До када мислите да ме пљујете?

Зашто мрзите нас комунисте

• не знам само мрзим

• Не мрзим

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Уааа!комунисткиња ,уаааа Стаљин !

Па да је Стаљина и комунизам живели би као људи и ја и ви и били би једнаки
И нећу да станем осим ако ме модови не пошаљу на" Голи Оток"

Годину дана колико сам на овом форуму пљувачине упућене мени се не бришу
Ако кажем мени ,кажем људима које ја поштујем то је исто као да директно говоре мени а и пишу директно пљувачине мени.

Нећу да престанем и нестанем да би ви могли незадовољство да лечите комплексе и оне који су на власти називате комунистима.Нећу да идем ,и ако морам да трпим увреде ја немам право да сада одустанем .Немам право у име свих комуниста да нестанем јер ће нестати њихов глас.

ПРЕСТАНИТЕ да нас мрзите ,тражите праве кривце не мене ја вам ништа нисам скривила оставите Стаљина на миру .Не желим да се помакнем у име свих радника са одсеченим прстима и у име студената и њихове борбе и у име свих оних који се залажу за равноправност.

Отворите своје видике и напокон схватите да су комунисти патриоте и борци и да и ми желимо добро Србији и ми желимо промене.Ми нисмо фосили ми смо људи од крви и меса.И ми желимо револуцију и ми волимо хероје и ми смо људи .

Годину дана овде трпим увреде на рачун комуниста ,ајде изјасните се једном зашто вам ми сметамо?

Зашто нас мрзите када смо исти као ви!

wtf-am-i-reading.jpg

Pitao je neki Krajišnik islednik, oficir OZNA-e, generala Milana Nedića: "Pa, dobro, brale, što ti nas komuniste toliko mrziš?" A, Nedić mu odgovara: "Zato što ste sve okrenuli napako. Zato što ste stvorili zemlju u kojoj će Slovenke da rađaju Slovence, Hrvatice Hrvate, a Srpkinje će da rađaju komuniste, pa će opet sve jednog dana jovo nanovo".

Kao što smo iz priloženog mogli videti, general je bio u pravu.

Ima tu i sijaset drugih razloga, ali da ih ne nabrajam sad. Malo li je i ovo?

A, tebe lično ne mrzim. Ti si ideološki zaluđena osoba, kao i mnogi drugi Srbi pre tebe. Mnogi se nisu osvestili ni posle Golog Otoka.

Pitao je neki Krajišnik islednik, oficir OZNA-e, generala Milana Nedića: "Pa, dobro, brale, što ti nas komuniste toliko mrziš?" A, Nedić mu odgovara: "Zato što ste sve okrenuli napako. Zato što ste stvorili zemlju u kojoj će Slovenke da rađaju Slovence, Hrvatice Hrvate, a Srpkinje će da rađaju komuniste, pa će opet sve jednog dana jovo nanovo".

Kao što smo iz priloženog mogli videti, general je bio u pravu.

Ima tu i sijaset drugih razloga, ali da ih ne nabrajam sad. Malo li je i ovo?

A, tebe lično ne mrzim. Ti si ideološki zaluđena osoba, kao i mnogi drugi Srbi pre tebe. Mnogi se nisu osvestili ni posle Golog Otoka.

А после Голог Оотка бар нисмо славили Тита као ви ,него смо остали доследни својих ставова до данас.

А после Голог Оотка бар нисмо славили Тита као ви ,него смо остали доследни својих ставова до данас.

Koji mi? U koga me ubrajaš?

Stariji forumaši se sećaju moje priče "Kako sam zamrzeo Tita". Bio sam dečak od 7 godina, i tu mržnju i prezir sam kasnije nadgrađivao dok sam sazrevao spoznajom da je Titovo društvo sasvim pogrešno u svojoj suštini, i da je okolo gladac, a unutra jadac. Nisam se libio da iznesem te moje stavove ni u školi, zbog čega je moj otac, tada član partije, imao velikih problema, i zbog čega sam ja dobijao batine, nakon što njega izribaju na partijskom sastanku. Nije umeo da objasni "drugovima" da to nije posledica njegovog kontrarevolucionarnog vaspitavanja deteta, nego da njegovo dete ima izgrađen svoj stav i mišljenje sa kojim se ni on sam nije slagao.

Стаљинистима су дражи совјетски гулази?

Молим вас да се држите теме зашто мрзите комунисте али не квази комунисте него искрене који су патриоте и који су то доказали и показали
у бројним ратовима.Србија изнад свега .

Молим вас да се држите теме зашто мрзите комунисте али не квази комунисте него искрене који су патриоте и који су то доказали и показали
у бројним ратовима.Србија изнад свега .

Држим се теме.Сама си рекла да ти је Стаљин узор.Како може да ти такав човек буде идеолошки и духовни отац који је милионе послао ,прво на мучење, па онда у смрт?

Back