Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 88.315
Присутни су најважнији светски медији, виде се микрофони Новости, Информер, Ало, Пинк, Танјуг, Косово онлине
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Присутни су најважнији светски медији, виде се микрофони Новости, Информер, Ало, Пинк, Танјуг, Косово онлине
Ja ovoliku ljubomoru i pakost ne videh skoro. Pa on se i obratio domacoj javnosti a ne stranoj, videces sutra zdravlja neka je, kako ce posle razgovora sa Putinom da bude 100 mikrifona stranih agencija.Присутни су најважнији светски медији, виде се микрофони Новости, Информер, Ало, Пинк, Танјуг, Косово онлине
Pogledajte prilog 1725368
Pa tebi je najlakse ida tako kazes, i sad mislis - istina je?Сендвич
I sta sad s tim? Ne znam ko je ovaj covek, ali da li je mozda ovde stavljen sto je razrok?
Onaj cije ime se ne spominje.I sta sad s tim? Ne znam ko je ovaj covek, ali da li je mozda ovde stavljen sto je razrok?
КумашинOnaj cije ime se ne spominje.
Onaj cije ime se ne spominje.
Ne znam ko je to, zaista, niti me zanima.Кумашин
Za razliku od tebe da.Ne znam ko je to, zaista, niti me zanima.
Ali vidim, vi sve "znate".
Toliko znate, da spamujete svaku temu i koristite je za nebitne stvari, kao da je izborna kampanja u pitanju, a ne tema sa odredjenim naslovom i pitanjem.Za razliku od tebe da.
Vucic je toliko visok i markantan covek, da njega da postave i iza vrata, opet bi se video.Магарећа клупа
Pogledajte prilog 1725414
Visoko cenjen gost!Вучић се исплазио асистенту заменика помоћника министра спољних послова Русије
Pogledajte prilog 1725246
Pa zasto onda bas ti isti Rusi nisu, po istom kriterijumu, turili Jovanu Jeremic u prvi red na prijemu juce u Ambasadi????Vucic je toliko visok i markantan covek, da njega da postave i iza vrata, opet bi se video.
I to organizatori znaju, i zato one nize postavljau napred, da se vide, a one visoke nazad, kako je i red i humano, ljudski.
Ukratko, "grdosija" u svakom pogledu.![]()
Невиђено поштовање.Visoko cenjen gost!
iНевиђено поштовање.
"Невиђено", али у значењу "не види се"
....umesto da fotosopira Vucica u prvi red medju prave zvanice!zbog čega supermoderator iz amerike dozvoljava postove koji uopće nemaju veze sa temom...
Na najlepsem je centalnom mestu
Ja ne znam kako tebi nije jasno da je krenuo da da ovaj intervju. A na kraju, i red je da se malo proseta Crvenim trgom, dok je prazan, da uzme vazduh ako nista drugo, kad je vec stigao dan-dva ranije.