Dino Merlin - zabrana ulaska u Srbiju

Zvanicni podaci kazu da Brcko ne pripada nikom. Ni teritoriji RS, ni Bosni, vec da obe strane imaju politicku vlast u toj oblasti.

A ranije je to bilo pretezno muslimansko mesto.
Пре спајања у Дистрикт овако је некако било.
Црвено Срби, зелено Муслимани, плаво Хрвати.
дистрикт.png

Poslednja izmena:
То није његова изјава, него је то испричала његова жена након његове смрти.

Овако нешто (али не на екавици) је рекао у емисији „Као сав нормалан свет” Тањи Петернек у разговору сниманом у сплитском хотелу Белви.
Неће човјек у Београд и поштено.Када би га питали за разлог ваљда је јасно свима да је "по мало" фанатичан у односу на многе извођаче из Хрватске или ти мислиш да није?Пошто је у Србији гостовало 99 посто извођача из Хрватске осим Оливера и још по неког а тај неко је Томпсон рецимо и Мирослав Шкоро познати на далеко по фанатичности. :lol:

Poslednja izmena:
Brcko je kodnominijum grad je vecinski srpski dok su juzna predgradja muslimanska
Arkan nije bio u Brckom vec u Bjeljini i Zvorniku
Nije pljacako i ubijao vec branio srpski narod zbog toga danas u Bjeljini imas glavnu ulicu koja nosi naziv po imenu Arkanove jedinice

https://www.google.com/maps/place/Srpske+dobrovoljačke+garde,+Bijeljina+76300,+Bosna+i+Hercegovina/@44.7614151,19.2275179,17z/data=!4m6!3m5!1s0x475be91cc4e11af5:0xcbd87fcc76125057!8m2!3d44.76076!4d19.223795!16s/g/1ydpqhccn?entry=ttu
Треба рећи поштено, није Аркан био никакав српски злочинац, он је био једноставно злочинац.
Није му био никакава проблем да пљачка и убија Србе кад год је био у прилици, а био је често.

Заправо је то и урадио, зар не? :mrgreen:

Спремићу му ја препјев за Арену: „Да те не би Миладине, не би сад било ни Дине да се врати из туђине и запјева преко Дрине... Да те не би Миладине, моје би се шехер име чуло само из даљине, из три лепе материне... у које сам утекао да бих тебе опјевао...” ;)
Moš govorit kontra mene i kontra cilog svita, al neću da čujem ništa kontra Dine Sarajevskog cvita :zper:

Неће човјек у Београд и поштено.Када би га питали за разлог ваљда је јасно свима да је "по мало" фанатичан у односу на многе извођаче из Хрватске или ти мислиш да није?Пошто је у Србији гостовало 99 посто извођача из Хрватске осим Оливера и још по неког а тај неко је Томпсон рецимо и Мирослав Шкоро познати на далеко по фанатичности. :lol:
Ни Ф од фанатизма, али стварно не бих опширније о Оливеру на овој теми. Дино и он – шупак и око.

Kad pogledam kartu i kad pomislim koliko se tu ratovalo, a neprijateljstvo jos postoji…pitam se kako ta drzava jos opstaje?
То се и ја питам сестро слатка.
Ово је само мали сегмент а права етничка карта је заправо била оваква.
Сви су и добили и изгубили.Грађански рат често не пита шта си ко си.
800px-Bosnia_Herzegovina_Ethnic_1991.png

Ни Ф од фанатизма, али стварно не бих опширније о Оливеру на овој теми. Дино и он – шупак и око.
Небитно како га дефинишеш, уз Томпсона,Шкору, Оливер је једини који није дошао у Србију после рата.
Ок принципи.Поштујем све ја то.Али за принцип мораш имати став који покрива тај принцип ако ме разумијеш.
А став сигурно није благонаклон према Србији. :lol:
Ништа против Оливера напротив ја волим многе његове пјесме само констатујем чињенице.

Небитно како га дефинишеш, уз Томпсона,Шкору, Оливер је једини који није дошао у Србију после рата.
Ок принципи.Поштујем све ја то.Али за принцип мораш имати став који покрива тај принцип ако ме разумијеш.
Ништа против Оливера напротив ја волим многе његове пјесме само констатујем чињенице.
Ни близу, ал ајд, рекох, нећу на овој теми опширније о Оливеру...

Ни близу, ал ајд, рекох, нећу на овој теми опширније о Оливеру...
Па јбг. како мислиш ни близу, није долазио у Србију само због рата и ратне прошлости Срба и Хрвата 90-их тј. јер је он сматрао да је Србија извршила агресију на Хрватску.
Који други разлог је имао?Ајд већина контам извођача из Хрватске није долазило до 5. октобра али после.
Ја не знам да је неко промашио Београд осим понављам Оливера, Томпсона и Шкоре који су да будемо искрени до краја класични национални пјевачи па и немају публику у Београду али Оливер је имао публике.Сам је потврдио да су му нудили озбиљне цифре али није желио...

