Nebac69
Domaćin
- Poruka
- 4.915
Ovde vidimo tipičan primer pseudologičkog 'lažnog izbora' na više nema, verujem da je republikansko uređenje jedino pravedno (o ovome sam već pisao, vidi pređašnje postove).
U isto vreme sam i veliki antikomunista iz više razloga (npr, mojoj porodici je oduzeta znatna imovina nakon dolaska komunista na vlast).
Dakle, dilema 'monarhista ili komunista' je lažna. Pravo pitanje koje moramo da postavimo jeste: 'monarhija ili republika'?
vreme sam i veliki antikomunista
da..da....kao i Mira Markovic, Sloba, Seselj, Velja-selja, Kostunica-ciji je otac zapravo bio VRHOVNI sudija Josipu Brozu i njegovom sistemu.....
Oni koji su prosli iskljucivo Brozov/Milosevicev obrazovani sistem ( to jest boljsevizaciju) i za uspehe monahisticke Srbije nikad u tom obrazovanom sistemu nisu culi, sasvim je logicno da pises ono sto pises. Monarhija je najstarija i najsvetlija srpska institucija stara gotovo 1000 godinu, ali onima sto su komunisti ispali mozgove to je tesko objasniti. Danas u Evropi najveci GDP po glavi stanovnika i najbolji standard zivota imaju monarhisticke uredjene drzave, broj 1 i 2 drze Kraljevina Norveska i Luksemburg. Za njima niti malo nezaostaju Kraljevina Svedska, Kraljevina Danska, Kraljevina Holandija, Kraljevina Belgija, Ujedinjeno Kraljevstvo Britanije itd. Te zemlje u poredjenju sa evropskim REPUBLIKAMA ne samo da su ekonomski naprednije, nego i politicki mnogo bolje uredjenije i politicki stabilnije. Eto gde su danasnje monarhije u Evropi, za kojima su tezili i Obrenovici i Karadjordjevici u doba Kraljevine Srbije, a ne da drzavu u doba REPUBLIKANSTVA vuku ka Idi Aminu i ostalim ljudozderima iz Afrike gde su nas odveli ovi hrvatski bravari, takzvani REPUBLIKANCI i nastavili put Sloba i Mira.
Za to vase neznanje niste vi krivi, nego KOMUNISTI koji su vas obrazovali i njihove medije. Srbija je danas jedina zemlja gde niti jednom komunisti koji ja vladao od 1945-2000 nije sudjeno za zlocine nad covecanstvom. Srbija je jedina zemlja koja nije otvorila komunisticke fajlove iz doba OZN-e/UDB-e. Srbija je danas jednina zemlja gde jedan Titov dzelat i ubica otvoreno govori kako je ubijao srpsku gradjansku monarhisticku klasu 1944-1948, i niko ga posle toga krivicno ne goni zbog toga, gde on i dalje prima penziju Brozovog/Slobinog ‘’NARDONOG HEROJA’’- Jovo Kapicic. Zato kad se znaju ovi podaci Srbija pre svega nije zavrsila i stavila tacku na svoju mracnu komunisticku REPUBLIKANSKU totalitaristicku proslost, gde monarhija i njeno osvescenje nije doslo na red.
Ovih zadnjih sest decenija tog vaseg REPUBLIKANSTVA sveli ste Srbiju na najgore moguce grane, teritorijalno na beogradski pasaluk tim vasim REPUBLIKANSKIM AVNOJSKIM granicama i REPUBLIKANSKIM Ustavom iz '74. Tokom te vase REPUBLIKE Broz/ Milosevic proterli ste na Zapad oko 3,5 miliona Srba, pobili ste vodjeni Hrvatom Titom tu srpsku intelegenciju i srpsku gradjansku klasu sa stravicnim posledicama na Srbiju, a to su sve bili MONARHISTI-mozak Srbije. Bez monarhista Srbija nema mozga i svoje zaista politike elite, sto se i ispostavilo ovih zadnjih sest REPUBLIKANSKIH decenija.
Ono sto tim HRVATSKIM REPUBLIKANCIMA , sto su dosli u Srbiju na tenkovima crvenoarmejaca nije uspelo da unste srpsku monarhiju i srpske monarhiste
Stepu, Misica, Bojovica….u AU uniformama, uspelo im je kao placenicima sovjetske kominterne. I sam srpski kraljevski vojskovodja Vojvoda Bojovic je umro u svojoj 87 godini isutiran od Brozove '' Seste Licke'' isperd svoje kuce na Vracaru januara 1945. Tako i na takan brutalan nacin su ti Brozovi hrvatski hegemonisti unistili monarhisticku Srbiju i zaveli nam REPUBLIKU, sto bi svaki Srbin trebao da zna.