До када мислите да ме пљујете?

Зашто мрзите нас комунисте

• не знам само мрзим

• Не мрзим

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Уааа!комунисткиња ,уаааа Стаљин !

Па да је Стаљина и комунизам живели би као људи и ја и ви и били би једнаки
И нећу да станем осим ако ме модови не пошаљу на" Голи Оток"

Годину дана колико сам на овом форуму пљувачине упућене мени се не бришу
Ако кажем мени ,кажем људима које ја поштујем то је исто као да директно говоре мени а и пишу директно пљувачине мени.

Нећу да престанем и нестанем да би ви могли незадовољство да лечите комплексе и оне који су на власти називате комунистима.Нећу да идем ,и ако морам да трпим увреде ја немам право да сада одустанем .Немам право у име свих комуниста да нестанем јер ће нестати њихов глас.

ПРЕСТАНИТЕ да нас мрзите ,тражите праве кривце не мене ја вам ништа нисам скривила оставите Стаљина на миру .Не желим да се помакнем у име свих радника са одсеченим прстима и у име студената и њихове борбе и у име свих оних који се залажу за равноправност.

Отворите своје видике и напокон схватите да су комунисти патриоте и борци и да и ми желимо добро Србији и ми желимо промене.Ми нисмо фосили ми смо људи од крви и меса.И ми желимо револуцију и ми волимо хероје и ми смо људи .

Годину дана овде трпим увреде на рачун комуниста ,ајде изјасните се једном зашто вам ми сметамо?

Зашто нас мрзите када смо исти као ви!

Što da te pljujem? ti si meni baš kul riba...msm ko tebe može da mrzi? :manikir:

Dobro sta je bilo sa Kastrom? Od divnog, postenog studenta pretvorio se u surovog diktatora, koji je i kuma svog i najboljeg prijatelja zatvorio! Ocito je da nesto u tom komunizmu ne valja! Sta ce uopste coveku komunizam pored Hriscanstva? I po meni nisu u opoziciji komunizam i kapitalizam vec komunizam i Hriscanstvo!

pa sta je sa kastrom....ne znam. al znam da su kubanci svetski prvaci po socijalnoj sigurnosti, prvaci po optimizmu koji vlada na kubi, prvaci po kvalitetu i besplatan pristup svih gradjana kube zdravstvenoj zastiti, besplatno i izuzetno kvalitetno obrazovanje.................................................................te price o trulom kubasnskom socijalizmu koju nam namece vasington, mozes objediniti sa onim americkim pricama o titu-zlocincu.........pa da konacno napravis sliku o ogromnom strahu americkih kapitalista cim im pomenes socijalizam.

@ tema :

nikad te nisam napljuvao , nikad ti nisam odgovorio na post ... neozbiljan si lik ... klovn , pajac , neko na koga ne treba gubiti vreme ... postuj nesto iole relevantno vremenu u kome se nalazimo , pa da diskutujemo , da te pohvalim , napljujem ... ovako , sa budalama ne gubim vreme ... :roll:

edit : ovo nije bilo pljuvamje ! :rtfm:
Не то је по теби био комплимент ,таму нисам отворила да се бавите самном него да престанете да пљујете комунисте.

Хвала

Не то је по теби био комплимент ,таму нисам отворила да се бавите самном него да престанете да пљујете комунисте.

Хвала

Mozda bi to i moglo kad bi sistem koji reklamiras bio otvoren za nove ideje. To je vrlo krut sistem, koji dobro radi samo kad ga diktator koristi. Usputna steta je jednoumlje i bezanija svih drugacije mislecih na druga mesta.

A tek da krenem da navodim koliko su stete napravili, i nama a i ostalim zemljama gde su bili vlast... Ako se pravis da to sve ne postoji, pravi se, ali znaj da vrlo debela vecina ne zeli da se vrati nazad.