Vazda se sam serviraš :D
Popiću bečku šniclu :D
Мујо извео Фату у кафић... Конобар долази и пита шта ће попити, Мујо ће пиву, а Фата се нећка... Мујо је нутка: Ош неки сок? Па не бих... Ош кахву? Па не бих... Ош ово, ош оно... Конобару досади и оде... Након силног нуткања, а Фата нешто ништа не би, Мујој јој опали шљагу. Конобар долази с пивом, ставља га испред Мује: Ево, пиво за господина, а јесте ли се договорили шта ће дама попити? Мујо само одмахне руком: Ај слободан си, дама је своје попила. :rotf:

Srbija ima mnogo većih problema od bosanskog pira u Areni na kome nastupa Dervišhalilović.

АПЕЛ за помоћ Небојши – бескућнику за кога државне институције немају слуха

09:00 11.08.2023.
0

Небојша Јовановић већ неколико месеци живи без крова над главом, а из Центра за социјални рад кажу да не испуњава услов за добијање новчане помоћи без обзира што је незапослен и бескућник.

Ovog čoveka sam viđao prethodnih dana, dali smo mu malo novca koliko smo imali kod sebe.

nebojsa-jovanovic-2.jpg

Bilo bi bolje da su pod huntom obogaćeni bosanci skupili novac i dali ga ovom čoveku umesto da ga daju Dervišhaliloviću.

До тада му је, наглашава, хитно потребан новац да би преживео и позива све који могу да помогну да уплате новац на број мобилног телефона 062 354943, путем пост нета на име Небојша Јовановић.

Па јбг. како мислиш ни близу, није долазио у Србију само због рата и ратне прошлости Срба и Хрвата 90-их тј. јер је он сматрао да је Србија извршила агресију на Хрватску.
Који други разлог је имао?Ајд већина контам извођача из Хрватске није долазило до 5. октобра али после.
Ја не знам да је неко промашио Београд осим понављам Оливера, Томпсона и Шкоре који су да будемо искрени до краја класични национални пјевачи па и немају публику у Београду али Оливер је имао публике.Сам је потврдио да су му нудили озбиљне цифре али није желио...
Ако те баш толико занима, отвори тему па ћу ти објаснити.

Треба рећи поштено, није Аркан био никакав српски злочинац, он је био једноставно злочинац.
Није му био никакава проблем да пљачка и убија Србе кад год је био у прилици, а био је често.
Pre svega je bio kriminalac, koji je kao i svi drugi kriminalci potrcao da se opari u tom ratu igrajuci na kartu srpstva. A posle je postao i zlocinac. Narod je bio potpuno obezglavljen i sludjen, pa je potrcao da ga podrzava kao svog spasitelja.
Grozan lik.

Meni je draze kada ostanu dosledni sebi i onome sto su govorili. Grozni su mi ovi koji su tokom rata huskali, a sad idu u te druge drzave da pevaju kao da nista nije bilo.
Djon-obraz.

Ако те баш толико занима, отвори тему па ћу ти објаснити.
У кратким цртама објасни слична је тема па не спамујемо превише.
Не знам заиста, знам да је Златан Стипишић Gibonni у једном интервју мање више потврио да је Оливер завршио са Београдом те да је разлог тај мање више несрећни рат.Мислим да је интервју био негдје у периоду његовог првог концерта у Београду после рата.Оно у фазону преломио је тада да неће пјевати више у Београду и сви то поштују и сви су поштовали док је био жив.

Poslednja izmena:
Meni je draze kada ostanu dosledni sebi i onome sto su govorili. Grozni su mi ovi koji su tokom rata huskali, a sad idu u te druge drzave da pevaju kao da nista nije bilo.
Djon-obraz.
Слажем се само што он није ништа специјално говорио једноставно преломио да не иде више у Београд и то је то.
При томе треба рећи да је Оливер имао стастус иконе у Хрватској и да се његова чула снажније и јаче од било којег извођача.
Али и поред тога мислим да је 99 посто извођача гостовало у Београду па и Тони Цетински којег памтим по хрватској војној шари.
Био је рат, свако своме стаду иде, све је то нормално али није нормално да се скоро 30 година од рата причају ове приче.

Djon-obraz.
U ovoj fabiuli Dervišhalilović uopšte nije problem.

Lično bih mu da se pitam o tome odobrio nastup i omogućio sve pogodnosti.

Pravi problem su oni koji mu dolaze na koncerte u Beogradu.

Pevao stotine puta u Srbiji posle rata i sada odjednom da mu se zabrani ulazak. Dnevnop sns zamajavanje naroda trivijalnostima.
Боље икад него никад. Бори Чорби у Изетбеговићевом Сарајеву сигурно није дозвољен концерт, није ни приближно изјављивао као антисрпски манијак Мерлин, обожаватељ геноцидног Изетбеговића. И шта ти као проусташки симпатизер има да пишеш о овоме, иди слушај твог вољеног усташу Томпсона.

Back