До када мислите да ме пљујете?

Зашто мрзите нас комунисте

• не знам само мрзим

• Не мрзим

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Уааа!комунисткиња ,уаааа Стаљин !

Па да је Стаљина и комунизам живели би као људи и ја и ви и били би једнаки
И нећу да станем осим ако ме модови не пошаљу на" Голи Оток"

Годину дана колико сам на овом форуму пљувачине упућене мени се не бришу
Ако кажем мени ,кажем људима које ја поштујем то је исто као да директно говоре мени а и пишу директно пљувачине мени.

Нећу да престанем и нестанем да би ви могли незадовољство да лечите комплексе и оне који су на власти називате комунистима.Нећу да идем ,и ако морам да трпим увреде ја немам право да сада одустанем .Немам право у име свих комуниста да нестанем јер ће нестати њихов глас.

ПРЕСТАНИТЕ да нас мрзите ,тражите праве кривце не мене ја вам ништа нисам скривила оставите Стаљина на миру .Не желим да се помакнем у име свих радника са одсеченим прстима и у име студената и њихове борбе и у име свих оних који се залажу за равноправност.

Отворите своје видике и напокон схватите да су комунисти патриоте и борци и да и ми желимо добро Србији и ми желимо промене.Ми нисмо фосили ми смо људи од крви и меса.И ми желимо револуцију и ми волимо хероје и ми смо људи .

Годину дана овде трпим увреде на рачун комуниста ,ајде изјасните се једном зашто вам ми сметамо?

Зашто нас мрзите када смо исти као ви!

J.bt,devojko,pa tebi stvarno nije dobro! Staljin - najveci ubica je tebi uzor?! :eek: :udriglavu:

komunista, jedan direktor, koga sam pljuvao, ponizavao, mrzeo, oponirao na svakom satanku, pa cak i pretio da mi je na nisanu,.................bukvalno mi je spasio zivot 1991i to u situaciji kada smo bili politicki radikalno konfrontirani i tada sam se uverio da postoje i pravi komunisti kojima nije jedini cilj moc i bogastvo vec misija, humana misija da se bore za drustvo u kojem nece biti mrznje, zavisti, grabezi, pohlepe....pa cak i ubijanja radi ovih ciljeva.
Pa naravno da postoje takvi ljudi, zvali se komunisti ili ne, ali komunizam je utopija!

`pobeda` amerikanaca je samo privremena, a vec se stosta promenilo od 1990.

njihov - americki sistem vazi samo za njih tj amerikance. mada ni njima samima ne ide najbolje

nama ne gine da se jednog dana presaberemo, podvucemo crtu, da se oslonimo na sopstvene snage i sredstva, ne zaleci ono sto smo imali pa vise nemamo. bice tesko, bice siromasno, bice male plate, ali ako budemo svoji na svojem i ako budemo zavisili samo od sebe...ima nade. i naravno od ovog sistema nece ostati ni s

Уааа!комунисткиња ,уаааа Стаљин !

Па да је Стаљина и комунизам живели би као људи и ја и ви и били би једнаки
И нећу да станем осим ако ме модови не пошаљу на" Голи Оток"

Годину дана колико сам на овом форуму пљувачине упућене мени се не бришу
Ако кажем мени ,кажем људима које ја поштујем то је исто као да директно говоре мени а и пишу директно пљувачине мени.

Нећу да престанем и нестанем да би ви могли незадовољство да лечите комплексе и оне који су на власти називате комунистима.Нећу да идем ,и ако морам да трпим увреде ја немам право да сада одустанем .Немам право у име свих комуниста да нестанем јер ће нестати њихов глас.

ПРЕСТАНИТЕ да нас мрзите ,тражите праве кривце не мене ја вам ништа нисам скривила оставите Стаљина на миру .Не желим да се помакнем у име свих радника са одсеченим прстима и у име студената и њихове борбе и у име свих оних који се залажу за равноправност.

Отворите своје видике и напокон схватите да су комунисти патриоте и борци и да и ми желимо добро Србији и ми желимо промене.Ми нисмо фосили ми смо људи од крви и меса.И ми желимо револуцију и ми волимо хероје и ми смо људи .

Годину дана овде трпим увреде на рачун комуниста ,ајде изјасните се једном зашто вам ми сметамо?

Зашто нас мрзите када смо исти као ви!

Овде су сви појмови помешани, па и ти их мешаш. Стаљинизам, Титоизам, комунизам, социјализам, либерализам,..... све је то некима једно те исто.
Прво мора да се рашчисти с појмовима, па онда о било чему да се дискутује.

Што се мене тиче, својевремено сам била велики поклоник углавном западне културе, на тој музици, филмовима, серијама, сам одрасла, мада сам увек обожавала руску класичну књижевност и до пада Берлинског зида, била сам на страни запада, јер је до тада запад оличавао све просперитетно и модерно. Међутим, након пада Берлинског зида, пошто су остварили своје стратешке циљеве, западни свет - капитализам се претворио у нешто крајње сурово, што као монструм зарад профита гута људскост. И од тада сам се дубоко замислила над будућношћу човечанства и постављам себи питање, који је то пут, којим треба поћи? За сад немам одговор.

