Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poštovani budući stanovnici Nemačke, imam pitanje,nije vezano za temin. Pošto imam da se nacekam za termin, interesuje me da li imate neku dobru skolu nemackog jezika, novi beograd ili zemun??? Sta bi ste mi preporučili da li da idem na opšti kurs ili redom a1, a2.....

probaj ovde: www.liber.co.rs
ja sam ucio kod njih pre dosta godina, dobru sam osnovu sa stekao za dalju nadogradnju u Nemackoj.
casovi su u prostorijama neke osnovne skole u Goce Delceva (kod Starog Merkatora), a cene mislim da su im ubedljivo najnize u gradu.
u doba kada sam ja isao imali su bas dobre predavace… ne znam kakva je sad situacija, ali sigurno mozes da zakazes neki probni termin pa da vidis da li ti odgovara. ne znam ni kakav je to "opsti kurs", ali svakako bi preporucio temeljno ucenje od a1 pa na dalje kurs po kurs.

Da li neko zna do kog datuma je podeljen noks 1-2?
Imas ovde vec sam napisao, stigli do 12. februara, zadnja podela prosle nedelje samo jedan!!!! dan i to pola 12. jer su jos u julu stigli do 12 i neke zaostale podele od ranije. Nema svrhe vise ja ne znam dizem ruke od svega ovoga. Kretencine su nas navukle da trazimo poslodavce, tri puta sam bio u Nemackoj, gubio vreme, pare, zivce, da bi se oni zajebavali sa nama. Ja sam aplicirao 19.02. i dodje mi sa storniram iako me deli sedam dana. Smucila mi se Nemacka.

Imas ovde vec sam napisao, stigli do 12. februara, zadnja podela prosle nedelje samo jedan!!!! dan i to pola 12. jer su jos u julu stigli do 12 i neke zaostale podele od ranije. Nema svrhe vise ja ne znam dizem ruke od svega ovoga. Kretencine su nas navukle da trazimo poslodavce, tri puta sam bio u Nemackoj, gubio vreme, pare, zivce, da bi se oni zajebavali sa nama. Ja sam aplicirao 19.02. i dodje mi sa storniram iako me deli sedam dana. Smucila mi se Nemacka.
U pravu si skroz. Ovo je strasno..uvek je bilo sporo za noks 1-2..ali bar su cistili oko sedam dana po podeli!

Ovo je stvarno strašno. Zamislite kako je nama koji smo kasnije aplicirali za Noks 1-2, ja lično ne znam ni da li ću dočekati termin.

Zdravo, treba mi pomoć, živim u Srbiji i imam Srpski pasoš, i deka želi da mi pokloni svoj stan u Nemačkoj, kako da to odradim, i da li bih na taj način nekako mogla da dobijem vizu? Hvala unapred na odgovoru
Stan mozete dobiti u nasledstvo,stan cak mozete i kupiti u Nemackoj ali na osnovu toga ne mozete dobiti radnu ili boravisnu dozvolu tj.vizu,naravno mozete jedino 90 dana u godini boraviti u tom stanu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back