- Poruka
- 18.155
Jeste (u globalu).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa te verovatno malo smara ili guši ali svejedno je to on sam i čim je na tvom ASC-u vezan je za tebe, a aspekt vladara jedne sa osom ASC/DSC druge je jedan od najjačih uporednih aspekata u značajnim odnosima (često se javlja u dugim vezama i brakovima); ima još nekih lepih aspekata tipa SO/JU itd. Jedino mi se ne dopada tvoja opozicija VE/MA, em što je to tvoj natalni aspekt vladara 1/7 i pošto je loš automatski vučeš sa sobom tu problematiku ceo život kroz sve odnose, em što su kod njega te tvoje planete smeštene u 6 i 12 ... on tebe ne vidi, tvoj vladar je njemu iza leđa, u 12 što je verovatno bolje za tebe nego za njega
ali vuče potencijalne nesporazume, nesvesne ili svesne obmane i sl, a Veneri svakako nije dobro u 6 kući (kao ni u ostalim malefičnim kućama, tj. 8 i 12) bilo da je natal ili sinastrija u pitanju - ili se ti nekako osećaš "dužnički" i kao sluga u tom odnosu u pogledu ispoljavanja VE simbolike, ili on to što radiš tj. kako se ponašaš u odnosu ne ume da prepozna na pravi način (najčešće oba). 

vladar i MO su mu u Marsovim znacima, SO/ME u 8, vladar 3 konjunkcija MA ... 
al inače stvarno jeste dobrica. Dobroćud 

Ma prgav je malovladar i MO su mu u Marsovim znacima, SO/ME u 8, vladar 3 konjunkcija MA ...

You've said it, I didn't - tebe sam "zaboravila" da prokomentarišem
sve znamGleda tranzitni horoskop, kada mu nailaze brza tela i dolaze na senzitivne tacke, prave konjukcije planetama koje su ugrozene u natalu ili su lose aspektovane. Narocito ako se radnja desava tokom meseceve mene.Kakav tranzit?
Tezi periodi ali moze prebroditi. Saturn daje istrajnost, sa Plutonom rusenje prepreka ali i odlaganje. Ti si mu podrska i imas uticaj Pl 60 Ve, a Venera je u sedmom, simbolise partnerku.Kamael, ista situacija kao i kod mene nažalost...još uvek apsolvent. Oboje to otežemo:/
I ja sam,mada amater,čim sam mu videla natal pitala kako stoji s faxom![]()
Upoznala sam decka koji je (drugi kazu) idealan za mene. Volela bih da vidim sta kazu zvezdice... Plus, mesto i vreme upoznavanja se poklapa sa nekim tumacenjima moje natalne karte i to me onako....pa...zaprepastilo je blag izraz.