devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja samo znam da čim moja partnerka zapali cigaretu,posle toga 5 dana srece nemam:(

Pričam joj ja razne priče,da se uništavaju pluća ...da se dobijaju ravni tabani:D Ma ne vredi:confused:.Gura ona svoj fazon.Kad joj vidim cigare na stolu,uvek uzmem pa ih bacim,al ne vredi ona uvek kupi nove:roll:

Zaista nema ništa gore (bar,meni) od toga kad vidiš žensko sa cigaretom u zubima.

vrlo glupo..ja bih te udavila kada bi samo jednu polomio a kamoli punu kuticu bacio

Dobijaju se ravni tabani od cigara?:lol:

To sto joj bacas cigare moze samo da steti...bzw trosi pare:lol:

Meni to deluje jako sexy i neverovatno dobro,samo u malo drugacijem kontekstu.Zato sam je na prvom sastanku pitao da li ....,ona mi je odgovorila potvrdno,ali se ocigledno nismo dobro razumeli:lol:

Inače,rekao sam joj ko zna još što šta (ne bi li je uplašio)... i ono što je tačno i ono što nije:).Nije džabe Njegoš rekao da bi covek imao najveci uspeh kad bi se dogovorio sa zenom;)

Ovih dana gledaću da kupim kuku i prikolicu,pa ću ubuduće na taj način da je vozim.

I najgore od svega je što svi pričaju iste priče,tipa : "Meni se to dopada,znam da je štetno,al šta da radim".
Isto kao kad bih rekao : Idem da skočim s mosta,znam da to nije dobro,al šta da se radi,to mi se dopada.Takve stvari uopšte :dontunderstand:.
Onda opet,svi se pozivaju na činjenice kako je neko pušio ceo život ko nenormalan i na kraju doživeo sto,dvesta,trista godina:dash: Pa mnogi ljudi dožive stravičnu saobraćajku,pa nekako prežive,a to ne znači da se treba nadrogirati i ubiti od alkohola pa sesti za volan i raspaliti 300 na sat:roll:

Meni to deluje jako sexy i neverovatno dobro,samo u malo drugacijem kontekstu.Zato sam je na prvom sastanku pitao da li ....,ona mi je odgovorila potvrdno,ali se ocigledno nismo dobro razumeli:lol:

Inače,rekao sam joj ko zna još što šta (ne bi li je uplašio)... i ono što je tačno i ono što nije:).Nije džabe Njegoš rekao da bi covek imao najveci uspeh kad bi se dogovorio sa zenom;)

Ovih dana gledaću da kupim kuku i prikolicu,pa ću ubuduće na taj način da je vozim.

I najgore od svega je što svi pričaju iste priče,tipa : "Meni se to dopada,znam da je štetno,al šta da radim".
Isto kao kad bih rekao : Idem da skočim s mosta,znam da to nije dobro,al šta da se radi,to mi se dopada.Takve stvari uopšte :dontunderstand:.
Onda opet,svi se pozivaju na činjenice kako je neko pušio ceo život ko nenormalan i na kraju doživeo sto,dvesta,trista godina:dash: Pa mnogi ljudi dožive stravičnu saobraćajku,pa nekako prežive,a to ne znači da se treba nadrogirati i ubiti od alkohola pa sesti za volan i raspaliti 300 na sat:roll:

Ocigledno nisi mislio na cigare, a?:lol: Mada mozda nije ni ona!:mrgreen:

I nije se nicega uplasila?:evil::mrgreen:

Sto kuku i prikolicu? Kuuukuuuuu....:lol::lol:

E za to ispod si sve u pravu...:ok:

Poslednja izmena:
Danasnja omladina (vecinom) propusi radi bolje prihvacenosti u drustvu.
I onda, 7 dana nakon sto zapalise prvu, tresu se i nervozni su, jer im se trazi.
Pih.:roll:

Da ne bude da generalizujem, to je neko moje okruzenje, tj. skola.

Znate one najvece klosare sto se qrce i sire pred svima jer misle da su uhvatili boga za ****, a ustvari su niko i nista(u bukvalnom smislu)? E takav je moj drug postao...prvo je pricao kako nikad nece pusiti, a sigurno se nece drogirati...a sad eno ga pusi i baca se kao da je neki ludak, a ustvari je ckapi i to zesca! Samo je pitanje vremena kad ce poceti da se drogira...

A svi pocinju zbog drustva! Koliko njih ja znam da se.ru kako su poceli iz drugog razloga, a kad ima kazem da samo kenj.aju onda priznaju da jeste zbog drustva...a i nije uopste tesko prestati kao sto tvrde oni sto puse po mesecak dana!

Kako sam hteo a samaram neke klince koji su 7. razred, a dosli ispred tehnicke i ekonomske da puse i da se qrce....kad smo im prisli oni se po*****li i pobegli...

kako sam se sad iznervirao! :evil:

Znate one najvece klosare sto se qrce i sire pred svima jer misle da su uhvatili boga za ****, a ustvari su niko i nista(u bukvalnom smislu)? E takav je moj drug postao...prvo je pricao kako nikad nece pusiti, a sigurno se nece drogirati...a sad eno ga pusi i baca se kao da je neki ludak, a ustvari je ckapi i to zesca! Samo je pitanje vremena kad ce poceti da se drogira...

