspeno stornirala onda zakazes novi.Hvala na brzom odgovoru. Kako mogu da otkažem prvi?
Hvala na brzom odgovoru. Kako mogu da otkažem prvi?
Naravno da ne moze niti ce moci u Nemackoj.Cekace se termin svakako, online zakazivanje kao i do sada,ali pre zakazivanja termina moraces da ispunis zahteve ambasade tj.moraces da nostifikujus diplomu u Nemackoj,za jezik jos nije jasno ali se uveliko prica b1 mimimum i to je to.Pozdrav jedno pitanje samo koje me bas muci. Da li ce po novom zakonu od 01.03 sa svom potrebnom papirologijom za vizu moci da se preda u Nemackoj direktno u magistratu ili ce i dalje morati da se ceka na termin u nemackoj ambasadi u maticnoj zemlji? I ukoliko ce se ici na nemacku ambasadu u nasoj zemlji oce li se podnosenje termina opet raditi online? Hvala unapred
Nista ides pa sta bude,mogu da te vrate mogu da te puste ali kad je upitanju pogresan noks pre znaju da vrate pre svega sto se radi o najnizem noksu,ali ti da bi se izvukao ponesi neku diplomu gradjevinskog smera ako imas i prevedi i to tako onda moze da prodje.Treba mi savet pogrešno sam aplicirati a stigao mi termin cekao sam godinu i 7 meseci za termin aplicirao sam noks 3-5 umesto 1-2 mislio sam da se noks gleda kroz zavrsenu srednju skolu. Termin imam sad u utorak ugovor imam za haus majstora hvala vam puno na pomo i svaki savet dobrodosao
Moras proci kroz ambasadu u BG. Dakle ne, i nikad nece moci da se dodje direktno. Bilo nekad, sad se prepricavaPozdrav jedno pitanje samo koje me bas muci. Da li ce po novom zakonu od 01.03 sa svom potrebnom papirologijom za vizu moci da se preda u Nemackoj direktno u magistratu ili ce i dalje morati da se ceka na termin u nemackoj ambasadi u maticnoj zemlji? I ukoliko ce se ici na nemacku ambasadu u nasoj zemlji oce li se podnosenje termina opet raditi online? Hvala unapred
Na raznim Nemackim i nasim portalima pise da ce se kao po novom zakonu termin cekati dve sedmice,uzimajuci u obzir uslove koje su postavili i uz sve to da ukidaju noks1-2 tj.nekvalifikovau radnu snagu koja je prednjacila u prijavama za termin,onda je to sve kad sagledas prosto i logicno.Da li neko zna da li ce se ubrzati proces odobravanja radne vize od 1. marta naredne godine? Ili ce i dalje biti godinu i po cekanja?
Na raznim Nemackim i nasim portalima pise da ce se kao po novom zakonu termin cekati dve sedmice,uzimajuci u obzir uslove koje su postavili i uz sve to da ukidaju noks1-2 tj.nekvalifikovau radnu snagu koja je prednjacila u prijavama za termin,onda je to sve kad sagledas prosto i logicno.
Kako ne razumes,po novom zakonu vise nema zaposlenja kao kurir ,vozanje kombija,rad u mecdonaldsu,ciscenje,fizikalisanje,pomocnik,neki zavrsen kurs manikir pedikir itd... to se sve ukida i nema veze sa tvojom diplomom,mozes ici raditi samo ono za sto imas minimum 3 godine srednje strucne spreme.Genijalno, ubrzali proces tako sto su ispalili sve radnike koji nisu kvalifikovani, ne znam kako ce da funcionise to sa srednjskolskim diplomama, pitam se da li ce moci neko sa Gimazijom da npr vozi kombi ili da bude kurir, sta bi njegova diploma uopste znacila...
kako ce oba vaziti istovremeno od marta do kraja 2020.???
Ovde pise da stari zakon vazi do kraja 2020, a ovaj novi vazi od pocetka marta 2020, preklapanje...a gde pise do marta
Nema smisla vise se prijavljivati po starom jer ne mogu ocistiti ni 2018 godinu,jedino visokokvalifikovani imaju potrebu i dalje da se prijavljuju,a taj info za novi nije tacan jer on starta od 01.03.2020.a da vazece i jedan i drugi samo cemo koristi onaj koji nam odgovara
E to sam i ja pročitao...lepo pise stari zakom od 1.1.2016 do 31.12.2020 novi zakon od 1.1.2020 nigde se ne spominje mart
Na sajtu nemacke ambasade ti pise 01.03E to sam i ja pročitao...
Ma nista to je obijasnjene to su oni sebe tu ogradili kao ogromna je guzva i idemo po spisku ali necete stici jer se deli dokle traje uredba a to je do 31.12.2020.Oni ne mogu da ti zabrane da se prijavljujes jer je zakon na snazi, a u stvari nema smisla vise se prijavljivati jer noks 1-2 i 3-5 mozda stignu do polovine godine 2018 da podele i to je to,jedino plava karta i noks 6-8 imaju potrebu za prijavama.Sta se ovo pojavilo na sajtu ambasade, upisivanje u neki spisak za red cekanja, nije mi jasno ko ovde treba da se upise.
Ne znam da li je neko video.
Naravno da moras sa tom vizom nemas pravo na rad nego samo naci posao i nazad u ambasadu,ali tu vizu da bih dobijo sto kazes moras imati dovoljno na racunu u banci za tih 6 meseci tj.dokaz i minimum b1 certifikat jezika tako da i tu vizu nije uopste lako dobiti nego naprotiv.Ajmo postaviti stvar ovako. Dakle osvane 1. Mart 2020-te i apliciram za vizu od 6 meseci da idem u DE da nadjem posao, ja posao i stan vec imam ugovoren i sve me ceka. Da li ja onda moram opet u Bg ambasadu ili radnu dozvolu dobijam gore?
Da vidis onda u tom slucaju mi je bolje da cekam radnu vizu. Samo ja sam kao i vecina aplicirao 3-5 posto sam to tumacio da se gleda po zavrsenoj skoli a ne po radnom iskustvu. Masinski sam tehnicar a gore treba da radim gips i molerajEvo pa pročitajte šta stoji na sajtu nemačke ambasade u Beogradu u vezi novog zakona. Piše od 01.03.2020. i da ko ima znanje jezika može da aplicira za vizu za traženje posla, a da je za radnu vizu potrebna priznata diploma i ugovor o radu nigde ne stoji znanje jezika i koji nivo. Ako je tebi gazda dao ugovor znači da mu odgovaraš znao-neznao jezik šta se to njih tiče. https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/visa-einreise/-/2250466