devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, sad, zavisi. Ako iz devojke izvire samopouzdanje, ako je ponosna, sexipilna, zgodna, cigareta mozhe samo josh vishe da doprinese tom izgledu. Naravno, ne mora da znachi. Sve zavisi od onoga shta izvire iz te devojke. Ako vidish neku raspushtenu i josh drzhi cigaretu u ruci - uzhas.... :think:

Pa, sad, zavisi. Ako iz devojke izvire samopouzdanje, ako je ponosna, sexipilna, zgodna, cigareta mozhe samo josh vishe da doprinese tom izgledu. Naravno, ne mora da znachi. Sve zavisi od onoga shta izvire iz te devojke. Ako vidish neku raspushtenu i josh drzhi cigaretu u ruci - uzhas.... :think:

Boga mu.
Kako ce cigareta u ruci jos vise da doprinese njenom izgledu u pozitivnom smislu?

E ovako, ja sam veliki protivnik pusenja i odrvatni su svi oni koji puse, bez obzira na pol. @magic flower, pa znas msm to je mnoogo kul...:roll:

Ah, pa nisam znala.
:roll:
Strasno.
E, ja pocinjem od sutra, izgledacu gotivnije, i svi ce vise da me vole, nema veze sto cu da se ugusim u dimu i sto meni licno to smeta.
Msm, ako ces ti da pusis, pusi, ja sa ti nemam nista.
Valjda si dovoljno odrastao da znas sta je ispravno a sta nije.
A da ja nekoga ubedjujem da li treba to da radi ili ne, boga mi necu.
Znam puno ljudi koji puse, pa sta cu im.
Realno, njihova stvar.
Kad je meni draga osoba pocela da pusi, bilo mi je zao, ali sta ja tu mogu.
Msm, kad bi moje misljenje moglo da promeni njihovu odluku...onda super.

Poslednja izmena:
Ah, pa nisam znala.
:roll:
Strasno.
E, ja pocinjem od sutra, izgledacu gotivnije, i svi ce vise da me vole, nema veze sto cu da se ugusim u dimu i sto meni licno to smeta.
Msm, ako ces ti da pusis, pusi, ja sa ti nemam nista.
Valjda si dovoljno odrastao da znas sta je ispravno a sta nije.
A da ja nekoga ubedjujem da li treba to da radi ili ne, boga mi necu.
Znam puno ljudi koji puse, pa sta cu im.
Realno, njihova stvar.
Kad je meni draga osoba pocela da pusi, bilo mi je zao, ali sta ja tu mogu.
U svakom drugom slucaju, sam rasudjujes i odlucujes o svom zivotu.
Zapravo nije da nemas nista, jer kad pusac koje u tvojoj blizini ispusi 5 cigareta ti ispusis jednu, dakle skodi ti.

E ovako, ja sam veliki protivnik pusenja i odrvatni su svi oni koji puse, bez obzira na pol. @magic flower, pa znas msm to je mnoogo kul...:roll:

Kako su mi dokurcili ovakvi postovi! Izgledace KUL! Pa sta? Ako ti je toliko stalo do pisljive cigare onda i ti pusi i nemoj vise smarati sa tim da li je KUL ili nije!!

Koliko halabuke oko pisljive cigare...

Ne govorim o shtetonsti cigareta. Ne stoji svakom sve. Kao shto jedna haljina ne mozhe lepo da stoji svakoj devojci, tako ni cigara. Cigare su shtetne, to stoji, to svi znamo. Ali, ja nisam o tome govorila. Da bi devojci, dechku, bilo kome, neshto lepo stajalo bitno je ono shto nosi unutra. :think:
p.s. jesam protivnik pushenja, da se razumemo. ali, svako upravlja svojim zhivotom..shta tu mozhemo?:dash:

Ma ti to sad kao da bismo te mi voleli...:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

Kad ti poljubis devojku sa cigarom javi se....:ljutko: Moracu da vas slikam...
a055.gif

pa pazi ja nisam lezbo da bih ljubila neku devojku... ali kakve to veze ima.. sta je sa tim kad devojka koja ne pusi, poljubi decka koji pusi... sta je sa tim... sta napadate ovde zenski svet, ni kriv ni duzan...
meni je bivsi stalno sr*o o tome kako ne treba da pusim i kako oseca.. steta sto sam raskinula pre nego sto sam ga stavila na test.. htela sam da 2 dana ne zapalim i onda da ga pitam da li oseca...

pa pazi ja nisam lezbo da bih ljubila neku devojku... ali kakve to veze ima.. sta je sa tim kad devojka koja ne pusi, poljubi decka koji pusi... sta je sa tim... sta napadate ovde zenski svet, ni kriv ni duzan...
meni je bivsi stalno sr*o o tome kako ne treba da pusim i kako oseca.. steta sto sam raskinula pre nego sto sam ga stavila na test.. htela sam da 2 dana ne zapalim i onda da ga pitam da li oseca...

Zezao sam se sa tim da ljubis devojku....ocigledno je...

Pa ti otvori temu "Decko i cigare" i tu cemo pricati o tome...a svejedno se ode o cigarama govori uopsteno, a ne samo ako devojka pusi...

Back