Да ли мислите да ће опет доћи до застоја железнице и аутобуског саобраћаја пред велики скуп у Новом Саду 1 Новембра 2025 ?

Очекујете ли да железнички и аутобуски саобраћај буде у застоју пред скуп у Новом Саду 1 Новембра ?

• Ukupno glasova
    18
Ni režija ne pomaže, ne znaju de udaraju, vidi:
он то прича о некоме ''ко је срушио надстрешницу'' ?

да је нормалне државе сада би органи који контролишу нет овог ухапсили док си рекао кекс...

да им пружи своја сазнања о ономе које срушио тобож надстрешницу...

али ово је снс картел спрчија

Poslednja izmena:
Jesi li ti slao mail da je bomba u nekom od vozova? Samo pitam, jesi li? Možda samo da bi napisao da to radi vlast...i ako te otkriju onda ćeš da se žališ kako je država brutalna...
дакле, прво си причао да је то блокирање железница због тога што су протести непријављени...

сад кажеш да вам то ми (они који подржавамо студенте и грађане уз њих) у ствари подмећемо да би се осудила власт ?
у то неће поверовати ни она крезуба баба са српом која је нападала блокадере ...

типично за вас. онако попут вучичевићевог свињформера -'' блокадери дојављују полицији дојаве о бомбама у возовима како би осудили власт да им по трећи пут блокира железницу србије !''

:sad2:
:bljak:

него,

Да ли је то "случајност"? Наравно да није.

Једна појава - може бити случајност.
Две -већ личи на шаблон.
Три -постаје стратегија.

Већ смо на другој појави. Ако се нешто слично деси и 1. новембра у Новом Саду, онда више нема дилеме - то је осмишљена метода.

он то приша о некоме ''ко је срушио надстрешницу''

п да је нормалне државе сада би органи који контролишу нет овог ухапсили док си рекао кекс...

да им пружи своја сазнања о ономе које срушио тобож надстрешницу...

али ово је снс картел спрчија

Taj, i slični njemu, će morati da pružaju svoja saznanja o onome ko ih i koliko plaćao da šire gadosti.
Ovaj put, (žv)alavi ne može da računa na svoju opoziciju da ga vadi iz govvana, kraj mu je sve bliži.

Taj, i slični njemu, će morati da pružaju svoja saznanja o onome ko ih i koliko plaćao da šire gadosti.
па он је очито удба

таква глупетања да простиш и оптужбе '' неко ко је срушио надстрешницу ће да уђе међу народ 1 новембра'' су за хапшење и очито их може некажњено пискарати само неко из њихових редова

Ovaj put, (žv)alavi ne može da računa na svoju opoziciju da ga vadi iz govvana, kraj mu je sve bliži.
то је СУШТИНА

трудили су се свим средствима (пошто више не могу да увале свог ђиласа, маринику, стефановића, несторовића,јовановића и остале) да студентима наметну по свакуцену групу став , групу свиће, разне миле пајић, погачаре, брковића и све ЏАБА!

е то је суштина!

чека их све заједно робија

Нормално да ће бити. Терористи чекају баш такве поводе...15. март, 28. јун...

Може им се кад су нам службе безбедности неспособне.

Više niko ne sumnja da nadstrešnica nije pala ni slučajno ni sama, koliko daleko od toga je da sutra neće neko da vas da pobije nevine ljude na ulici?
Šta znači da neko traži državu koja poštuje zakon, a sam se služi kriminalom? Kada je bilo da se kriminalci ponašaju pristojno ili bar u zakonskim okvirima?

Više niko ne sumnja da nadstrešnica nije pala ni slučajno ni sama, koliko daleko od toga je da sutra neće neko da vas da pobije nevine ljude na ulici?
Šta znači da neko traži državu koja poštuje zakon, a sam se služi kriminalom? Kada je bilo da se kriminalci ponašaju pristojno ili bar u zakonskim okvirima?

Знамо, срушили сте је ви кад сте је "реконструисали" и покрали паре.

Па пошто сте криминални олош, тако ћете и да завршите.

Знамо, срушили сте је ви кад сте је "реконструисали" и покрали паре.

Па пошто сте криминални олош, тако ћете и да завршите.
Pretiš i lažno optužuješ, a meni nije dozvoljeno ni da sumnjam u vašu nevinost.... zanimljivo je kada se krije istina, šta se dešava iza tog sakrivanja...
Recimo, zašto je sa lica mesta očišćen sav materijal, kada je mesto već ogradjeno i kada cela stanica nije u upotrebi?
Kada se to uradi par sati posle dogadjaja i ne izjašnjava se tužilaštvo mesecima, šta se krije?
Zašto su skinute sve izjave pojedinih stručnjaka sa neta?

