Moze zex ako nisu puni sa grupnim terminima, jer nemamo nacin da pratimo te dane..... podeljeno po svim informacijama je samo do 17.10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najsmesniji su mi ovi likovi po Youtube koji se javljaju iz Nemacke,i po raznim forumima sto se kunu u milu majku da se od 01.01.2019 ukidaju za nas vize,a to u tom zakonu upravo nigde nije ni spomenuto,nego je samo napisano na 8. stranci tog zakona da Ambasade treba da budu azurnije u resavanju viza.Ima tu u pdf predlog zakona,za nas novina efikasniji rad ambasade,jezik,brze priznavanje kvalifikacija i jos poneke reforme.
Znam za to i to se u ovom naopakom svetu zove pozitivna diskriminacija. Cak i pragmaticni i prakticni Nemci moraju da rade ovako nesto, to vam je kao ono o gej paradi, niko to ne voli ali ih mediji guraju svuda... dobro necu vise o politici.Vozacc, a sta vi uopste znate o kineskom skolstvu?! To kako je kod njih i koji njima nivo racunaju mi to ne znamo. Devojka kineskinja je zavrsila nemacki u kini, dakle osnovne cetvorogodisnje studije i na razmeni studenata nije mogla svoje znanje nemackog da poredi sa nasim studentima koji su zavrsili osnovne studije. Nakon toga, mojoj drugarici sa balkana su trazili c2 nivo za upis na master u nemackoj. Kineskinji su trazili b1 nivo za upis nba master u nemackoj.
Proverite to, nemojte samo verovati ili neverovati.
Najsmesniji su mi ovi likovi po Youtube koji se javljaju iz Nemacke,i po raznim forumima sto se kunu u milu majku da se od 01.01.2019 ukidaju za nas vize,a to u tom zakonu upravo nigde nije ni spomenuto,nego je samo napisano na 8. stranci tog zakona da Ambasade treba da budu azurnije u resavanju viza.
Ovo je nešto što i mene zanima ali vidim da nema potpunog odgovora. Glavno pitanje jeste, da li je moguce prijaviti se za spajanje porodice ukoliko supruznik ceka vizu i dobice je tek za 4-5 meseci? Na ovaj nacin supriznik bi mogao da dodje nakon samo nekoliko meseci odvojenosti jer se registrovao ranije. Molim Vas da neko napise ukoliko ima informaciju da li je ovo moguce?Poštovani i dragi sapatnici, čekamo radnu za muža (prijava 03. januar, NOKS 3-5, vozač). Imala bih par pitanja: Da li je moguće da se mi prijavimo za termin i pre nego što on dobije svoju vizu (da ne bismo posle čekali 7 meseci)? Nešto nisam viđala da je neko tako radio, ali bih ipak da proverim. Koliko vidim, prilikom prijave za termin ukucavaju se samo lični podaci i brojevi pasoša...Da li je to sve? (Nisam išla do kraja, samo sam pogledala onu prvu stranicu, te nisam sigurna da li ima nešto posle toga ili ne)... I da li se tu, ukucavanjem brojeva pasoša i dece, tako zakazuje termin i za njih (ne mora da se popunjavaju odvojeni formulari)? Ova informacija mi je, inače, potrebna i zato što treba da radimo rezervaciju termina za još jednu porodicu sa decom (jedan član je već u Nemačkoj). Hvala unapred i svima mnogo sreće.
Izaslo je par predstavnika, nista konacno o novom zakonu, radice jos na njemu i bice ostri.
Ovo je nešto što i mene zanima ali vidim da nema potpunog odgovora. Glavno pitanje jeste, da li je moguce prijaviti se za spajanje porodice ukoliko supruznik ceka vizu i dobice je tek za 4-5 meseci? Na ovaj nacin supriznik bi mogao da dodje nakon samo nekoliko meseci odvojenosti jer se registrovao ranije. Molim Vas da neko napise ukoliko ima informaciju da li je ovo moguce?
Vi se mozete ranije prijaviti na termin, ali glavni problem je da za dobijanje vize za spajanje porodice potrebni su:Ovo je nešto što i mene zanima ali vidim da nema potpunog odgovora. Glavno pitanje jeste, da li je moguce prijaviti se za spajanje porodice ukoliko supruznik ceka vizu i dobice je tek za 4-5 meseci? Na ovaj nacin supriznik bi mogao da dodje nakon samo nekoliko meseci odvojenosti jer se registrovao ranije. Molim Vas da neko napise ukoliko ima informaciju da li je ovo moguce?
Vi se mozete ranije prijaviti na termin, ali glavni problem je da za dobijanje vize za spajanje porodice potrebni su:
1. Prijava na adresu
2. Zadnje 3 obracunske liste
3. Mora da prodje probni rad, dok traje probni radi vrlo tesko odobravaju vizu.
I druge stavke iz informatora za spajanje porodice.
Dok cekamo njegovu radnu vizu, jer su se priblizilo vreme za njegov termin, da se mi prijavimo za termin za spajanje porodice, da ne bismo posle cekali ko zna koliko meseci u tom momentu...Ovako mozemo da ustedimo dva, tri meseca verovatno, ako je izvodljivo.Vi se moratr prijaviti na termin kako bi dobili vizu. Kako ste mislili da se prijavite dok cekate za vizu?
Za spajanje porodice morate se vi i deca zasebno prijaviti za termin, ne moze da povede vas i decu na njegov termin. Tako vam pise i na stranici ambasade.
Pise da ste dobili zustimmung za pocetak rada 10.10.2018.
Takodje pise da Ambasada iz BG ih nije angazovala oko procesa (kog, pojma nemam jer ne pise), i pise da cete vrlo verovatno uskoro dobiti vizu od Ambasade.
Ovo je iz Auslanderbehorde ?
Da. Njima sam poslao mail i pitao da li je odobeno izdavanje vize i naveo broj sa onog papira iz ambasade DEU.......
Upravo tako sam i ja protumacio... ali sam javio poslodavcu i rece mi da je odobrena viza i da ce me uskoro pozvati iz ambasade...
Pretpostavljam da su i njih kontaktirali...
u svakom slucaju... lakse mi je puno kad znam da je sve ok,,,