Kako nije narod...Malo nemački,malo engleski,malo ruski...Ameri tu nemaju mnogo udela...:mrgreen:

pa koliko se secam, u novom sadu u jogurt revoluciji bilo par iljada (uglavnom milosevicevi civilni policajci i americki obavestajci pod komandom mirka jovica)
u beogradu , skoro svi sto su demonstrirali po terazijama 1987-1991 protiv komunizma , govorili su , da vidis cuda , juznjackim ijekavskim i jekavskim dijalektima.
tih godina ne primetih da su srbi bili protiv komunizma...............tako je bilo i u zagrebu, sarajevu, ljubljani...........................svuda je vrvilo od specijalnih policija u civilima koji su "u ime naroda" rusili socijalizam u korist svojih nalogodavaca republickih politicara koji su bili pod kontrolom vasingtona.

y..ebote, nisam znao kolika je jaka americka propaganda u tadicevoj srbiji.
ali , kada padne tadic i njegova proamericka politika, saznaces da komunisticki pokreti sirom sveta dozivljavaju renesansu. ceo jedan kontinet je blizi komunizmu nego ikada. juzna amerika. od tamo su amerikanci proterani, socijalisticke vlade ubrzano smenjuju dojucerasnje pro-americke kapitalisticke vlade, ...........duh che guevare zivi................
i u evropi se dogadjaju velika politicka pomeranja "u levo" ali nazalost, vecina evropskih vlada je pod kontrolom amerike tako da se o pravom stanju socijalistickog raspolozenja ogromne vecine evropskih gradjana slabo cuje u javnim medijima............................................

to sto si rekao za komunizam, bolje pripisi kapitalizmu cije poslednje trzaje i sami osecamo u svakodnevnom zivotu.

Da me ne razumeš pogrešno... Ako išta uspe da uništi ovu planetu, to će biti kapitalizam.

Ali nadam se da je prošlost onaj "komunizam" koji su sprovodili Staljin, Mao, Kim il Sung, Pol Pot i slični...

Nadam se da ti je sad jasno.

Pa naravno da postoje takvi ljudi, zvali se komunisti ili ne, ali komunizam je utopija!

moze biti da je utopija, ali veoma mnogo pravih komunista imali smo a i danas imamo sirom sveta, u krugovima vise inteligencije........studenti, profesori, naucnici............................dok su najvatreniji zagovornici kapitalizma najneobrazovaniji, najprimitivniji..............pogledaj samo srbiju pa ce ti biti jasno ko moze da prezivi jedino u lopovskom, nasilnickom i pljackaskom drustvu koje "moderan svet" naziva kapitalizmom

Komunizam je totalno neprirodno stanje stvari i moze da postoji samo kao ideologija ili u kombinaciji sa kapitalizmom.Ako Djole npr. je pametniji od mene i moze vise da zaradi i stvori od mene,sto bi on ostao na istom nivou kao ja...koliko god je sadasnji kapitalizam s*anje i vnago,ipak je mnogo realniji od komunizma...ipak dolazi do potrebe da se i on menja jer dozvoljava da se ljudi beskonacno bogate,a sa druge strane da se ljudi eksploatisu i da isti umiru od gladi...:rtfm:

Apsolutisticko postavljanje prema stvarima nikad nije pilo vodu...

Komunizam je totalno neprirodno stanje stvari i moze da postoji samo kao ideologija ili u kombinaciji sa kapitalizmom.Ako Djole npr. je pametniji od mene i moze vise da zaradi i stvori od mene,sto bi on ostao na istom nivou kao ja...koliko god je sadasnji kapitalizam s*anje i vnago,ipak je mnogo realniji od komunizma...ipak dolazi do potrebe da se i on menja jer dozvoljava da se ljudi beskonacno bogate,a sa druge strane da se ljudi eksploatisu i da isti umiru od gladi...:rtfm:

Apsolutisticko postavljanje prema stvarima nikad nije pilo vodu...

ove naucne postavke su me obrlatile.

upisite i mene u kapitaliste, ocekujem da mi legme uplata od min 1 meleon

narod je bezobrazan i beskonacno zahtevan, hebo narod...ziveo djole

moze biti da je utopija, ali veoma mnogo pravih komunista imali smo a i danas imamo sirom sveta, u krugovima vise inteligencije........studenti, profesori, naucnici............................dok su najvatreniji zagovornici kapitalizma najneobrazovaniji, najprimitivniji..............pogledaj samo srbiju pa ce ti biti jasno ko moze da prezivi jedino u lopovskom, nasilnickom i pljackaskom drustvu koje "moderan svet" naziva kapitalizmom
Dobro sta je bilo sa Kastrom? Od divnog, postenog studenta pretvorio se u surovog diktatora, koji je i kuma svog i najboljeg prijatelja zatvorio! Ocito je da nesto u tom komunizmu ne valja! Sta ce uopste coveku komunizam pored Hriscanstva? I po meni nisu u opoziciji komunizam i kapitalizam vec komunizam i Hriscanstvo!

Dobro sta je bilo sa Kastrom? Od divnog, postenog studenta pretvorio se u surovog diktatora, koji je i kuma svog i najboljeg prijatelja zatvorio! Ocito je da nesto u tom komunizmu ne valja! Sta ce uopste coveku komunizam pored Hriscanstva? I po meni nisu u opoziciji komunizam i kapitalizam vec komunizam i Hriscanstvo!
Видиш у Венецуели је Хришћански комунизам

Back