Dejvison horoskop

Konkretno me gnjave ove konjukcije Mo/Sa - Mo/Ur i Sa/Ma u 5om a posto su vladari 5og Pl/Ma a 7og Sa/Ur..ispada da jeste tako :/
(nesto mi sad jako sitna slika,ne znam sta se desilo)

Prilozi

• astro_65gw_01_02_kuku_lele.79286.51483.jpg
    astro_65gw_01_02_kuku_lele.79286.51483.jpg
    33,7 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Trebalo je da ostaviš link do karte (kao što je opisano ovde http://forum.krstarica.com/showthread.php/348240-KAKO-POSTAVITI-KARTU-NA-FORUMl]) a ne da je staviš u prilog jer kao što vidiš i kad se klikne na nju da se, kao, uveliča, ona ispadne i dalje mala pa se ne vide stepenovi npr.

MO i SA su ovde u separacionoj konjunkciji i to relativno velikog orbisa (skoro 10[SUP]o[/SUP]) ali svejedno je to konjunkcija mada je to, kao, nešto lakše nego da je aspekt jači, ali je nezgodno što su u 5. kući a vladaju malefičnim kućama, 6 i 12. pa to nije naročito dobro za ljubavni odnos.
Čudan Dejvison, ne znam koliko bi se moglo reći bez uporednog (i inače se Dejvison ne tumači bez uporednog i natala), kao što vidiš sve planete su načičkane u 5. i 7. i sve se vrti oko tih kuća - SO i VE u 7, vladar 1 u 7, vladar 2 u 5, 5. puna malefika, u 7 sve benefici ... burna neka ljubav, bar sudeći po ovome :mrgreen:

Paa da, naravno, ne moze moja veza da bude normalna i mirna...al ovaj mi se bas svidja,dovoljno da se nadam i nekoj buducnosti a zasad nismo burni..a Dejvison nam je i solidan kakav nam je kompozit i sinastrija pa se ja uvatila kao neceg pozitivnog:lol:
Nego nisam htela da smaram i kacim uporedni i sve :rumenko:

Postoji posebna opcija da izbaci samo tabelu sa uporednim aspektima, čisto da znaš, ne moraš sad ubacivati jer sam se ja otprilike snašla, ukucala sam podatke u program jer mi je inače ovaj uporedni sa astro.com-a nepregledan, sve je zbrčkano.

A sve zajedno ... jako je ovo prilično, jer vam se poklapaju uglovi ugaonih kuća (tvoja osa ASC/DSC s njegovim MC/IC-om), imate i dosta značajnih uporednih pozicija tipičnih za veze/brakove - lične planete u 5 i 7 (MO, SO pre svega), veliki vodeni trigon tvog ASC-a, JU i VE sa njegovim vladarem SA, aspekti SO/MO (u raznim kombinacijama, i jedni s drugim i međusobno), i jako bitan njegov vladar na tvom ASC-u, šteta što je SA :mrgreen: pa te verovatno malo smara ili guši ali svejedno je to on sam i čim je na tvom ASC-u vezan je za tebe, a aspekt vladara jedne sa osom ASC/DSC druge je jedan od najjačih uporednih aspekata u značajnim odnosima (često se javlja u dugim vezama i brakovima); ima još nekih lepih aspekata tipa SO/JU itd. Jedino mi se ne dopada tvoja opozicija VE/MA, em što je to tvoj natalni aspekt vladara 1/7 i pošto je loš automatski vučeš sa sobom tu problematiku ceo život kroz sve odnose, em što su kod njega te tvoje planete smeštene u 6 i 12 ... on tebe ne vidi, tvoj vladar je njemu iza leđa, u 12 što je verovatno bolje za tebe nego za njega :mrgreen: ali vuče potencijalne nesporazume, nesvesne ili svesne obmane i sl, a Veneri svakako nije dobro u 6 kući (kao ni u ostalim malefičnim kućama, tj. 8 i 12) bilo da je natal ili sinastrija u pitanju - ili se ti nekako osećaš "dužnički" i kao sluga u tom odnosu u pogledu ispoljavanja VE simbolike, ili on to što radiš tj. kako se ponašaš u odnosu ne ume da prepozna na pravi način (najčešće oba).
Njegov ASC je na vrhu tvoje 3. a on i njegov JU su u trigonu sa njegovim SO/ME na vrhu tvoje 11; SO još vlada njegovom 7 pa po ovim postavkama pretpostavljam da ste se ili upoznali preko društva, kroz neko druženje tj. bili prvo drugovi ili tako nešto, još su i vazdušni znaci u pitanju - mnogo komunikacije, mentalna komponenta odnosa naglašena u svakom slučaju ... tako nekako :)

