Urodilo je plodom, dobila sam odgovor. Ali trebalo je tu cedjenje.
Preskocio si ==>>Ljudi okrenuti svom poslu nemaju sadrzajan zivot po tebi, jer eto ne mozes da razumes da neko voli svoj posao i da mu je posao istovremeno i zabava.
Tesla ti je samo jedan od najveci primera ljudi za koje bi ti rekao da nemaju sadrzajan zivot, da si ziveo u ono vreme.
Inace nijedan posao nije za potcenjivanje. Zamisli da sve pekare obustave rad ili sve mlekare ili da stanu sa radom sve elektrane. Sta bi radio mesio bi hleb sam, morao bi da gajis kravu i muzes je svaki dan, jos ne bi imao ni struju. Svaki rad je deo jednog veceg sistema, ali nije ovde rec o tome. Valjda si uhvatio poentu.
Cekaj,gde sam ja rekao da je neki posao za potcenjivanje pa ti meni sad kao objasnjavas sta je i kako?i kakve ti svi ljudi,i Tesla sa njima, imaju sa ovim tvojim "zaebavanjem vernika" kako kazes??!!!zaista,kakve veze ti mozes imati sa ovim primerom koji si sama navela u kontekstu onoga sto ti ovde "radis"??
Da li su svi vernici ovoga sveta isti? Nisu.
Da li svi ateisti ovoga sveta moraju biti isti? Ne moraju.
Imas priliku na ovom pdf-u da upoznas i tu drugu vrstu ateista, koji ne veruju da bog postoji, ali im je zabavno da se druze sa vernicima.
Eh da i nadmudrivanje.