richa
Zainteresovan član
- Poruka
- 403
СРЕТНА НОВА ГОДИНА!!!
![]()
Hvala, takodje!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
СРЕТНА НОВА ГОДИНА!!!
![]()
nema taj risiver dvbt tuner!ima yumatu mx+ combo ili nytrobox 6000+!nemogu da gledam zemaljske programe na digiju imam yu-ma-tu- iq series reciver šta da radim
svaki risiver ima svoj sw...znaeli nekoj kade moze da se najde softver za resiveri
na kom risiveru ako nije tajna?molim vas da mi neko objasni šta da radim sa digijem jel nemogu gledati zemaljske programe a niti jedan dio stranih
preko rs 232 kabla ako na recu nema usb...pozdrav
Da li mogu preko total comander prevbaciti soft u resiver IQ 2040 trenutno imam soft truman
nazalost druze to se za sad nemoze otvoriti nema emulatora za conax a i kljucevi nam manjkaju, a i sa naseg podrucja tesko idu ti kanali ako mislis na one svedske jer su dosta slabi sa signalom
danas neki kanali nisu radili od 8.00 do 11.30h!probaj da preskeniras satelit u network scan ili da iskljucis AU ako postoji na tvom recu!Nesto mi nije jasno... Imam 2 resivera Echolite 790 i Technikus nova ds. Kod mene nece da otvori nijedan kanal sa frekvencije 12563 V i 12607 V (za Digi TV), a ostale kanale se otvaraju. Kod drugara sve radi. Promenio sam i softver, kljuceve sam uvacivao i rucno i preko RS 232.
Jel mi neko moze pomoci oko ovo?
Hvala
e ljudi mozete li mi dati frekvencije nekih kanala npr.hbo,,, tv 1000 , eurosport2 i kako na strongu nema prevoda ovih kanala
http://www.lyngsat.com/packages/digi.html
Original postavio coek_mladi
e ljudi mozete li mi dati frekvencije nekih kanala npr.hbo,,, tv 1000 , eurosport2 i kako na strongu nema prevoda ovih kanala
Kod:
http://www.lyngsat.com/packages/digi.html
e hvala
vam za ovu str ali ja nis ne konta, gdje su frejvencije polarizacija i onaj symbol
imas sa leve strane pored kanala pise ti frekvencija npr 12607 H 27500
IMAM YUMATU IQ RESIVER I NEMOGU GLEDATI ZEMALJSKE PROGRAME I POLA SATELITSKIH ŠTA DA RADIM IMALI SPASA DA POČNEM OPET GLEDATI SVE NORMALNO KAO DO PRIJE 2 - 3 MESECA