Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koj broj da pozovemo mi u berlin da bi j mi proverili.?

Koj ti broj treba budi precizan dali je to broj Ambasade u Beogradu ili Sarajevu ili Berlinu

- - - - - - - - - -

Cim se ljudi ne oglasavaju, znaci da nema nista. U Bosni se uveliko dele, ali ovaj avgust u Beogradu ispade najgori mesec...

U Sarajevu dele sad termine iz marta -aprila pa pretpostavljam da ce i nama iz avgusta tad hahahahaha ludo burazeru , da je pera odma otiso u policiju do svega ovoga nebi doslo

Koj ti broj treba budi precizan dali je to broj Ambasade u Beogradu ili Sarajevu ili Berlinu

- - - - - - - - - -

U Sarajevu dele sad termine iz marta -aprila pa pretpostavljam da ce i nama iz avgusta tad hahahahaha ludo burazeru , da je pera odma otiso u policiju do svega ovoga nebi doslo

Nasi iz avgusta dobicemo kad se trešnje rascrvene. Samo nam spas kad bi dozvolili da u ured predamo za prvu vizu.

Nasi iz avgusta dobicemo kad se trešnje rascrvene. Samo nam spas kad bi dozvolili da u ured predamo za prvu vizu.
To sam i ja prokomentarisao na fejsu a vezano je za zasedanje nemacke skupstine i rasprave da se poveca broj viza na 200000 realno ambasade to fizicki nemogu da odrade i da je najbolje resenje da se predaju ista dokumentan u odeljenjima za strance u gradu gde ces raditi a da ne pricam o njihovim dobitima jer do vize nemozes raditi vec placati smestaj hraniti se sve to ide njima u prilog i u budzet ali sta mi znamo osim da si cekamo termin a do tad pivce za zivce i kikiriki

- - - - - - - - - -

I sta sad raditi sa ugovorima koji ce presisati tih 6 meseci koliko vaze- moliti gazdu za novi ili ...?
Ja i drugari koji idemo kod istog gazde smo javili istom da nam posalje nove ugovore sa skorijim datumom pa cemo videti samo da ga ne zovemo i treci put

To sam i ja prokomentarisao na fejsu a vezano je za zasedanje nemacke skupstine i rasprave da se poveca broj viza na 200000 realno ambasade to fizicki nemogu da odrade i da je najbolje resenje da se predaju ista dokumentan u odeljenjima za strance u gradu gde ces raditi a da ne pricam o njihovim dobitima jer do vize nemozes raditi vec placati smestaj hraniti se sve to ide njima u prilog i u budzet ali sta mi znamo osim da si cekamo termin a do tad pivce za zivce i kikiriki

- - - - - - - - - -

Ja i drugari koji idemo kod istog gazde smo javili istom da nam posalje nove ugovore sa skorijim datumom pa cemo videti samo da ga ne zovemo i treci put

Vidla sam objavu, ali u te radnike spada i eu. Tu ce turci i ostali da upadnu. Mi sa Zustimmung vec smo uracunati u radnu snagu, bar tako mislim. A ima na sajtu njihovom i o grupnoj deportaciji imigranata iz avganistana. Cudno primace radnike a ove deportiraju.

Danas me nije mrzelo da pregledam objave ko je kad registrovan. I vidim da fali mnogo datuma. Ovde i po grupama na face-u se mahom vrte isti ljudi. Nema sanse da se sazna koliko je vas za radnu i nas za spajanje. Pozovem prijateljicu koja zivi blizu ambasade. Pitam da li vidi tamo manje gužve jer je zastoj. Kaze mi "******, prodjem tuda svakog dana do posla. Jednom ću proci a ljudi ce se tući". Kaze u pola 8 je tamo min 50 ljudi. Nemojte se nervirati jer mnogo njih odmah ode u agenciju i nema pojma da ovi forumi i grupe postoje. Ili dodju iscitaju sta ih zanima i boli ih uvo sto se mi ovde bavimo nagađanjem, molitvama i gledanjem u pasulj.
Usla sam u grupu gde su medicinari, svi koji su preko ZAV-a su dobili u januaru dve nedelje. Tu moze po koji kao mi "običan smrtnik" da uleti.
Eto. Zelim vam lep i opuštajući vikend bez proveravanja mail-a. Svi cemo se kad-tad smejati ovome. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back