Moze samo stari ponesete sa sobom na termin.
Muma,jel si sigurna da to moze tako,da me ne zeznu nesto pa me ne prime na termin a posle toliko cekanja,taman odmah da se ubijem????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze samo stari ponesete sa sobom na termin.
Muma,jel si sigurna da to moze tako,da me ne zeznu nesto pa me ne prime na termin a posle toliko cekanja,taman odmah da se ubijem????
Da zato pise u informator da se ponese stari pasos. Pa mnogo njih je tako islo sa novim a nosili stari sa kojim zakazan termin na uvid. Ako ne verujete pitajte u ambasadu.
Ljudi ja se izvinjavam sto postavljam mnogo pitanja ili zagusim forum,imajte razumevanja totalno sam neupucen u problematiku. Imam jos jedno pitanje ako neko zna,28 decembra sam se prijavio za termin,kada ce otprilike odgovoriti sa datumom termina,sta mislite?
28 decembra 2017 sam se prijavio mejlom za termin,kada mislite da ce mi odgovoriti sa datumom termina?
28 decembra 2017 sam se prijavio mejlom za termin,kada mislite da ce mi odgovoriti sa datumom termina?
7,8,9,10,11,12..............U redu razumem da si neupucen i da ne nisi u toku. Ali zar ti nije palo na pamet da prelistas poslednjih 10-15 strana foruma i malo pohvatas kako se krece dobijanje termina.
Pritom napisao si kad mozes da ocekujes da te pozovu, za koju vizu si aplicirao? Da li si prelistao sajt ambasade i video koliko tipova vize postoje..
Malo vise truda samo....
a sto se tice termina, cekaces najverovatnije kao i svi ostali bar 2-3-4-5-6 meseci
Muma kako ti lupetas... Svi ljudi na forumu ocekuju da im neko da pravu informaciju.. Ti delis poluinformacije I lupetas.
dobices druze da 15ak dana termin ne sekiraj se,brzo ideRadna viza je u pitanju NOKS 1-2.
Radna viza je u pitanju NOKS 1-2.
Ogi,da li me zezas da cu dobiti termin za 15 ak dana ili je ozbiljno?

Ja ocekujem samo da mi jave za termin nista vise,kada je,to jest kada ce biti?
Ej ljudi evo i mene, jutros sam bio u ambasadi, imao termin. Ovako- nisam uspeo da nabavim Gewerbe pa su mi jedva prihvatili ostalu dokumentaciju, ostalo je na cekanju al da donesem sto pre i to licno(gazda na odmoru van DE a i kolektivni odmor, nikog nema)... sertifikat jezika mi nisu trazili niti me ko sta pitao u vezi toga, a koliko sam video ni nikog drugog ko je bio tada, a vecina su bili vozaci..bio sam na salteru B i radnica prilicno neljubazna, dok su ostale cini mi se dosta ljubaznije al tu dosao na red, sta cu...e sad, coveku pored mene su trazili da donese nov ugovor jer je stariji od 6 meseci a meni nista nisu rekli iako je i moj...kazu imaju 50tak stranki dnevno i to je to, do 12i15 primaju dokumenta. Ja sam imao u 15 do 10 ali sam kasnio dosao oko 10 ali to nije nikakav problem...
Na prolece. Ne znam sta drugo da ti kazem. Letos je bilo 2 meseca od prijave, tre
Ako je samo Gewerbe na konju si! Srecno!
20.06.2017Ogi,koliko ti ono bese cekas? Zapravo,koje god.si se prijavio? Ne pa samo pitam