digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo svima. Potrebna mi je vasa pomoc! Naime, prateci ovaj forum uspjesno gledam Diggi TV! Imam resiver Opticum 4000C i signal za Thor 2_3 0,8W ali ne znam na koji nacin i kako da unesem kljuceve za pomenuti Thor. NNadam se da ce mi neko pomoci.
Srdacan pozdrav.

Zdravo svima. Potrebna mi je vasa pomoc! Naime, prateci ovaj forum uspjesno gledam Diggi TV! Imam resiver Opticum 4000C i signal za Thor 2_3 0,8W ali ne znam na koji nacin i kako da unesem kljuceve za pomenuti Thor. NNadam se da ce mi neko pomoci.
Srdacan pozdrav.
u pitanu je klon yumatua iq+!na nekom slobodnom kanalu ukucas 9339 i otvorice ti se poseban meni za ubacinanje kljuceva...ides na code edit,zatim nadjes nagravision,stisnes ok,pa nadjes N IDEA 00 ili 01 kljuc,stisnes edit istipkas kljuceve,stisnes ok pa exit!

Poslednja izmena:
Aritonovicu, kada sam ukucala 9339 pojavile su mi se sljedece opcije: 1. Card Info, 2. Card Share i 3. Key Edit. Isla sam na Key edit pa na Nagravision ali mi nigdje ne pise N IDEA. Mozes li mi jos kako pomoci. Sorry, nisam ti ja bas strucnjak za ove stvari. Još jednom hvala ti.

Aritonovicu, kada sam ukucala 9339 pojavile su mi se sljedece opcije: 1. Card Info, 2. Card Share i 3. Key Edit. Isla sam na Key edit pa na Nagravision ali mi nigdje ne pise N IDEA. Mozes li mi jos kako pomoci. Sorry, nisam ti ja bas strucnjak za ove stvari. Još jednom hvala ti.
ups...izvini nisam ti napisao da trazis N IDEA 00 ili 01 kljuc za digi!kad udjes u nagru pritiskaj tipku "na dole" i prati gde pise digi(N IDEA 00),zatim stisni edit,istipkaj red pa ok,pa sledeci opet edit,pa ok i na kraju exit kad istipkas i 00 i 01 key!ako imas aktuelni kljuc ne moras da ga menjas!

Poslednja izmena:
Meni, ocigledno, nema pomoći oko ovoga. Sljedila sam tvoje upute i dosla do N IDEA 00 ili 01 kljuc za digi, ali su mi vec bili uneseni kljucevi koji su trenutno aktivni za digi. Od silnih satelita ja imam signal samo za digi i thor, s tim da mi na digiju rade svi kanali a na thoru samo 10 od 188. Mozda ti ja nisam dobro postavila pitanje! Sorry, farbam se u plavu boju

Meni, ocigledno, nema pomoći oko ovoga. Sljedila sam tvoje upute i dosla do N IDEA 00 ili 01 kljuc za digi, ali su mi vec bili uneseni kljucevi koji su trenutno aktivni za digi. Od silnih satelita ja imam signal samo za digi i thor, s tim da mi na digiju rade svi kanali a na thoru samo 10 od 188. Mozda ti ja nisam dobro postavila pitanje! Sorry, farbam se u plavu boju

Zemljakinjo iz Banja Luke,DIGI je paket kanala koji se nalazi na satelitu TOR,ili ti intelsat,tako da digi nije satelit.Imam isti resiver,i sve je vrlo jednostavno!Kada nađeš N IDE 00 ili 01(koji moraju biti), koristi dugmad u boji,odnosno crveno dugme UREDI,kojim ulaziš u sam ključ,te ga mjenjaš.Samo prati uputstvo sa ekrana!Traži 002111 N IDE

Poslednja izmena:
hej ludi zasto onda ne otvara mgm na 10 e kada oni rade na biss u a ja imam taj sustav jer istim klucevima gledam fox sport i diskoveri sciense na eurobird 25.5 e i jos nekoliko kanala u biss sistemu na drugim pozicijama....molim za objasnjenije....sa postovanijem za sve oni koji se nalaze u ovom forumu....

imam resiver echolite 771 i polje digi tv 00 i 01 i kad treba da unesem kljuc za 00 i potvrdim on promeni cifre,ili unesem 00 i kad unesem prvi red u 01 i potvrdim on izmeni cifre u 00 i tako obrnuto,sta treba da uradim pomoc
druze poslao sam ti uputstva!treba da ugasis AU tj NEMM 00 kljuc za digi i onda da upises novi 00 i 01 N IDEA kljuc!valjda je to tako i na tvom recu.

Zdravo drugari,
trebam malu pomoc a nadam se da sam bas na pravoj temi, naime imam satelitski risiver infinity dvs-a 1030 i interesuje me da li neko moze da mi kaze kako da kanale koji su skremblovani otvorim ili da li ima da se kupi neka kartica , u stvari kako to radi i kako funkcionise.

Unapred Vam svima puno hvala
SMC®

SRECNA NOVA GODINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back