Da li neko zna do kog datuma je podeljen noks 1-2?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo je bilo reci da ce poceti od 1.1.2020, mada neke nezvanicne informacije su da ce poceti tek od Marta 2020.recite mi kad stupa na snagu novi zakon o zapadnom blkanu i kvalifikovanoj radnoj snazi hvala unapred
Kazu da je Februar 2018, mislim da je sredina FebruaraDa li neko zna do kog datuma je podeljen noks 1-2?
Neven skola, Milentija Popovica.Poštovani budući stanovnici Nemačke, imam pitanje,nije vezano za temin. Pošto imam da se nacekam za termin, interesuje me da li imate neku dobru skolu nemackog jezika, novi beograd ili zemun??? Sta bi ste mi preporučili da li da idem na opšti kurs ili redom a1, a2.....
Hvala lepoKazu da je Februar 2018, mislim da je sredina Februara
Poštovani budući stanovnici Nemačke, imam pitanje,nije vezano za temin. Pošto imam da se nacekam za termin, interesuje me da li imate neku dobru skolu nemackog jezika, novi beograd ili zemun??? Sta bi ste mi preporučili da li da idem na opšti kurs ili redom a1, a2.....
Kada ste aplicirali vi za noks1/2? Moj sin 28 april.Da li neko zna do kog datuma je podeljen noks 1-2?
Imas ovde vec sam napisao, stigli do 12. februara, zadnja podela prosle nedelje samo jedan!!!! dan i to pola 12. jer su jos u julu stigli do 12 i neke zaostale podele od ranije. Nema svrhe vise ja ne znam dizem ruke od svega ovoga. Kretencine su nas navukle da trazimo poslodavce, tri puta sam bio u Nemackoj, gubio vreme, pare, zivce, da bi se oni zajebavali sa nama. Ja sam aplicirao 19.02. i dodje mi sa storniram iako me deli sedam dana. Smucila mi se Nemacka.Da li neko zna do kog datuma je podeljen noks 1-2?
Ja sam aplicirala 6-og marta. Ali kako stvari termin necu dobiti ni do kraja godineKada ste aplicirali vi za noks1/2? Moj sin 28 april.
U pravu si skroz. Ovo je strasno..uvek je bilo sporo za noks 1-2..ali bar su cistili oko sedam dana po podeli!Imas ovde vec sam napisao, stigli do 12. februara, zadnja podela prosle nedelje samo jedan!!!! dan i to pola 12. jer su jos u julu stigli do 12 i neke zaostale podele od ranije. Nema svrhe vise ja ne znam dizem ruke od svega ovoga. Kretencine su nas navukle da trazimo poslodavce, tri puta sam bio u Nemackoj, gubio vreme, pare, zivce, da bi se oni zajebavali sa nama. Ja sam aplicirao 19.02. i dodje mi sa storniram iako me deli sedam dana. Smucila mi se Nemacka.
Ovo je stvarno strašno. Zamislite kako je nama koji smo kasnije aplicirali za Noks 1-2, ja lično ne znam ni da li ću dočekati termin.Imas ovde vec sam napisao, stigli do 12. februara, zadnja podela prosle nedelje samo jedan!!!! dan i to pola 12. jer su jos u julu stigli do 12 i neke zaostale podele od ranije. Nema svrhe vise ja ne znam dizem ruke od svega ovoga. Kretencine su nas navukle da trazimo poslodavce, tri puta sam bio u Nemackoj, gubio vreme, pare, zivce, da bi se oni zajebavali sa nama. Ja sam aplicirao 19.02. i dodje mi sa storniram iako me deli sedam dana. Smucila mi se Nemacka.
ne znam odakle ti ta cifra od 49 soma za BC?! mislim da je aktuelna granica oko 54k, a za inzenjere, IT i lekare oko 42k.Zna li neko, da li svako ko ima uslove za nok 6-8 mora imati bruto platu od 49000 godisnje ili to vazi samo za plavu kartu?
Pa kako god, svakako mora da postoji odredjena cifra?ne znam odakle ti ta cifra od 49 soma za BC?! mislim da je aktuelna granica oko 54k, a za inzenjere, IT i lekare oko 42k.
Stan mozete dobiti u nasledstvo,stan cak mozete i kupiti u Nemackoj ali na osnovu toga ne mozete dobiti radnu ili boravisnu dozvolu tj.vizu,naravno mozete jedino 90 dana u godini boraviti u tom stanu.Zdravo, treba mi pomoć, živim u Srbiji i imam Srpski pasoš, i deka želi da mi pokloni svoj stan u Nemačkoj, kako da to odradim, i da li bih na taj način nekako mogla da dobijem vizu? Hvala unapred na odgovoru
Minimum 18 meseci.Pozdrav mozete mi reci posto sam 28.06.2019 registrovan za cekanje termina noks 3-5 koliko li se ceka za termin.Hvala unapred.