Od jedne do druge osobe

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako prepoznati nekog ko ume da se posveti jednoj osobi, i pažnja mu/joj nije rasuta na mnoge?

To sam pitala chat. Odgovor, ne bih počela sa tim, šta vi kažete?

Ali evo jednog ko misli da su alfe posvećene jednoj osobi (to ne znači da nemaju izlete, ali su posvećeni odnosu sa 1 osobom)

Da li to ima veze sa zrelosti ličnosti ili nema? Ako bistre tražili ljude koji umeju da budu dugo posvećeni jednoj osobi, tj da imaju kapacitet za dubinske veze, da li biste tražili osobe sa jakom ličnosti i ciljem, ili to nema veze? Šta bi bio znak u njihovom ponašanju?
neko ce traziti takvu osobu, nekome ce takva osoba biti opterecenje.
Svako od nas ima svoj stav po tom pitanju, a ipak, svi smo na svoj nacin sretni u vezama...........inace , ne bismo bili u toj vezi.

@Paula

Гледај овако:

Човек нема бесконачан капацитет да се искрено заљубљује и воли. Самим тим после извесног броја пропалих покушаја пропада и он сам. Коме је успело да се нађе са неком особом на време и да се узму, тај је решио проблем. Остали лутају без изгледа да се икада зауставе, невезано да ли су мушкарци или жене.

@Paula

Гледај овако:

Човек нема бесконачан капацитет да се искрено заљубљује и воли. Самим тим после извесног броја пропалих покушаја пропада и он сам. Коме је успело да се нађе са неком особом на време и да се узму, тај је решио проблем. Остали лутају без изгледа да се икада зауставе, невезано да ли су мушкарци или жене.

NIje u pitanju druga osoba već mi sami

Ljudi beže od intimnosti jer ih ona umara. A Bez dubljeg odnosa nema ni ljubavi. Posle se žale nije bilo prave osobe. Nisam ja možda bio/bila prava? Jer beže od onog što je valjalo. Zato ljudi i odlaze u mnoge odnose koji su površni, jer to ne zahteva ništa od njih. A ne možeš kvalitetnu osobu imati pored sebe koja će se zadovoljavati površnim kontaktima. Može, ali takva je ili zaljubljena u drugog ili joj ne značiš.

Tako dakle kako si odgovorio u temi? Kako prepoznati osobu koja je sposobna za nešto dublje i kvalitetnije?

NIje u pitanju druga osoba već mi sami

Ljudi beže od intimnosti jer ih ona umara. A Bez dubljeg odnosa nema ni ljubavi. Posle se žale nije bilo prave osobe. Nisam ja možda bio/bila prava? Jer beže od onog što je valjalo. Zato ljudi i odlaze u mnoge odnose koji su površni, jer to ne zahteva ništa od njih. A ne možeš kvalitetnu osobu imati pored sebe koja će se zadovoljavati površnim kontaktima. Može, ali takva je ili zaljubljena u drugog ili joj ne značiš.

Tako dakle kako si odgovorio u temi? Kako prepoznati osobu koja je sposobna za nešto dublje i kvalitetnije?

Човек има свој ресурс, као и свака друга ствар. Троши се и на крају пропада.

Сви су покушали да буду са неким ко им се свиђа. Једни су успели, други нису. Ти који нису успели, а уложили су много, на крају више не могу да се посвећују другима.

Ко ће сад да се удубљује и да се посвећује цео у тим годинама? Они су се посвећивали раније и нису успевали. Сада више нису способни за то. Превише је људи прошло и превише пута су изгубили.

Човек има свој ресурс, као и свака друга ствар. Троши се и на крају пропада.

Сви су покушали да буду са неким ко им се свиђа. Једни су успели, други нису. Ти који нису успели, а уложили су много, на крају више не могу да се посвећују другима.

Ко ће сад да се удубљује и да се посвећује цео у тим годинама?

Ništa nek digne ruke i ne smeta
I nek se ne 9ravi da može nešto da da ako neće ili ne može

Сви пате за нечим што не могу да врате или што нису могли и сад лутају. Теби продају причу како си им ти посебна и да ће са тобом да остаре, иду на море, да ће да ти отплаћују рату за стан итд.

Беспуће.

Back