Postoji posebna opcija da izbaci samo tabelu sa uporednim aspektima, čisto da znaš, ne moraš sad ubacivati jer sam se ja otprilike snašla, ukucala sam podatke u program jer mi je inače ovaj uporedni sa astro.com-a nepregledan, sve je zbrčkano.
A sve zajedno ... jako je ovo prilično, jer vam se poklapaju uglovi ugaonih kuća (tvoja osa ASC/DSC s njegovim MC/IC-om), imate i dosta značajnih uporednih pozicija tipičnih za veze/brakove - lične planete u 5 i 7 (MO, SO pre svega), veliki vodeni trigon tvog ASC-a, JU i VE sa njegovim vladarem SA, aspekti SO/MO (u raznim kombinacijama, i jedni s drugim i međusobno), i jako bitan njegov vladar na tvom ASC-u, šteta što je SA

pa te verovatno malo smara ili guši ali svejedno je to on sam i čim je na tvom ASC-u vezan je za tebe, a aspekt vladara jedne sa osom ASC/DSC druge je jedan od najjačih uporednih aspekata u značajnim odnosima (često se javlja u dugim vezama i brakovima); ima još nekih lepih aspekata tipa SO/JU itd. Jedino mi se ne dopada tvoja opozicija VE/MA, em što je to tvoj natalni aspekt vladara 1/7 i pošto je loš automatski vučeš sa sobom tu problematiku ceo život kroz sve odnose, em što su kod njega te tvoje planete smeštene u 6 i 12 ... on tebe ne vidi, tvoj vladar je njemu iza leđa, u 12 što je verovatno bolje za tebe nego za njega

ali vuče potencijalne nesporazume, nesvesne ili svesne obmane i sl, a Veneri svakako nije dobro u 6 kući (kao ni u ostalim malefičnim kućama, tj. 8 i 12) bilo da je natal ili sinastrija u pitanju - ili se ti nekako osećaš "dužnički" i kao sluga u tom odnosu u pogledu ispoljavanja VE simbolike, ili on to što radiš tj. kako se ponašaš u odnosu ne ume da prepozna na pravi način (najčešće oba).
Njegov ASC je na vrhu tvoje 3. a on i njegov JU su u trigonu sa njegovim SO/ME na vrhu tvoje 11; SO još vlada njegovom 7 pa po ovim postavkama pretpostavljam da ste se ili upoznali preko društva, kroz neko druženje tj. bili prvo drugovi ili tako nešto, još su i vazdušni znaci u pitanju - mnogo komunikacije, mentalna komponenta odnosa naglašena u svakom slučaju ... tako nekako
Tumačila sam ovde samo uporedni iako nije tema, da bismo uporedili sa potencijalom Dejvisona što sam već prethodno ukratko uradila, mada inače treba obrnuto ... ali svejedno ste u vezi pa Dejvison pokazuje dosta toga.