Хвала

KOGA BOLI .... ZA KOMUNISTE !:rtfm: ALO ! sine , smisao mog posta je bio da ti kazem da usmeris energiju ( koje imas u zavidnoj kolicini ) na malo pametnije stvari ! :rtfm: zemlja , komunistkinji : ALO !!!

edit : nakon sto ukapirah da ti to neces , ne mozes , back to ignore , a ti nastavi da mlatis praznu slamu ... inace , glavni razlog za moje javljanje je i bio sto mi je bilo vise neprijatno da gledam koliko te omlacuju , bez obzrira na gluposti ( spam ) koje ti u ogromnim kolicinama izvaljujes po forumu ...

Poslednja izmena:
Stvarno je zanimljivo kakve se gluposti ovde pisu, cime se vi bavite i koje su i kakve popularne teme!
Ova devojka ili zena (pokretac teme) je ocigledno bolesna i nije joj dobro, ali zaista brine broj ljudi koje ne mrzi da se sa njom raspravljaju!
I nemaju nista pametnije da rade!
Ako je ovaj Forum presek duhovnog i intelektualnog stanja nacije - ne pise nam se dobro!

Ali to se radi zbog toga da bude veća čitanost.Imaš pravo ovaj PDF je pun svakakvih gluposti koje veze nemaju sa Politikom.

Уааа!комунисткиња ,уаааа Стаљин !

Па да је Стаљина и комунизам живели би као људи и ја и ви и били би једнаки
И нећу да станем осим ако ме модови не пошаљу на" Голи Оток"

Годину дана колико сам на овом форуму пљувачине упућене мени се не бришу
Ако кажем мени ,кажем људима које ја поштујем то је исто као да директно говоре мени а и пишу директно пљувачине мени.

Нећу да престанем и нестанем да би ви могли незадовољство да лечите комплексе и оне који су на власти називате комунистима.Нећу да идем ,и ако морам да трпим увреде ја немам право да сада одустанем .Немам право у име свих комуниста да нестанем јер ће нестати њихов глас.

ПРЕСТАНИТЕ да нас мрзите ,тражите праве кривце не мене ја вам ништа нисам скривила оставите Стаљина на миру .Не желим да се помакнем у име свих радника са одсеченим прстима и у име студената и њихове борбе и у име свих оних који се залажу за равноправност.

Отворите своје видике и напокон схватите да су комунисти патриоте и борци и да и ми желимо добро Србији и ми желимо промене.Ми нисмо фосили ми смо људи од крви и меса.И ми желимо револуцију и ми волимо хероје и ми смо људи .

Годину дана овде трпим увреде на рачун комуниста ,ајде изјасните се једном зашто вам ми сметамо?

Зашто нас мрзите када смо исти као ви!

Ја увек говорим само у моје име. Зашто мислиш да вас неко мрзи? Ја не мрзим никога, али задржавам право да критикујем свакога, ко по мом мишљењу греши а на управитељском је положају. Ја не примећујем да неко критикује понашање комунистичке власи од 1941 до 1953 због тога што их мрзи, него због злодела које су учинили у име власти. А власт су били они, и искључиво они. А да ли су били и комунисти? То им ни ти не одобраваш да су били. Ипак су се поносили да су комунисти и то авангардисти. Е саде, критика и самокритика би требало да буду врлине комуниста? Да ли се било који комуниста самокритиковао или дозволио да га неко критикује? Није, ето ни ти то не дозвољаваш него ту критику називаш мржњом. али зашто, па једноставно тако су радили и раде сви оно који себе сматрају комунистом и авангардистом.

Када кажете комунисти то пишете као да се ради о неким ванземљацима,марсовцима .Ми смо део народа ми јесмо народ .

Ђевојко...
Нико не мрзи комунисте...
Једноставо идеја вам је лоша..владали сте 50 година и направили срање...
Србија је нестала под вама...
Здрав разуме...не мржња!

Изволите сада имате прилику да коначно попљујете комунисте то јесте мене али смо желим да знам разлог

Колико милиона жртава је остало иза тзв.''комунизма''?
Чак су и нацисти мање укрвавили руке...

Back