Dino Merlin - zabrana ulaska u Srbiju

:rotf:
Признајем јавно, ували ми га до балчака, елегантно и духовито, ко да ниси Босанка. :rotf: Шташ попит? :lol:

ajojj danas sam imao feštu i kataklizmu sa jednom jarankom konobaricom u pizzeriji
nije nikako mogla da shvati da radi u pizzeiriji i da ljudi tamo dolaze da naruče pizzu da jedu ili za poneti
i da ne žele da bude po njihovom

ukratko sažeto:

" a štooo za ponjeeeet, bolje jediii ovdjeee"
"a štoo da ne isječem, boljeee jeee da je isječeeem"
"a što nećeš knoblauch, supeeeer jeee "
"značiii hoćeš da poneeeseeš neećeeeš ovdjeeee"
----------------
odustao sam na kraju i otišao na pljeskavicu...leskovačku

Misli on o tebi ne brini...ako si Srbin.

Najveći problem Srbije je taj što je Broz u nju istovario sav polusvet iz okolnih plemeneskih zajednica i dao mu priilegije u zamenu za slepu odanost.

Danas trpimo posledice tog zločina.

Režimske diplomate kradu gorivo, obični navijači komadaju ljude, od šofera koji kraduckaju saznajemo da sns funkcionerke drže milione po fijokama, lokalne kabadahije zlostavljaju decu, ukratko pandemoniju sfrj primitivizma je sručen na Srbiju.

Da li Merlinu treba dozvoliti koncerte pravi se peticija da mu se zabrani?
Odlican pevac ali diskutabilno je da li uzimati za merodavno njegove izjave koje su ipak bile 92/95 za vreme rata u Sarajevu?
Navodno ovo nije fotomontaza!

Svake godine pre koncerata se digne prasina i on ipak odrzi koncerte i nikom nista.

Zato što isinski srpski patriotizam i samopoštovanje ne postoji. Postoje samo razni ludaci koji sebe zovu Srbima i patrijotama koji su kompletno upropastili celokupnu srpskog nacionalizma tako da je za mnoge Srbe zapravo sramotno da kažu da su Srbi.

Poznati umetnik Nele Karajlić samo zato što je Srbin, a ne znam da li je imao takve žustre nacionalne izjave, nije mu dozvoljeno da ide u njegovo rodno Sarajevo odakle su mnogi Srbi etnički proterani. Nije Nele Karajlić jedini primer.

Koliko naših pevača i zabavljača, iz te estrade ima i održava koncerte u Zagrebu ili Sarajevu?

Dino Merlin je svašta negativno govorio o Srbima. Da je tako govorio o Jevrejema bio bi poznati antisemita i verovatno bi čak bio sudski procesuiran.

A ima mnogo pevača iz Jugoslavije koji su vređali Srbe i Srbiju, a onda posle 10 godina dođu i počinju koncert sa "Dobroveče dragi moji Beograđani". Dosta faktora dovodi do njihove dvoličnosti i licemerstva. Jedan od značajnih faktora je taj što je Beograd i danas glavni grad svih tih država u kulturnom smislu, takođe najveći grad pa i najveće tržište u ekonomskom smislu, i svi su oni tada kao i danas na Beograd gledali kao na veliki, svetli, daleki grad gde je prestiž i čast održati koncert.

Untitled-15.png

Majka Ruzica sa sinovima Lukom i Alijom. Znam da mnogi ovo ne vole ali tako je bilo,pazite ovo je 1919 godina. Familije potomaka se postuju i posecuju.

Вид` ово, "pacove mali"!
Ђе ту романтика ба, ко ово слуша?

Ne davi, pacove mali
Sve znam, jasno je k'o dan
Sinoć si me izdala, drugog si ljubila svu noć

Zezala me raja, bilo je belaja sto

Ne benavi, pacove mali
Suze, kod mene to ne pali
Ma pusti Miljacku nek' tiho teče
Ovo je naše zadnje veče

Vremena su kokuzna, a ti si baksuzna
P'jan li te vjetar meni donio
Vremena su kokuzna, a ti si baksuzna
Nisam te "Bog zna kako" ni volio

:per:

Dugo se klela da nije smjela da me zavoli
I da ostane
Rekla je, nije to zub, to mnogo jače zaboli
I ne prestaje

Još jedna jesen i stoti Persen za lobanju
Moju tvrdoglavu
Bar da umjesto suze Dunav poteče, da mi ne znaju
Dušmani ne znaju

Lažu, lažu me, da vrijeme liječi sve
Možda sidu i tumore, al' nju nikad ne

:prpa:

:orkestar:

Najveći problem Srbije je taj što je Broz u nju istovario sav polusvet iz okolnih plemeneskih zajednica i dao mu priilegije u zamenu za slepu odanost.

Danas trpimo posledice tog zločina.

Režimske diplomate kradu gorivo, obični navijači komadaju ljude, od šofera koji kraduckaju saznajemo da sns funkcionerke drže milione po fijokama, lokalne kabadahije zlostavljaju decu, ukratko pandemoniju sfrj primitivizma je sručen na Srbiju.
o opoziciji ne treba ni govoriti...gomila lopova,muljatora i bezkrakternih prodanih duša

I da ostane
I ne prestaje

Moju tvrdoglavu
Dušmani ne znaju

Jes vala, textovi su mu niđe veze, ali sedma arena se puni :D

Jes vala, textovi su mu niđe veze, ali sedma arena se puni :D
Нека пуни ако има ко то воли, ја ово постављам да би људи знали да је на почетку каријере група "Мерлин" била друга лига на музичкој сцени Сарајева.
Час прије стиже до до седме арене, како си прескочила са четврте до седме? :per:

Овако је кренуло око позива да дође и одржи концерт у БГ-у 2011-е год....
https://arhiva.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/149251/Tadic-Merlin-Beslic-i-Osim-uzivali-u-kafici

Нека пуни ако има ко то воли, ја ово постављам да би људи знали да је на почетку каријере група "Мерлин" била друга лига на музичкој сцени Сарајева.
Час прије стиже до до седме арене, како си прескочила са четврте до седме? :per:

Овако је кренуло око позива да дође и одржи концерт у БГ-у 2011-е год....
https://arhiva.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/149251/Tadic-Merlin-Beslic-i-Osim-uzivali-u-kafici
Pa i Tadić je Sarajlija :D

I da ostane
I ne prestaje

Moju tvrdoglavu
Dušmani ne znaju

Dražen :( :heart:

Imam pouzdane izvore :D
Значи гледаш у куглу и пасуљ кад имаш слободног времена.:tease:

Pa i Tadić je Sarajlija :D

Помињао је више пута, као и својевремено Милан (ЕКВ) и многи други...

Ево за тебе један новитет, да би научила како се зове некадашња Лукавица а данас град Источно Сарајево...

Vlado Georgiev - Barba @VladoGeorgiev · 4:18 AM · Aug 13, 2023

Laku noć -kraljevski je bilo u Istočnom Sarajevu z🎼❤️

...https://twitter.com/VladoGeorgiev/status/1690548365677805569

F3YIxmuXwAAboW4

Ево за тебе један новитет, да би научила како се зове некадашња Лукавица а данас град Источно Сарајево...

F3YIxmuXwAAboW4
Da ja naučim? :D
Tamo samo skoro svaki dan :D

F3YIxmuXwAAboW4
Da, i njegova mama je Sarajka, Georgijev je dobar dio života proveo u Sa. Samo, ne sviđa mi se on.

Back