devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije mi to ruzno,nemam nista protiv pusaca (ni muskih, ni zenskih) al nekako tesko se uklapa spoj pusac-nepusac :) Mnogima smeta da ljube devojku koja smrdi na cigare...

Zavisi. Ako naidjesh na pravu osobu,pusnjenje i slicno postaje tolika sitnica...Ja sam pre mrzela taj osecaj da ljubish nekog ko se oseca na cigare...Ali posle kad sam naisla na tog jednog,nije mi uopste smetalo naprotiv...Cak sam postala i zavisna o to...Kad te neko privlaci privuce te sve kod njega....do nacina na koji te gleda,boja njegovog glasa,miris parfema,nacin na koji pali cigaru....

Poslednja izmena:
Zavisi. Ako naidjesh na pravu osobu,pusnjenje i slicno postaje tolika sitnica...Ja sam pre mrzela taj osecaj da ljubish nekog ko se oseca na cigare...Ali posle kad sam naisla na tog jednog,nije mi uopste smetalo naprotiv...Cak sam postala i zavisna o to...Kad te neko privlaci privuce te sve kod njega....do nacina na koji te gleda,boja njegovog glasa,miris parfema,nacin na koji pali cigaru....

Pa naravno, to nije presudna stvar u vezi... Kad nekog volis, volis ga zbog onog sto jeste... Pa svi mi imamo neke rituale, pa tako je i pusenje neka vrsta :)

aaaaaaaaaaa...kao da samo devojke puse..ljudi,dajte malo ravnopravnosti....cenite devojke po tome da li puse ili ne??ja npr mrzim kada decko pije pivo,jer mi je muka od samog mirisa piva..ali ako je taj decko super onda vredi trpeti...tako da nemojte pricati gluposti...

Ja sam svoje rekao, nema mi niceg odvratnijeg nego poljubiti curu, a osjetiti ukus dima i pepela. Mada ima neceg u ovom sto je Maja rekla.

aaaaaaaaaaa...kao da samo devojke puse..ljudi,dajte malo ravnopravnosti....cenite devojke po tome da li puse ili ne??ja npr mrzim kada decko pije pivo,jer mi je muka od samog mirisa piva..ali ako je taj decko super onda vredi trpeti...tako da nemojte pricati gluposti...

A tek kad smrdi na rakiju, to je milion puta gore od cigara!!! Al ko zna, mozda se moze navići :)

Ja samo znam da čim moja partnerka zapali cigaretu,posle toga 5 dana srece nemam:(

Pričam joj ja razne priče,da se uništavaju pluća ...da se dobijaju ravni tabani:D Ma ne vredi:confused:.Gura ona svoj fazon.Kad joj vidim cigare na stolu,uvek uzmem pa ih bacim,al ne vredi ona uvek kupi nove:roll:

Zaista nema ništa gore (bar,meni) od toga kad vidiš žensko sa cigaretom u zubima.

kako se navici na nesto sto je major turn off?
pa necu da se nagutavam vijagre samo da bih mogla da poljubim smrdljiva ljigava usta...

to je kao da ste rekli, ako volis osobu, volices je zbog ono sto jeste,
pa ti nece smetati sto je prlljava za vrijeme seksa :confused:

Back