alek84
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()
Cigareta nema veze sa seksipilnoscu... Po meni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()
kako se navici na nesto sto je major turn off?
pa necu da se nagutavam vijagre samo da bih mogla da poljubim smrdljiva ljigava usta...
to je kao da ste rekli, ako volis osobu, volices je zbog ono sto jeste,
pa ti nece smetati sto je prlljava za vrijeme seksa![]()
Ja samo znam da čim moja partnerka zapali cigaretu,posle toga 5 dana srece nemam
Pričam joj ja razne priče,da se uništavaju pluća ...da se dobijaju ravni tabaniMa ne vredi
.Gura ona svoj fazon.Kad joj vidim cigare na stolu,uvek uzmem pa ih bacim,al ne vredi ona uvek kupi nove
Zaista nema ništa gore (bar,meni) od toga kad vidiš žensko sa cigaretom u zubima.
Dobijaju se ravni tabani od cigara?
To sto joj bacas cigare moze samo da steti...bzw trosi pare![]()
vrlo glupo..ja bih te udavila kada bi samo jednu polomio a kamoli punu kuticu bacio
Meni to deluje jako sexy i neverovatno dobro,samo u malo drugacijem kontekstu.Zato sam je na prvom sastanku pitao da li ....,ona mi je odgovorila potvrdno,ali se ocigledno nismo dobro razumeli
Inače,rekao sam joj ko zna još što šta (ne bi li je uplašio)... i ono što je tačno i ono što nije.Nije džabe Njegoš rekao da bi covek imao najveci uspeh kad bi se dogovorio sa zenom
Ovih dana gledaću da kupim kuku i prikolicu,pa ću ubuduće na taj način da je vozim.
I najgore od svega je što svi pričaju iste priče,tipa : "Meni se to dopada,znam da je štetno,al šta da radim".
Isto kao kad bih rekao : Idem da skočim s mosta,znam da to nije dobro,al šta da se radi,to mi se dopada.Takve stvari uopšte.
Onda opet,svi se pozivaju na činjenice kako je neko pušio ceo život ko nenormalan i na kraju doživeo sto,dvesta,trista godinaPa mnogi ljudi dožive stravičnu saobraćajku,pa nekako prežive,a to ne znači da se treba nadrogirati i ubiti od alkohola pa sesti za volan i raspaliti 300 na sat
![]()
vecina pusaca i ne zna zasto su poceli da puse...kao i to da li im se svidja ili je to navika...
Danasnja omladina (vecinom) propusi radi bolje prihvacenosti u drustvu.
I onda, 7 dana nakon sto zapalise prvu, tresu se i nervozni su, jer im se trazi.
Pih.
Da ne bude da generalizujem, to je neko moje okruzenje, tj. skola.
Znate one najvece klosare sto se qrce i sire pred svima jer misle da su uhvatili boga za ****, a ustvari su niko i nista(u bukvalnom smislu)? E takav je moj drug postao...prvo je pricao kako nikad nece pusiti, a sigurno se nece drogirati...a sad eno ga pusi i baca se kao da je neki ludak, a ustvari je ckapi i to zesca! Samo je pitanje vremena kad ce poceti da se drogira...
A svi pocinju zbog drustva! Koliko njih ja znam da se.ru kako su poceli iz drugog razloga, a kad ima kazem da samo kenj.aju onda priznaju da jeste zbog drustva...a i nije uopste tesko prestati kao sto tvrde oni sto puse po mesecak dana!
Kako sam hteo a samaram neke klince koji su 7. razred, a dosli ispred tehnicke i ekonomske da puse i da se qrce....kad smo im prisli oni se po*****li i pobegli...
kako sam se sad iznervirao!
Tako se i ja iznerviram oko gluposti, uvek.
Ne se nerviras.
Bas to sto kazes, mogu oni da prestanu, nego, zasto bi, "gotivniji" su u drustvu sa cigarom.
Elem, neko pomenu bacanje po kaficima.
Mene nerivra kad odem u diskoteku, i onda prolaze sa cigarom, i to svima ispred nosa, da vidimo kako i oni puse i vode taj fazon...uuu, koliko puta su me oprzili.
Uuuuu![]()
Danasnja omladina (vecinom) propusi radi bolje prihvacenosti u drustvu.
I onda, 7 dana nakon sto zapalise prvu, tresu se i nervozni su, jer im se trazi.
Pih.
Da ne bude da generalizujem, to je neko moje okruzenje, tj. skola.
Ma sta gotivniji, to su samo smradovi.
Neka se bacaju, kad ih neko razbaca po ulici tamo ce i ostati...svejedno ulicarima prilici ulica.
Mene jedan drug sto pusi oprzio i ja ga udario samarom...nesvesno...![]()
Ne kazem da su gotivniji, ja bas mislim naprotiv.
Oni misle da su gotivniji.
Jes, sutra kad te devojka u'vati za pozadinu, udarices je samarom...nesvesno![]()
Znam sta si htela reci, nego ja kazem sta su.
Za sad nisam udarao devojke......a i bas me oprzio cigarom posred face.
![]()
Ja, ja.
Nego, ima ona grupa na Fb-u : Ne dizite ruku na devojke, svi znamo sta treba da se digne.
Izem ti ja takve pusace.
Ako se posle sedam dana konzumiranja mogu nazvati pusacima.![]()
Ako je neka bucmasta meni se dize samo apetit...
Ma to je to...a najgore je kad par dana pre toga pricaju kako se svi foliraju sa cigarom, a oni posle toga rade isto to...![]()
Ako je neka bucmasta meni se dize samo apetit...
Ma to je to...a najgore je kad par dana pre toga pricaju kako se svi foliraju sa cigarom, a oni posle toga rade isto to...![]()
imam mnogo takvih u odeljenju ... nazhalost ....
jedan ortak kupuje svaki dan Davidoff od 150din a popushi jednu cigaru, i to jedva, samo da bi pred drushtvom bio frajer, a ostale cigare uglavnom baci, ili ide i deli "skupe" cigare i onda je josh veci frajer..............![]()
I kod mene ih ima, ali sam obar sa svima...***...
I ovi moji kupuju neke skupe, a kad im neko trazi oni se.ru kako nemaju i sl...a uvek moramo da izadjemo na tribine da sednemo da bi ih svako video da puse.![]()
Dobro je da si skontao svrhu pocetnickog pusenja.
Elem, moj tata pusi od kad ja znam za sebe.
I to mu je sada navika, svakodnevna radnja, i traznja.