Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
i kondome si zaboravio...
...?...ili nisi...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i oni mogu da ti prenesu sidu!!betmenov_prijatelj:pu majku mu ovdje sve sami ******![]()
Ne prenose dusi samo prdashi...betmenov_prijatelj:pu majku mu ovdje sve sami ******![]()
ZASTO.zASTO,ZASTO..???????????cula sam to i ne mogu da verujem.U nasoj zemlji retko ko koristi prezervativ, nije li to jadno?
MinM_4Life:veruj mi koriste vise nego u US... al opet nije dobro... Zasto? Zato sto se klinci i klinke roljaju cim pocnu da izlaze (a svi znamo da je to sad sve ranije i ranije), i sta oni znaju... kad ni rodjeni roditelji nece da pricaju o tome sa njima, jer tabu! Pa jbt valjda je vaznije da ti dete ne zatrudni/ ne dobije sidu ili neku drugu bolest/ i ne s.**** se, nego to sto ce mozda biti blam nekoga!!
ebem vas u tabu teme!
mario80:Ma nemoguce! Pa to su tatine i mamine princeze!![]()
![]()
![]()
Danas se klinke rasturaju od qurca! Da samo vidite sta rade devojcice od 15-16 godina? Pa to nije normalno...
U mojoj mladosti nisu znale u usta da ga stave a danas? Sishu celog! Gutachice sablje...
Verujte mi, ja sam ostao frapiran kada je pocelo znanje da sipa iz nje![]()
Talenat? NIJE! nego cista PRAKSA!
A da ne pominjam da smrcu belo i duvaju... A na oko andjelcic!
E tu sam ukapiro da nema boga i da smo svi nayebali zestoko.
MinM_4Life:ja cu sa svojim detetom o svemu otvoreno da pricam, a on/ona nek crveni koliko hoce!! bolje da crveni u licu od srama jer prica o sexu sa kevom, nego da mi posle crveni od plakanja sto ce umreti i sl.