Pdf... poslao jos 1 mail pa sta bude...
Verovatno tvoj telefon ili komp.nema mogucnost otvaranja pdf fajla, mail prosledi na kompjuter, svaki iole noviji kompjuter otvara...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pdf... poslao jos 1 mail pa sta bude...
Samo da vam kazem da su ovi sto rade u ambasadi najvece govna koja postoje...saznao sam da sam stornirao svoj termin pre nekih mesec dana....hahaha pa da li je realno da su toliki idioti i da su me stornirali
Ili ako znas preuzmi sa interneta neki program , ima ih besplatnih, za otvaranje pdf formata, zove se Adobe Reader...Verovatno tvoj telefon ili komp.nema mogucnost otvaranja pdf fajla, mail prosledi na kompjuter, svaki iole noviji kompjuter otvara...
Danas petak ?ufff ! Sta mislite,hoce li biti snega ove godine ? a ?
Mom poslodavcu je ug firma i kad mu pokazala sta trazi ambasada na sajtu on mi dao ovo, a mom muzu poslodavac dao drukcije, ali je firma gmbh. I muz ima dva papira. Sad mi nista nije jasno.
- - - - - - - - - -
Pa valjda kad je manje firme ne moraju biti zavedene u handelsregister pa zato ide ovo, tu moze da se vidi koliko zaradjuje firma, zato mu se verov nije slalo...
- - - - - - - - - -
E stvarno strasno, ti najduze cekas koliko mi se cini... bas nije u redu...
- - - - - - - - - -
Meni su dopunu trazili odmah kad sam predavao...a verovatno ili zovu telefonom ili posalju mailom... jesi imao gewerbe?
Imao sam gewerbe sva dokumenta su mi bilo dobra cak sam imao I gewerbe od firme sto su se spojile te dve u jednu
Dejane, meni se cini da sada sve vise dolazi do globalnog zagrevanja'
Koliko se dugo ceka za odobrenje vize ? Od datuma kad predate dokumenta
I mene to interesuje,
Znacio bi mi odgovor.
Hvala.
Pozdrav.
Sreca pa gazda Ima strpljenja posto ih Ima dosta iz bosne sto kod njega radeGde krecete? Cekamo prolece kolko vidim. Bih ide punom parom, oni znaju kad im je termin, pune februar, a mi spavamo.I idemo vozaci,ubacite zetone,stisnite gas, krecemo !
Gde krecete? Cekamo prolece kolko vidim. Bih ide punom parom, oni znaju kad im je termin, pune februar, a mi spavamo.
Hvala,a jel mogu da ostanem februar ceo kod kuce i da se vratim na nesec dana stim ako se pogleda zadnjih 180 taj februar mi potirie 1. august kad sam usao?I onda kad bi se pogledalo zadnjih 6 imao bi jos mesec zar ne?Vise mi se smucilo ovo brojanje i kako sve ide da ne prekoracim jer cekam spajanje porodice a aplicirao sam 11.10 a stiglo se do 21.9 valjda cu pre dobiti vizu nego nova 3 meseca,boze zdrvlje
E ljudi zanimame kako javljaju ako treba dopuna dokumenata i odbijenica?cekam na vizu od 11.12![]()
Verovatno tvoj telefon ili komp.nema mogucnost otvaranja pdf fajla, mail prosledi na kompjuter, svaki iole noviji kompjuter otvara...
Ma nije to otvarao sam vec te datoteke, i prosledio par puta i svud je on kad udjes u mail moglo da se otvori osim u tom sto sam poslao njima, tj samo 1 mogla da se otvori a ove kao da ne postoje, nece... i ja posaljem ponovo i sad mogu, a kako ce oni to prihvatiti ko zna, odgovora jos nema... A vidim ni vama termina, da ne poverujes...
Ja Jos cekam od 11.12Sreca pa gazda Ima strpljenja posto ih Ima dosta iz bosne sto kod njega rade
Zanima me da li su ista promenili u postupku dobijanja radne vize. Rekose mi u firmi u Stuttgartu da se promenilo i da se sad tamo dobija viza a ne u Beogradu. Treba jedan moj prujatelj da pocne tamo da radi pa rekose da ne ide sad po papire jer je promenjeno. Hvala!!!!!!
Imam ja pusti mi imejl u poruku na forum poslacu ti. Po njemu predajemo valjda. Ja cu njega da nosim.