FLORENA
Aktivan član
- Poruka
- 1.153
Sta raditi i kako se ponasati sa osobom koja ide ka demenciji i pri tom je agresvina Ima li leka ili nekih cajeva sta god...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta raditi i kako se ponasati sa osobom koja ide ka demenciji i pri tom je agresvina Ima li leka ili nekih cajeva sta god...
Hvala na savetu i podrsci.Sto se tice tecnosti boluje i od dijabeta pa je konzumira u neverovatnoj kolicini ali isto tako po celi dan i noc trazi sta ce da pojede.Kad joj secer skoci ne zivi vise u stvarnom svetu.Ili sta se vec desi u njenoj glavi??Ne poznaje ni najrodjenije.Retki su trenuci njene svesnosti ili realnosti.Uglavnom je uvek orna za svadju i svima preti.Dali su sposobni za tako nesto?Zanosi se i cesto pada.Zna li neko sta se dogadja jer lekari kazu da je to to a sta i dokle slezu ramenima.
Колико има година и колико већ болује ? Жалосно, штета што не постоји ништа што може да помогне
Probaj da se informišeš malo više o ovoj bolesti na adresi:www.neurologija.bg.ac.yu/pacijenti/download/Help for caregivers-booklet-Serbianl.doc -.Možda će ti pomoći.Sta raditi i kako se ponasati sa osobom koja ide ka demenciji i pri tom je agresvina Ima li leka ili nekih cajeva sta god...
Mnogo mi je pomoglo sto sam procitala sta nas ceka i mene i njuProbaj da se informišeš malo više o ovoj bolesti na adresi:www.neurologija.bg.ac.yu/pacijenti/download/Help for caregivers-booklet-Serbianl.doc -.Možda će ti pomoći.
ne postoje cajevi koji ti mogu pomoci sa dementnom osobomSta raditi i kako se ponasati sa osobom koja ide ka demenciji i pri tom je agresvina Ima li leka ili nekih cajeva sta god...
Dobro je da si me upozorila.Da ne bi do toga došlo možda bi dobro bilo da negu i brigu oko dekice podelim još sa nekom osobom,na smenu.Možda će nam tako biti lakšeDanas sam našla istu temu na forumu krstarice od 2008g. Vredi pročitati..http://forum.krstarica.com/threads/243619Cuvala sam i ja ranije jednu baku
U pocetku je bila ok ali je kasnije nasla pa zasla
Morala sam da je prepustim nekoj zeni koja je pristala da sa njom bude 24 sata a ja da se okrenem licnim problemima i posvetim se svojoj majci.Zivka me i zali se, kuka za mnom ali sta joj ja mogu pomoci ima cerku pa neka joj je Bog u pomoci. Ja ne mogu.
Sa dekom budi dosledna od prvog dana i na distanci inace ces proci kao ja.Krvi ce ti se napiti kad ti se podvuku pod kozu.Patices kao da ti je naj rodjeniji
Dobro je da si me upozorila.Da ne bi do toga došlo možda bi dobro bilo da negu i brigu oko dekice podelim još sa nekom osobom,na smenu.Možda će nam tako biti lakšeDanas sam našla istu temu na forumu krstarice od 2008g. Vredi pročitati..http://forum.krstarica.com/threads/243619