Čitao sam o tome negde kako je muski mozak racionalan te trazi trazi resenja, al otkud znam ja kad mi se pokvari bojler ne zovem druga da pricamo o tome, vec da ga popravi

Salu na stranu, ne mislim da je to do muskarca zene samo, mislim da ima i do osobe. Iz mog iskustva zapravo zene lakse upijaju tudje emocije jer su stroljivije i saosecajnije, postoje definitivno stvari koje mogu sa zenskim prijateljima da pricam, sa muskim ne.
Ne uvlaci me, naprotiv, ona se uvek trudi da me ne opterećuje svojim problemima, svoje potiskuje u sebi a moje stavlja na pijedastal.
Iako je njoj teze. Oko sitnih problema nemam ja problem da samo bude tu za nju, prrzahvalna je i na najmanji gest saosecanja, al ona je Ruskinja, i tu nastaje prakticni problem, npr kad joj nedostaje porodica, prijatelji, pa i pas, e a ja tu ne mogu nista, osim da kazem icemo kad ne bide obaveza. Na primer.
Pa nije bas lajt, znamo se od neke 2012., 2013.
Tad je bilo na nivou dooadamo se jedno drugom, sad kad je proslo mnogo vremena, a putevi nam se ukratili, stariji, iskusniji, zreliji ... a opet poludeli ko tinjdzeri