A svi pocinju zbog drustva! Koliko njih ja znam da se.ru kako su poceli iz drugog razloga, a kad ima kazem da samo kenj.aju onda priznaju da jeste zbog drustva...a i nije uopste tesko prestati kao sto tvrde oni sto puse po mesecak dana!

Kako sam hteo a samaram neke klince koji su 7. razred, a dosli ispred tehnicke i ekonomske da puse i da se qrce....kad smo im prisli oni se po*****li i pobegli...

kako sam se sad iznervirao! :evil:

Tako se i ja iznerviram oko gluposti, uvek.
Ne se nerviras.
Bas to sto kazes, mogu oni da prestanu, nego, zasto bi, "gotivniji" su u drustvu sa cigarom.

Elem, neko pomenu bacanje po kaficima.
Mene nerivra kad odem u diskoteku, i onda prolaze sa cigarom, i to svima ispred nosa, da vidimo kako i oni puse i vode taj fazon...uuu, koliko puta su me oprzili.
Uuuuu:evil:

Tako se i ja iznerviram oko gluposti, uvek.
Ne se nerviras.
Bas to sto kazes, mogu oni da prestanu, nego, zasto bi, "gotivniji" su u drustvu sa cigarom.

Elem, neko pomenu bacanje po kaficima.
Mene nerivra kad odem u diskoteku, i onda prolaze sa cigarom, i to svima ispred nosa, da vidimo kako i oni puse i vode taj fazon...uuu, koliko puta su me oprzili.
Uuuuu:evil:

Ma sta gotivniji, to su samo smradovi.

Neka se bacaju, kad ih neko razbaca po ulici tamo ce i ostati...svejedno ulicarima prilici ulica.
Mene jedan drug sto pusi oprzio i ja ga udario samarom...nesvesno...:lol:

Danasnja omladina (vecinom) propusi radi bolje prihvacenosti u drustvu.
I onda, 7 dana nakon sto zapalise prvu, tresu se i nervozni su, jer im se trazi.
Pih.:roll:

Da ne bude da generalizujem, to je neko moje okruzenje, tj. skola.

Sve je to tačno i već prežvakano ovde.

Što se tiče devojke i cigareta. Ne volim. Prvo, cigarete mi smrde, neopisivo, a i ne bih smela postati pušač, jer ionako bolujem od bronhitisa... udavila bih se od kašljanja...

A i aktivan ili pasivan pušač... isto mi dođe... svakako udišem dim... :roll:

Najgori mi je pušački kašalj... koji se javlja posle dužeg niza iskustva... :confused:

Ma sta gotivniji, to su samo smradovi.

Neka se bacaju, kad ih neko razbaca po ulici tamo ce i ostati...svejedno ulicarima prilici ulica.
Mene jedan drug sto pusi oprzio i ja ga udario samarom...nesvesno...:lol:

Ne kazem da su gotivniji, ja bas mislim naprotiv.
Oni misle da su gotivniji.

Jes, sutra kad te devojka u'vati za pozadinu, udarices je samarom...nesvesno :)

@Nata
Ma i ja sam pasivni pusac.
Svi smo donekle.

Ja, ja.
Nego, ima ona grupa na Fb-u : Ne dizite ruku na devojke, svi znamo sta treba da se digne. :lol:

Izem ti ja takve pusace.
Ako se posle sedam dana konzumiranja mogu nazvati pusacima.:roll:

Ako je neka bucmasta meni se dize samo apetit... :lol:

Ma to je to...a najgore je kad par dana pre toga pricaju kako se svi foliraju sa cigarom, a oni posle toga rade isto to...:roll:

Ako je neka bucmasta meni se dize samo apetit... :lol:

Ma to je to...a najgore je kad par dana pre toga pricaju kako se svi foliraju sa cigarom, a oni posle toga rade isto to...:roll:

imam mnogo takvih u odeljenju ... nazhalost ....:thumbdown:
jedan ortak kupuje svaki dan Davidoff od 150din a popushi jednu cigaru, i to jedva, samo da bi pred drushtvom bio frajer, a ostale cigare uglavnom baci, ili ide i deli "skupe" cigare i onda je josh veci frajer..............:whistling::hahaha:

imam mnogo takvih u odeljenju ... nazhalost ....:thumbdown:
jedan ortak kupuje svaki dan Davidoff od 150din a popushi jednu cigaru, i to jedva, samo da bi pred drushtvom bio frajer, a ostale cigare uglavnom baci, ili ide i deli "skupe" cigare i onda je josh veci frajer..............:whistling::hahaha:

I kod mene ih ima, ali sam obar sa svima...***...;):)
I ovi moji kupuju neke skupe, a kad im neko trazi oni se.ru kako nemaju i sl...a uvek moramo da izadjemo na tribine da sednemo da bi ih svako video da puse.:roll:

Back