K aja
Ističe se
- Poruka
- 2.820
Sad kad si spomenula nezasitu glad, setila sam se da je i moja mama imala takvu fazu. Doduše, nije jela stalno, ali kad je to uhvati onda je vikala da joj dam odmah da jede ili će umreti. Koliko puta se desilo da ja već zakuvavam supu a moja mama u slast jede goli hleb jer ne može da sačeka 2-3 minuta do supe! Valjda im to tako mozak diktira - ne znam. Srećom, to je trajalo možda godinu dana pa je prestalo.
Ni ja mojoj posle nisam branila da jede šta želi. Ako već niko ne može da je izleči, barem neka je njeno srce zadovoljno. Ipak, pošto je tvoja mama dijabetičar, osim slatkiša sklanjaj joj sa očiju lubenice i grožđe. Trebala bi da jede što više citrusa, naročito grejpfrut.
A zaista se nekad raduju hrani kao mala deca
. Jednom sam pravila neku štrudlu i zovem je da jede, a ona kaže - "Pa što mi nisi rekla da ćeš peći? Ja bih se unapred radovala!"
To mi je bilo tako tužno...
Ni ja mojoj posle nisam branila da jede šta želi. Ako već niko ne može da je izleči, barem neka je njeno srce zadovoljno. Ipak, pošto je tvoja mama dijabetičar, osim slatkiša sklanjaj joj sa očiju lubenice i grožđe. Trebala bi da jede što više citrusa, naročito grejpfrut.
A zaista se nekad raduju hrani kao mala deca

To mi je bilo tako tužno...