Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo tek vidim ovo da sam vrsta sheikha sto je jako zanimljivo za procitati. Niti koga nesto preterano smaram niti ispitujem, lepo sam napisala svoje iskustvo i kada god znam nesto sa sigurnoscu tek onda odgovorim onome ko je postavio pitanje. Lepo mi je covek rekao da niti zna on, niti bilo ko drugi kada ce termine da puste i da je greska u sistemu. ja cekam od 15.8 sto nije kratak period a da ne pricam koliko sam cekala i zivaca izgubila dok sam dosla do toga da zakazem termin (radna dozvola i ostalo sve). Vi sumnjajte, svako ima pravo da sumnja. Svakako ni ja ne verujem svemu sto ovde procitam, jer npr mogu da kazem kad je spajanje porodice u pitanju da je receno dosta netacnih stvari, ali ja nisam tu zbog spajanja i odgovaram samo na ono sto ima veze sa radnom vizom iskljucivo clan 26.2.
Pozdrav

Opusti se, prosto si shvacena na pogresan nacin,nisi ti sh.... Retko se desava al se desava !

Dobro vece svima,

Da li je, mozda, neko imao iskustva sa apliciranjem za Au-Pair vizu?

Moje misljenje je da ces lakse otici da negujes neku stariju osobu a za au-pair moras preko neke agencije ali da te neprodaju vec da posreduju izmedju porodice i tebe to najvise rade azijatkinje nije to za naš mentalitet i iz tog razloga je malo zastupljeno kod nas . engleska da nemacka mozda amerika sigurno.

Molim sve clanove foruma za pomoc. Aplicirao sam za vizu u novembru po noksu do 2 godine strucne spreme nemogu se setiti koja oznaka je ali onaj bez skole neke posebne. E sada pitanje Ja vec 2 godine radim kao firma u Nemackoj za Nemacku firmu kao podizvodjac u gradjevini. Moja firma je registrovana u Bugarskoj i imam 14 radnika zaposljenih koji su sa eu papirima i rade kod mene. Obrt imam (uplate) od strane nemacke firme preko 200 000€ godisnje. U ugovoru pise njegova firma moja firma i moje ime i prezive, vrednos posla nacin poslovanja itd itd. Da li je dovoljno da u ambasadu prilozim ugovor iz2016 i novi ugovor iz 2017 godinu ili trebam jos neke papire traziti. Da napomenem da imam i ugovore za 4 stana na moje licno ime i prezime koja placam vec 2 godine gde mi borave radnici. Za moj slucaj stvarno nige nepise nista a i nemam koga da pitam pa sam zato termin zakazao kao nekvalifikovan radnik jer od skole imam osnovnu samo. Hvala unapred bilo kakvo misljenje bi mi pomoglo.

Evo ja da javim dobre vesti,juce popodne me zvali da mi jave da je viza odobrena,zakazao termin 25.7,dobio termin 17.11 za 22.12,predao papire po starom obrascu 26.2 i juce me zvali tj 8.1.2018 da idem po vizu. Hvala svima na forumu na pomoci,stvarno mi je dosta pomogla ova tema,i ljudi samo strpljenja,i ja sam ludeo sto nema termina,ali evo na kraju se sve dobro zavrsilo. Pozdrav

Evo ja da javim dobre vesti,juce popodne me zvali da mi jave da je viza odobrena,zakazao termin 25.7,dobio termin 17.11 za 22.12,predao papire po starom obrascu 26.2 i juce me zvali tj 8.1.2018 da idem po vizu. Hvala svima na forumu na pomoci,stvarno mi je dosta pomogla ova tema,i ljudi samo strpljenja,i ja sam ludeo sto nema termina,ali evo na kraju se sve dobro zavrsilo. Pozdrav

Sa srecom!

Cestitam!!! Stvarno jeste dug put, dugo se ceka termin, a posle kad predas opet cekanje kad ce pozvati....tek tu nikakvog pravila nema cini mi se...

Sa srecom sve najbolje.

Sa srecom sve najbolje.

Да ли су тражили А1 или по старом није неопходан и који по посао

- - - - - - - - - -

Да ли су тражоли А1 или по старом и који посао

Znaci pet ipo meseci
Nek ti je sa srecom i da dobijes stalnu boravisno radnu vizu

Joj, a kako sa tim "ne znam nista nemacki jezik"???
Nadji nekog ko zna da ti pomogne. Ima mnogo sajtova sa oglasima, ali i taj oglas treba procitati. Kako ces sa poslodavcem komunicirati?
Другар нпр ради код немачког послодавца а не зна реч немачког. Како успева само он зна. Плата одлична. Рецимо српске газде фирма у Немачкој, немачки послодавци..? Дај неке добре огласе.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back