Dnevnik jednog obolelog od HIV-a

Mislim da je sazaljenje jedna od gorih stvari koje nesrecnim ljudima mozes da ponudis,bar za mene...Uostalom,kao sto je i napisano,svi cemo jednom umreti,s tim sto ce neko ranije neko kasnije,ali kad pogledate realno,svekom moze to da se desi,isto kao udes na putu,ili bilo sta...kada izadjete iz kuce,nikada ne krecete sa onim da ce vas nesto mozda pregaziti....

sta lupas bre

kao da se svi karamo sa drogiranim ili pijanim ljudima po wc-ima
bez kondoma

sta lupas bre

bez kondoma

A zašto misliš da se samo tako može dobiti AIDS? Možda baš ta devojka kojoj bezuslovno veruješ i sa kojom ne koristiš kondom ima smrtonosnu bolest u organizmu.....?
Tako je lako osuđivati druge i misliti da si samo ti savršen i samo tvoji postupci jedini ispravni...

A zašto misliš da se samo tako može dobiti AIDS? Možda baš ta devojka kojoj bezuslovno veruješ i sa kojom ne koristiš kondom ima smrtonosnu bolest u organizmu.....?
Tako je lako osuđivati druge i misliti da si samo ti savršen i samo tvoji postupci jedini ispravni...

naravno da cu da osudjujem one koji se karaju drogirani i pijani
u nekom javnom wc-u i to bez kondoma

...i devojka kojoj cu bezuslovno da verujem i sa kojom necu da koristim kondom
nikako nemoze da ima sidu ...

jer takva nije radodajka koja svako vece menja partnera

naravno da cu da osudjujem one koji se karaju drogirani i pijani
u nekom javnom wc-u i to bez kondoma

...i devojka kojoj cu bezuslovno da verujem i sa kojom necu da koristim kondom
nikako nemoze da ima sidu ...

jer takva nije radodajka koja svako vece menja partnera

A ti misliš da SIDU dobijaju samo radodajke? Postoje i sjajne devojke koje su bile samo sa jednim tipom koji im je preneo HIV.....
Ne govorim ovde o rizičnom ponašanju. Naravno da je veća šansa dobiti neku boleštinu ako spavaš sa nepoznatom osobom bez kondoma ali....ne dobija se bolest samo tako....
I dnevnik obolelog od HIV-a je upozorenje da treba voditi računa o sebi....i biti odgovoran prema svom zdravlju, ali i ne zaboraviti da niko od nas nije bezgrešan i da se svakome od nas može dogoditi isto što i njemu....

sta lupas bre

bez kondoma

slazem se sa tobom,ali sta ako zavolis nekoga ko je vodio takav zivot pre tebe i odlucio da se skrasi,bas sa tobom,a ti o njenom zivotu znas samo onoliko koliko ti kaze!

koliko smo zapravo iskreni jedni prema drugima?!

ja sam npr,sa svojim deckom otvoreno pricala,iako nisam imala neke potresne price,odnosno,nista posebno nisam imala da mu priznam,ali zelela sam pre svega da zna sa kim ima posla,i koliko vodim racuna o sebi,o svom telu i zivotu!ja znam da sam zdrava,a znam da je i on....

sto je moj brat jednom lepo rekao,mozda ne bi bilo lose da pre nego sto se stupi u seksualne odnose,ljudi odu zajedno i pregledaju se...mislim da cu se sloziti sa tim...
rezultati su rezultati,a prica je prica...ona moze biti povrsna,ali nakon pregleda,sve je jasno!i to ljudi nije nista lose!

naravno da nedobijaju samo radodajke
ali kod ove fine pre ces da dobijes na lutriju nego
da te neka od njih zarazi

a sto s tice upozorenja iz tog dnevnika
pa de je tu ozbiljnost naveo je sve sto netreba da se radi
(napalio se karo drogiranu u nekom wc-u bez kondoma)
a posle nas upozorava pa svako sa i malo mozga u glavi
to nebi nikad uradio

naravno da nedobijaju samo radodajke
ali kod ove fine pre ces da dobijes na lutriju nego
da te neka od njih zarazi

a sto s tice upozorenja iz tog dnevnika
pa de je tu ozbiljnost naveo je sve sto netreba da se radi
(napalio se karo drogiranu u nekom wc-u bez kondoma)
a posle nas upozorava pa svako sa i malo mozga u glavi
to nebi nikad uradio

jest, al na...filmu...
mislim, sta ti je to "ova fina"...jel dolazi s nalazom "ne starijim do sest mjeseci"
i sta li je radila tih sest mejseci...mozda je npr. primila transfuziju? :confused:

sto se tvog "pitanja" tice budi sretan sto te nisam prijavila
jer to nije pitanje vec prostakluk...iz vise razloga
.... :confused:

sto se "vremenom sve izadje na vidjelo" momenta tice;
da, da...izadje..npr. stignu ti nalazi :confused:

Realno znas da budes deset puta gora..

No, tema..
Posteno ne razumem zabludu da samo narkomani imaju sidu..
Stvari se desavaju i onda kada pazis..
A realno, ne mozes svakoj devojci traziti uverenje da nema istu.
A i ne prenosi se samo seksualno.. Sto doduse nije vezano za temu, ali ukazuje..

vidim ja da si ti jedna od onih
e to je prostakluk
kad ljudi nerazmisljalju glavom
nego se karaju de stignu pijani bez zastite

"vidis"...nista tj. ne vidis
u tome i jest problem....samo, tvoj je pa ga zadjeni za rever
ako oces, al neinformiranost te ni od HIVa, ni od bilo koje druge spolno
prenosive bolesti nece...spasiti...oce te uvaliti u nevolju...
ukoliko narod nije u pravu pa "Bog cuva djecu i budale:...a nije...u pravu...narod :confused:

Back