Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stize potvrda da je storniran.
Mozete proveriti da li ste u sistemu tako sto cete pokusati da se registrujete sa istim podacima opet. Ako vam odbije registraciju pisace vam da su ti podaci korisceni za registraciju i to znaci da ste u sistemu.
Ako prihvati registraciju znaci da nista bili u sistemu i upravo ste se registrovali.

I još nešto, u informatoru za izvod iz trgovinskog registra piše da je potrebna jedna kopija i za potvrdu poslodavca za Kod95 da nije potrebna ni jedna kopija, a za sve ostale stavke po dve. Danas sam video da su po dve kopije potrebne za sve stavke i da je dosta ljudi moralo do kopirnice zbog toga, a šalterske radnice se ponašaju kao da već piše +2 pa se malo ljute..

I još nešto, u informatoru za izvod iz trgovinskog registra piše da je potrebna jedna kopija i za potvrdu poslodavca za Kod95 da nije potrebna ni jedna kopija, a za sve ostale stavke po dve. Danas sam video da su po dve kopije potrebne za sve stavke i da je dosta ljudi moralo do kopirnice zbog toga, a šalterske radnice se ponašaju kao da već piše +2 pa se malo ljute..

Ako ti nije tesko nam nabrojis sta si sve predao,

Danas sam svratio ispred ambasade bilo je nekih 15-tak ljudi ispred.Porazgovara sa covekom koji radi za agenciju.On mi kaze da je stanje redovno kao i do sad.Pozvao sam gospodju koja radi u agenciji i ona mi kaze da sigurno sve ide kao i do sad ustaljenim tokom i da nece tu biti nekih velikih pomaka sa novim zakonom.Ako ga i usvoje to nece stupiti na snagu jos nekoliko meseci sigurno.Rako da svi koji nestrpljivo cekaju termin i viziranje moraju da kao i do sad da se naoruzaju strpljenjem ali ce sve biti.Njima gore fali mnogo ljudi koji hoce da rade i to je najbitnije.Pozdrav

Pozdrav svima..
Sad u petak putujem za Nemacku, gore ne odmah ali cu sigurno imati automobil na moje ime.
E sad da li mi neko moze reci gde se vadi potvrda i kako, da nisam imao stetu ovde sa automobilom da bi mi gore osiguranje bilo manje a ne kao pocetniku?
Za koliko godina unazad to treba i sta ako nisam sve te godine imao automobil na moje ime?
Ako neko zna i moze da mi napise znacilo bi mi jer bih mogao to da izvadim i ponesem..
Hvala puno unapred i izvinjavam se cini mi se da sam to vec negde citao na forumu nesto u vezi toga ali sad ne mogu da nadjem trazim skoro tri sata..
Hvalaaa

Danas sam svratio ispred ambasade bilo je nekih 15-tak ljudi ispred.Porazgovara sa covekom koji radi za agenciju.On mi kaze da je stanje redovno kao i do sad.Pozvao sam gospodju koja radi u agenciji i ona mi kaze da sigurno sve ide kao i do sad ustaljenim tokom i da nece tu biti nekih velikih pomaka sa novim zakonom.Ako ga i usvoje to nece stupiti na snagu jos nekoliko meseci sigurno.Rako da svi koji nestrpljivo cekaju termin i viziranje moraju da kao i do sad da se naoruzaju strpljenjem ali ce sve biti.Njima gore fali mnogo ljudi koji hoce da rade i to je najbitnije.Pozdrav

Ako usvoje zakon,verovatno ce na snagu stupiti 1 januara!Nije to tako daleko!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back