Od jedne do druge osobe

Da je ovaj dečko od 1500 odnosa imao onoliko koliko ga čini srećnim sa osobama sa kojima mu je lepo, ne bi bio istrošen već bi se i on smejao. Nego se pružio više no što može podneti.

Сви пате за нечим што не могу да врате или што нису могли и сад лутају. Теби продају причу како си им ти посебна и да ће са тобом да остаре, иду на море, да ће да ти отплаћују рату за стан итд.

Беспуће.
Zaboga... Kakve su to površne priče

Ne zadovoljava me ništa osim prave intimnosti.

Kakva rata za stan da mi plaća, more i starenje od takvog bih odmah pobegla

Ne zadovoljava me ništa osim prave intimnosti.
Ово
more i starenje od takvog bih odmah pobegla
и ово доле није логично.

Оћеш праву интимност и посвећеност, а нећеш да остари са тобом. Неискрено.

Ја теби гарантујем да су се теби нудили људи да ти се посвете, али да ти то ниси хтела. Били ти досадни и непривлачни.

То тако иде.

Ово

и ово доле није логично.

Оћеш праву интимност и посвећеност, а нећеш да остари са тобом. Неискрено.

Ја теби гарантујем да су се теби нудили људи да ти се посвете, али да ти то ниси хтела. Били ти досадни и непривлачни.

То тако иде.
Koji ljudi
Kao da je dovoljno da neko ponudi starenje

Nisam za kafe kolače i starenje udvoje

@Paula

Гледај овако:

Човек нема бесконачан капацитет да се искрено заљубљује и воли. Самим тим после извесног броја пропалих покушаја пропада и он сам. Коме је успело да се нађе са неком особом на време и да се узму, тај је решио проблем. Остали лутају без изгледа да се икада зауставе, невезано да ли су мушкарци или жене.
Ovo je nazalost istinito. Istrosimo se kroz razna davanja (jednoj osobi ili vise svejedno). Vremenom se izgubi ta energija, elan, zelja .. tezi se miru, cesto u samoci.

NIje u pitanju druga osoba već mi sami

Ljudi beže od intimnosti jer ih ona umara. A Bez dubljeg odnosa nema ni ljubavi. Posle se žale nije bilo prave osobe. Nisam ja možda bio/bila prava? Jer beže od onog što je valjalo. Zato ljudi i odlaze u mnoge odnose koji su površni, jer to ne zahteva ništa od njih. A ne možeš kvalitetnu osobu imati pored sebe koja će se zadovoljavati površnim kontaktima. Može, ali takva je ili zaljubljena u drugog ili joj ne značiš.

Tako dakle kako si odgovorio u temi? Kako prepoznati osobu koja je sposobna za nešto dublje i kvalitetnije?
Od zblizavanja (intimnosti) beze oni koji su razocarani, sa losim iskustvima iza sebe.
Dobro je to sto ti trazis iskrenost i takvo lepo povezivanje. To svako zasluzuje.
Moguce da nisi naisla na pravog muskarca koji je sposoban da ti to pruzi.
Ali, nikad ne odustaj, jer nikad nije kasno, kod tebe postoji volja. To je najbitnije.
To je ono sto trazis a svima njima fali...polako.

Сви пате за нечим што не могу да врате или што нису могли и сад лутају. Теби продају причу како си им ти посебна и да ће са тобом да остаре, иду на море, да ће да ти отплаћују рату за стан итд.

Беспуће.
Na ovako nesto zena moze samo da pristane ako tako razumom odluci.. tipa ajde da ostarimo zajedno. Sporazum.

Back