Pretiš i lažno optužuješ, a meni nije dozvoljeno ni da sumnjam u vašu nevinost.... zanimljivo je kada se krije istina, šta se dešava iza tog sakrivanja...
Recimo, zašto je sa lica mesta očišćen sav materijal, kada je mesto već ogradjeno i kada cela stanica nije u upotrebi?
Kada se to uradi par sati posle dogadjaja i ne izjašnjava se tužilaštvo mesecima, šta se krije?

Изболе ме ***** у шта ти сумњаш.

Завршићеш тамо и где ова твоја СНС мафијашка банда.

Изболе ме ***** у шта ти сумњаш.

Завршићеш тамо и где ова твоја СНС мафијашка банда.
Zanimljivo, samo si eto onako usput iskazao svoju nasilnu prirodu, koja nema gde da se isprazni osim u masi botova....

Zanimljivo, samo si eto onako usput iskazao svoju nasilnu prirodu, koja nema gde da se isprazni osim u masi botova....
Ne mora on biti nasilan,ali svestan si i sam da će te jahati kada ovo tvoje zlo padne sa vlasti.

Naravno da je pala sama,a zna se i uzrok,sve ostale pretpostavke su samo spin da biste se eventualno oslobodili krivice.
Ja vam svima kažem,Nećete!!!
Odgovaraćete kad tad!

Ne mora on biti nasilan,ali svestan si i sam da će te jahati kada ovo tvoje zlo padne sa vlasti.
Ili si ti svestan da na pretnje reaguju samo *****, a da je toga u Srbiji malo, samo onaj deo koji je ugradjen u državne institucije i neće da ima posla s manijacima.

Тачно. Постао сам изразито насилан када су такви као ти у питању, и бићу још гори.

Са ђубрадима твог калибра нема другог језика, пошто сте показали да ништа друго не желите да разумете.

Naravno da je pala sama,a zna se i uzrok,sve ostale pretpostavke su samo spin da biste se eventualno oslobodili krivice.
Ja vam svima kažem,Nećete!!!
Odgovaraćete kad tad!
Trčala i pala....šta će....a njenu spremnost potpisao čovek koji nije ni pozvan da svedoči? A što? a zašto je muljanje u tužilaštvu?
a što se kriju gradjevinski elementi pada nadstrešnice, gde su gradjevinski, mašinski i ostali veštaci da potpišu svoje nalaze i iskaze?

Такви пацови као он одмах да промене страну, кад се промени власт.

Што рече Дучић, најгори су полтрони. Они чак и не спадају у људе.

Više niko ne sumnja da nadstrešnica nije pala ni slučajno ni sama,
буди конкретан, како је по твом мишљењу надстрешница пала? горе си писао како је она намерно срушена...
то су већ више него опасни наводи...
koliko daleko od toga je da sutra neće neko da vas da pobije nevine ljude na ulici?

народе, ово су већ опасне претпоставке ...за овакво нешто треба хапсити и преиспитивати...
штасвенекоме не пада на ум...
јел ово народе плашење да не би дошли на протест ?
Šta znači da neko traži državu koja poštuje zakon, a sam se služi kriminalom?
хоћеш да кажеш да студенти (они отворено траже фунцкионалнудржаву иинституције) су у ствари криминалци ?и рушење надстрешнице и блокирање железница суњихово дело ?

јеси свесан како ти звучиш?

Kada je bilo da se kriminalci ponašaju pristojno ili bar u zakonskim okvirima?
дакле студенти су криминалци. они су срушили надстрешницу а не корупција

они су ти који дојављују дојаве о бомбама на железницама србије да би се тиме оптужила власт која потом блокира те исте железнице ?

аха, добро, ма важи

:mazi:

народе јел ви верујете својим очима да је он ово заиста написао ?

:sad2:

ne bih se iznenadio da blokaderi dojavljuju bombe po vozovima
ево га још један ко @Metronomy који тврди да то чине БЛОКАДЕРИ како би оптужили власт да им БЛОКИРА железницу :mazi:

народе , по овим њиховим уписима врло је ј за очекивати да ће и 1 новембар проћи као и претходна два протеста што се тиче железница србије

да ли ћеш им то и трећи пут прогледати ркоз прсте и прећутати ?

ако хоћеш народе, и треба да те ''попишавају'' тим својатањем свега што припада теби народе

Zanimljivo da si iznenadjen i uvredjen što govori da čitaš ili samo slušaš evroustaške informacije....mnogi ljudi već sumnjaju i traže da se ispita kako je pala nadstrešnica u tehničkom smislu, a ne u virtualnom...

о овоме постоје теме

јовде је тема да ли ће твоји ктитори и овај пут блокирати саобраћај у србији како би спречавали што већи долазак људи на протесте у нови сад првог новембра као што су то учинили пред 15.03 и 28.06. 2025 ?

-прво си говорио да је разлог томе зато што су протести били непријављени јел и ако си месец и по раније знао за њих
-потом си причао да то блокадери пријављују дојаве у возовима како би потом оптужили власт

јел има и трећа опција ?

Back