digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
halo moze li mi neko reci kako mogu manuelno ukucati 00 moj softer ima samo 01reisiver je globo 7010a i dali mogu gledat na eutelsat16 obn i koji su kodovi hvala
otidji na unitedsat.net i skini sve za tvoj rec!on je klon yumatua iq!treba ti uputstvo,toolbox by svirac,lista i kljucevi!i sve to ubacis preko rs 232 kabla!imas na 1W na thoru obn u digiju,a imas ga i na amosu 4W nekodiran!

Poslednja izmena:
Majstore ovako:na 11w nema nijednog kanala,na 12,5w u BISS sistem kodiranja(za FOX Srbija) unesi klučeve 12 34 56 9c ab cd ef 67.Provajder za ovu tv je 00377d,frekvencija 11176,key 8.Ako ga nemaš unesi ručno putem daljinskog(najčešće zeleno dugme,ali sve zavisi od resivera).Ako uopšte nemaš BISS-a,uđi u bilo koji sistem kodiranja,pritisni dugme dodaj,pod CAID upiši 2600,potvrdi sa OK i dobio si biss.Postoje neki kodovi i za kanale na Amosu,međutim ništa zanimljivo!

Hvala ti majstore, Uradio sam kako si napisao i fercera.z:dd:

Pozdrav za sve prisutne i za majstore, za ova satelitska čuda.Da li ima još koji dobar satelit da ga dodam sebi na meni (imam Astra 19.2E, Eutel_W2 16E, Hotbird 13E, Sirius_3 5E, Thor2_3 0.8W, Amos1_2 4W, Express3A 11W i Atlantic_1 12.5W), ili kako se mogu ostali programi otključati?
Pozzz i Hristos se rodi...

pozdrav svima...moze neko da mi posale biss kluceve za eutelsat 10 e jer volim da gledam vestern filmove a ovde se nalaze 3 kanala mgm ali kodirani su u biss u jer neko moze dami pomogne oko tih kluceva jer stvarno su mi vazni po vasim mogucnosti....za odgovor vam se zahvalujem...ako neko zna za te kluceve.....za kopernikus.......

pozdrav svima...moze neko da mi posale biss kluceve za eutelsat 10 e jer volim da gledam vestern filmove a ovde se nalaze 3 kanala mgm ali kodirani su u biss u jer neko moze dami pomogne oko tih kluceva jer stvarno su mi vazni po vasim mogucnosti....za odgovor vam se zahvalujem...ako neko zna za te kluceve.....za kopernikus.......
nema tih kljuceva...kljucevi za sve risivere su uglavnom isti!z:dm4:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back