- Poruka
- 17.625
.navlače te da počneš da veruješ u demonska naklapanja..prvo preko njih kao posrednika a onda direktno od demona koje ti ušunjaju kad ti vera oslabi......
Izgleda da su ljudi zivjeli u skladu sa duhovima dok nije doslo hriscanstvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.navlače te da počneš da veruješ u demonska naklapanja..prvo preko njih kao posrednika a onda direktno od demona koje ti ušunjaju kad ti vera oslabi......
teme o demonima su živnule zato što se pojavila neka devojka sa opravdanom sumnjom da je bila pod demonskim uticajem. pa smo potrčali da joj dajemo savete..demoni su deo hrišćanskog narativa..ako ne veruješ da postoje ne veruješ ni da je Isus činio čuda jer su čuda koja je činio bila isterivanje demona pre svega...čak i kad se govori o zdravstvenim problemima...bas sam 'teo da prijavim modu, imaju 2 teme demoni - sta je sad ovo|"duhovnost" i antireligija?
mislim ako se mi relgiozni teramo sa podforuma, treba da nam se kaze, i sami cemo da nestanemo
kako ko...Indijanci su imali ljubav prema svim živim bićima...ne može te demon opsedati ako si pun ljubavi...ovi po evroaziji su uglavnom verovali u demone ili možda vanzemaljce prerušene u bogove..Izgleda da su ljudi zivjeli u skladu sa duhovima dok nije doslo hriscanstvo.
kako ko...Indijanci su imali ljubav prema svim živim bićima...ne može te demon opsedati ako si pun ljubavi...ovi po evroaziji su uglavnom verovali u demone ili možda vanzemaljce prerušene u bogove..
nikad se to ne radi na silu. Bar ne mi koji nismo prevarantiko meni "pogodi", pogodi ga moja pesnica
kolko naplaćuješ seansu?nikad se to ne radi na silu. Bar ne mi koji nismo prevaranti
Ne mogu da naplatim nista, jer to ne mogu kad hocu na komandukolko naplaćuješ seansu?![]()
kako znaš da te to neki demon ne zajebava da se pogordiš misleči da si prozorljiv?Ne mogu da naplatim nista, jer to ne mogu kad hocu na komandu
Nemam vise nista sa demonima rekoh. Od 2006.kako znaš da te to neki demon ne zajebava da se pogordiš misleči da si prozorljiv?
ne možeš ih uvek prepoznati...lukavi su oni....došapnu nešto a ti misliš tvoja misao...Nemam vise nista sa demonima rekoh. Od 2006.
Cuj, mogu da sapcu kolko hoce, zadnjih bar 5 godina nisu nista dosapnuli.ne možeš ih uvek prepoznati...lukavi su oni....došapnu nešto a ti misliš tvoja misao...
može proročanstvo biti naizgled dobro za čoveka a ustvari zlo...Cuj, mogu da sapcu kolko hoce, zadnjih bar 5 godina nisu nista dosapnuli.
To ide drugacije, samo kanalises nesto. Ok, ako je zlo prorocanstvo, moze
da bude demon. No takva nisam imao...
Da, tacno, ali nikad tako nesto zlo nije bilo.može proročanstvo biti naizgled dobro za čoveka a ustvari zlo...
naprimer ja ti kažem idi sutra u kockarnicu zgrnućeš bogatstvo..naizgled dobro za tebe zar ne?
Sapne ti idi na krstuCuj, mogu da sapcu kolko hoce, zadnjih bar 5 godina nisu nista dosapnuli.
To ide drugacije, samo kanalises nesto. Ok, ako je zlo prorocanstvo, moze
da bude demon. No takva nisam imao...
Imam i jedno i drugo.Sapne ti idi na krstu
I ti izgubis tri sata za raspravu umesto da se divisis bozijim darovima ili vreme deci zeni da posvetis
Bez sale demon te ganja na krstu a onda te sacekaju ovi sataniniImam i jedno i drugo.
I hear no evil, I see no evil, I speak no evil.Bez sale demon te ganja na krstu a onda te sacekaju ovi satanini
Jasno sve na ovom.primeru krste da demoni postoje
ima legion zadužen za krstaricu...da nas vabi da ovde filozofiramo i gubimo vremeBez sale demon te ganja na krstu a onda te sacekaju ovi satanini
Jasno sve na ovom.primeru krste da demoni postoje
Pa naravno njima je novac taj zasto nas vabi ali za njima eto idu ovi drugi bas demoniima legion zadužen za krstaricu...da nas vabi da ovde filozofiramo i gubimo vreme![]()
Hvala punoE pa, jako mi je drago sto je tako, razlog vise da zaboravis na tu svoju "epizodu" , da li je stvar do sugestivnih ljudi (za nas), ili do nase naivnosti i nesnalazenja u datom trenutku , ili do naseg ranjivog (slabog duhovnog) stanja iz odredjenih razloga, ali vazno je da je to iskusenje proslo.
Ne obracaj dalje paznju i ne osvrci se na to, a taj covek neka ti bude kao i svaki neznanac, gledaj tog finog momka koga imas i svoj dosadasnji zivot koji te ispunjava, i nastavi dalje. "Nije strasno pasti, strasno je ne ustati", a kamoli za ovakve stvari koje drugi rade iz ciste pakosti a ljudima naskode.