До када мислите да ме пљујете?

Зашто мрзите нас комунисте

• не знам само мрзим

• Не мрзим

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Komunizam je totalno neprirodno stanje stvari i moze da postoji samo kao ideologija ili u kombinaciji sa kapitalizmom.Ako Djole npr. je pametniji od mene i moze vise da zaradi i stvori od mene,sto bi on ostao na istom nivou kao ja...koliko god je sadasnji kapitalizam s*anje i vnago,ipak je mnogo realniji od komunizma...ipak dolazi do potrebe da se i on menja jer dozvoljava da se ljudi beskonacno bogate,a sa druge strane da se ljudi eksploatisu i da isti umiru od gladi...:rtfm:

Apsolutisticko postavljanje prema stvarima nikad nije pilo vodu...

Kapitalizam je dobio malo humanije obličje onda kada se pojavio komunizam...

Vidi, kad kazes nekom da se lozis na Dzozefa Staljina, taj moze da pomisli samo da se za.ebavas!

Не ја се не ложим на твоарша Сталина ја њега поштујем и поштујем све што је урадио за овај свет.Поштујем га јер је раднику дао право гласа и да влада државом.Јер је од кметовксе државе направо пркосну војну силу.

pa opsesija jednom ideologijom (bilo kojom),do te mere da vise ne znas da razlikujes stvarnost od maste, nije za pljuvanje nego da se uperi prstom i grohotom smeje.

Нисам опседунта идеологијом нити човеком него правом човека да се избори да не буде роб и кмет него човек.

Не ја се не ложим на твоарша Сталина ја њега поштујем и поштујем све што је урадио за овај свет.Поштујем га јер је раднику дао право гласа и да влада државом.Јер је од кметовксе државе направо пркосну војну силу.
Ma kakva je bre prava on dao, prevario narod i zaveo im najgoru mogucu diktaturu. Svi su bili Staljinovo roblje.

Ma kakva je bre prava on dao, prevario narod i zaveo im najgoru mogucu diktaturu. Svi su bili Staljinovo roblje.

Када не познајеш довољно рад товариша онда лупаш глупости .Саветујем ти да направиш перспективу Русије пре и после Стаљина ако га руски народ воли онда ти не требаш да мешаш у њихову ствар.Ако га ја волим то исто није разлог да ме пљујеш него да сазнаш одкуд толика љубав народа према товаришу.

Када не познајеш довољно рад товариша онда лупаш глупости .Саветујем ти да направиш перспективу Русије пре и после Стаљина ако га руски народ воли онда ти не требаш да мешаш у њихову ствар.Ако га ја волим то исто није разлог да ме пљујеш него да сазнаш одкуд толика љубав народа према товаришу.
Ma ko te pljuje? :lol:
Ajde otvori temu koja ce se zvati (napr.) Zasto volim Staljina :lol: na pdf. istorija, navedi sve cinjenice, pa ce ti se javiti znalci, a ja cu sa uzivanjem pratiti! :ok:

sta je uradio?
osim sto je iskoristio jednu od najboljih ideja u ljudskoj povijesti za vlastite
kratkovidne ciljeve?
mislim, ne rise vise...svega ti... : (

edit; ako ti "KOmunstkinjo" uopce razumijes sta je to komunizam
ja sam Dusko Dugousko, ushima i repom... : )

Poslednja izmena:

Back