Na koji vremenski period se dobija radna viza u pocetku,prvi put? Ima li neko pravilo ili zavisi od poslodavca ili necega drugog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I hteo bi pitati jos ako bi se ozenio sa devojkom koja je HR radi ovde i ima prijavu boravka,,gde mogu tacno pronaci sta mi treba od dokumenata i koliko procedura traje...ukratkoi dal mi je potreban taj A1
Na koji vremenski period se dobija radna viza u pocetku,prvi put? Ima li neko pravilo ili zavisi od poslodavca ili necega drugog?
Pozdrav! Izvinite sto mozda postavljam isto pitanje koje je vec bilo. Mene interesuje kad Zustimmung istekne da li ga ambasada uzima od mene taj dan kad budem imao termin i prosledjuje u Nemacku? Meni je bitno da ga oni proslede u Nemacku i da vide da mi je bio odobren. Da li to tako funkcioniste kad istekne zustmmung?
Radi,al ne znam da li dele termine.Dobro jutro svima!
Da li ambasada radi danas?
Radi,al ne znam da li dele termine.
Sta je ovo ljudi? Prodje 1.1.2018. a ne pustiše da se slobodno zapošljavamo po Nemačkoj?![]()
Onda da navijamo jako da dele!!!!! Ako ne danas,onda sutra,ili u petak,sigurno!
Na koji vremenski period se dobija radna viza u pocetku,prvi put? Ima li neko pravilo ili zavisi od poslodavca ili necega drugog? Sta je to auslanderamt? Mislio sam da se prva radna viza dobija najmanje na 9-12 meseci?
Sta je to auslanderamt?
Pa nisu ni ludi da nas puste, ljudi dali prst mi balkanci bi celu šaku.
- - - - - - - - - -
Cim nema od jutros da se oglasavaju, nista od termina nema ko pre što delili. Mozda tako oko 13h puste nekoliko. Ja se ne nadam vise. Molim boga da upadnem u februar. Poslodavcu sam javila da mozda krajem februara ili marta dobijem termin, pa sta bude. Ne mogu vise da nagadjam i ispada da lazem poslodavca i svakog puta me pitaju iz firme al sam ja odustala od posao. Ljudi ne mogu da veruju da se ovoliko ceka. I imejl od ambasade sam slikala i poslala. Tako da sve je u bozije ruke.
Zar je moguce da ne produze ugovor posle prvih 6 meseci ako imas sve potrebno i poslodavca i sve ostalo?
sheikh prijavio si se pre par dana i vec bombardujes pitanjima. Nema potrebe 5 puta jedno pitanje da postavljas, kada neko bude znao odgovor-odgovorice ti. Ide pretezno na 6 meseci pa kasnije produzavas ali to niko sa sigurnoscu ne moze da ti kaze. Nemoj da zatrpavas druga pitanja tim svojim jednim. Koliko je tebi vazno da nesto saznas, toliko je i nama ostalima bitno da neko vidi nase pitanje i odgovori nam ako zna.
Nisi kupio forum, nije napravljen zbog tebe. Izvini ali meni se smuci kada udjem i vidim 12 puta jedno-isto pitanje koliko vazi koliko vazi

Ljudi,imam pitanje u vezi pasosa i da li je neko imao slicno iskustvo.Cekam termin kao i svi ovde,pasos sa cijim brojem sam na cekanju termina mi vazi do pred kraj godine.Da li mogu da izvadim novi pasos i kada budem dobio termin da odem sa njim a i stari pasos da ponesem jer mi je lakse da ga ovde izvadim nego u toku godine da jurim po Nemackoj kad budem trebao da produzim vizu.Pitao sam u ambasadi ali mi nisu poslali odgovor.