LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
Ljiljo, ne preteruj ni ti...
Mika ima majku koja je već mnogo godina dementna i on sam je pod stresom od svega toga, zato je jako dugo u ovoj priči i zna sve mnogo bolje od tebe...
a ni tvoji postovi nisu bili precizni, trebalo je da napomeneš da je onaj exelon flaster - jedini lek koji je preporučen tvom ocu, a ne da je to jedini koji postoji...
Ma ok. znam da je ima, da je sada u domu....neću da se raspravljam, samo ne volim grubost napada, ili grubog izražavanja. Oni koji su dugo u ovoj priči, mogli bi napisati za nas koji nismo.Kao što vidimo nije teško napisati post o lekovima, jer je kratak. Pišem sve što znam i ono što saznam.
Pa napisala sam da ga je prepisao upravo onaj lekar koga ste mi baš vi ovde preporučili i da je to jedini lek koji mu je prepisan, a ostalo su vitamini.Napisala sam i celu priču kako je tekla baš zato da bi ljudi znali naše iskustvo.Niko od vas nije pomenuo nikakve lekove, čak je rečeno da nema nikakvog leka.
Znaš, na Ekonomiji, gde sam moderator, postoji jedna jako teška i velika tema. Ne radi se o starim i bolesnim ljudima na zalascima svojih života, već o mnogo težim, egistencijalnim stvarima čitvih porodica.Pored svih nevolja, ljudima nije teško da ponovo pišu za nove članove, jer je jako teško iščitati sve.
Nisam tati stavila flaster večeras.....ujutru ću da bi D mogla da ga prati pre podne a mi posle podne. Inače, dobro je...sve je normalno.
laku noć