Od kog jula cekate.
21.07
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kog jula cekate.
U pa vas preskocili. Ljudi od 25 jula dobili termin, i od 27.uzmite pustite mejl ambasadi sa mejlom ambasade o rezevraciji termina. Desava se da zaborave pojedince.
U pa vas preskocili. Ljudi od 25 jula dobili termin, i od 27.uzmite pustite mejl ambasadi sa mejlom ambasade o rezevraciji termina. Desava se da zaborave pojedince.
Ja stvarno ne razumem kako to sve ide, al zasto nam ne podele termine pa nek su i u martu al da znamo sigurno da cemo ga imati, da mogu bar poslodavcu reci imam termin tad i tad a ne jos se nista ne zna...inace i ja od jula...bezveze
Pozdrav svima ja registrovan od 21.7. Bez termina naravno slao sam meilove i odgovore sam dobio da sam uspesno registrovan ako imam registarski broj i da cekam kao naredni odgovori svi koji su pre 1.11.mole za strpljenje .
Dobio meil od ambasade da nema registracije pod mojim imenom reg.brojem i br.pasosa i da uloliko sam stornirao zahtev podaci se brisu NARAVNO DA NISAM STORNIRAO ZAHTEV onda sam otiso ispred ambasade i pitao sta se desava i predao povratni meil koji sam dobio sa reg.brojem br.pasosa da sam uspesno reg.na listi cekanja odgovor je bio isti da me nema u sistemu i da prilozim zalbu na nemackom NARAVNO PREDAO SAM ZALBU NA NEMACKOM I SAD CEKAM.
MOLIM SVE ONE AKO ZNAJU GDE JOS MOGU DA SE OBRATIM JER SAM SKORO U 5 MESECU CEKANJA
HVALA SVIMA
Pozdrav svima ja registrovan od 21.7. Bez termina naravno slao sam meilove i odgovore sam dobio da sam uspesno registrovan ako imam registarski broj i da cekam kao naredni odgovori svi koji su pre 1.11.mole za strpljenje .
Dobio meil od ambasade da nema registracije pod mojim imenom reg.brojem i br.pasosa i da uloliko sam stornirao zahtev podaci se brisu NARAVNO DA NISAM STORNIRAO ZAHTEV onda sam otiso ispred ambasade i pitao sta se desava i predao povratni meil koji sam dobio sa reg.brojem br.pasosa da sam uspesno reg.na listi cekanja odgovor je bio isti da me nema u sistemu i da prilozim zalbu na nemackom NARAVNO PREDAO SAM ZALBU NA NEMACKOM I SAD CEKAM.
MOLIM SVE ONE AKO ZNAJU GDE JOS MOGU DA SE OBRATIM JER SAM SKORO U 5 MESECU CEKANJA
HVALA SVIMA
Jedte li probali da se opet registrujete, i ako prihvati vas br pasosa niste u sistemu. Kad se stonira termin trazi one brojeve i slova i onda potvrdu. Stim sto se ulazi iz mejla na storno.
Ne zelim da se ponovo registrujem jer nisam stornirao zahtev a kako me nema kod njih u sistemu to neznam ali imam povrati meil sa mojim podacima i reg. brojem sto sam im dostavio
И ја сам им послао маил повратни са регистрационим бројем и са радном дозволом и нису одговорили
Meni odgovorili da nisam registrovan i onda sam dostavio zalbu na nemackom u ambasadi i sad cekam odgovor
Mnogo Vam hvala na odgovoru zaista.
Da, aplicirao sam za termin i dobio povratni broj, kao strpite se bicete pozvani, KAD?!![]()
U "letter of intent" je njihova ponuda u kojoj oni meni nude ugovor -posao, sa svim stavkama: nedeljno radno vreme, plata, bonusi i td i td.
Potpisana od strane direktora i ja sam potpisao, rekli mi to je to 100% to prolazi, pokazali mi smestaj gde cu odsesti i td. Ne verujem da bi se zezali sa tim, pogotovu ne nemci?!
Platili mi put do njih avionom plus taksi 70 evra.
Ne apliciram za plavu kartu nego za visokokvalifikovane jer mi je plata manja nego sto je potrebno za plavu kartu.
Ista je kategorija za apliciranje noks 6-8 cini mi se, tu je i plava karta i visokokvalifikovani, sportisti, naucnici i td.
Zna li neko otprilike za koliko se dobija termin "po novom" od 1 novembra, i da li imaju prednost visokokvalifikovani?!
Meni su u agenciji rekli, kao brzo ces ti dobiti termin sad po novom, njima ti kadrovi trebaju.
Inace je u pitanju IT oblast, Network Administrator.
Ne zna covek vise koga da pita, koliko zavrzlama ima oko ovoga to je strasno
Hvala vam na odgovorima.
Sve najbolje svima u dobijanju vize![]()
Жалба поштом,лично или мејлом ?
HVALA SVIMA
Ja stvarno ne razumem kako to sve ide, al zasto nam ne podele termine pa nek su i u martu al da znamo sigurno da cemo ga imati, da mogu bar poslodavcu reci imam termin tad i tad a ne jos se nista ne zna...inace i ja od jula...bezveze
Od 29.7Pozdrav,samo ako mozete da odgovorite od kog datuma cekate termin? Hvala
Mislim da je ovo interesantno za sve nas koji se trudimo oko odlaska u DE. Koliko je to tačno, nisam siguran. Ako neko može neka proveri !
l