Henriet
Zainteresovan član
- Poruka
- 417
dobro jutroDobro jutro![]()
zivot, kao i tema idu dalje.
dorucak spremljen, tatin ucinak od juce se susi na terasi, jos samo da se probude, pa da nastavimo gde juce stadosmo. nego, kakva su vam iskustva sa opstipacijom? zvala sam u subotu kucnu negu, dr mi rece da ne idem odmah na "dulcolax", nego da probam sa cajevima i "portalakom". nisam bas sve poslusala, dala sam tati samo jednu veliku kasiku juce posle rucka, ujutru je popio caj (mesavina j.pancic br.27) ko je imao problem, zna o kojem caju pisem. danas cu ipak poslusati dr pa cu dati portalak 3x po 1 supenu kasiku. hm, ili mozda necu - sutra ujutru imamo svi zakazano kod kardiologa (godisnja kontrola). kako cu ih u 7,20 uredne i ocesljane odvesti na vreme je danasnji zadatak... glasno rasmisljam, ipak bez portalaka danas, ali pitanje ostaje? kakva su iskustva, cime je najbezbolnije?
@ ljiljo, kako napreduju flasteri, ili od danas pocinjete?

Kad vidim decu sa starim roditeljima kako šetaju, sednu negde, polako hodajući i držeći pod ruku roditelja, tako me neka milina obuzme i osmeh na lice donese. Uvek mi je drago, baš, onako, pravac iz srca.

secas se, serije "neven". imam jaku zelju da prosetamo pristanistem (jer sam tamo rodjena i odrasla) ali odavno smo se odselili iz centra i iskreno, bojim se njegove reakcije.