Tumačila sam ovde samo uporedni iako nije tema, da bismo uporedili sa potencijalom Dejvisona što sam već prethodno ukratko uradila, mada inače treba obrnuto ... ali svejedno ste u vezi pa Dejvison pokazuje dosta toga.

Poslednja izmena:
Hvala ti puno Elle :heart:

I jes tako...preko društva, preko tri godine nekog površnog,povremenog druženja i odjednom, jedno veče kliknulo..kao pobogu zašto mi nismo zajedno :lol:
Elem a ta Ma/Ve opozicija me zaista gnjavi ceo život...uvek neki nemir i histerija...srećom za sada je on još uvek dovoljno strpljiv, insistira na tome da se svaka moja šuška reši oma sada odma i to dosta obazrivo pa čak osećam i da uspeva...po prvi put skoro pa potpuno verujem nekome i barem prividno imam osećaj da sam neke svoje tripove prevazišla:lol:
Valjda neće da mu dosadi brzo pošto imam ja još neuroza da se bavimo njima :D
I ovo što reče za mentalno slaganje, bukvalno si završavamo rečenice, stvarno jesno na istim talasnim dužinama:Đ

You've said it, I didn't - tebe sam "zaboravila" da prokomentarišem :mrgreen: :lol:
Prema tebi je dobar, naklonjen ti je - njegov vladar 5 i Sunce lepo aspektuju tvoj Mesec (između ostalog), a usklađeni ste čak i pored takvih karaktera, vladari su vam u jakom sekstilu i znaku sedišta onog drugog ;) (SA u Škorpionu - MA u Jarcu). Izuzetno dobro. Nije mirno, nije lako, ali je dobro :lol:

Ma prgav je malo :mrgreen: vladar i MO su mu u Marsovim znacima, SO/ME u 8, vladar 3 konjunkcija MA ...

Jeste, ali wild zna kad je ocekivati nemir i svadju i tada se skloniti i izbeci. Tu je dobar tranzit.

Wild, kako se refletovao polozaj Plutona i deveto polje sto se tice skolovanja. Kakav je sto se tice toga, ima li averziju ili ne.

Gleda tranzitni horoskop, kada mu nailaze brza tela i dolaze na senzitivne tacke, prave konjukcije planetama koje su ugrozene u natalu ili su lose aspektovane. Narocito ako se radnja desava tokom meseceve mene.

Tada je ocekivati promene raspolozenja, u nekim situacijama i zapocinjanje svadje bez povoda Mo 180 So Me.

U njegovom slucaju Mesec je bitan, aspektovan sa Neptunom (senzitivan), Venerom (podlozan emocijama) polozen u Ovna (burne reakcije).

Kamael, ista situacija kao i kod mene nažalost...još uvek apsolvent. Oboje to otežemo:/
I ja sam,mada amater,čim sam mu videla natal pitala kako stoji s faxom:lol:
Tezi periodi ali moze prebroditi. Saturn daje istrajnost, sa Plutonom rusenje prepreka ali i odlaganje. Ti si mu podrska i imas uticaj Pl 60 Ve, a Venera je u sedmom, simbolise partnerku.

Kakva je sitacija u ovom Dejvisonu?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=66dfilesaudLC-u1284038308
On ASC,JA dc..
On Mars ja Venera...e sad 9.polje je svraha veze,poznanstva, pa je samim tim jedan od bitnijih u davidsonu a kod mene je Ju vl. otisao u 11.polje Vodlije sto moze da znaci da bi mogli da imamo dobru komunikaciju, razumevanje da imate slicne zelje i planove (jer je vl. 9 polja zelja otisao u 11.polje planovi za buducnost)
Mars i Ve u aplikacionom trigonu.Kazu lep aspekt.
vl 10 polja jekoji je isto na neki nacin svrha veze i kako nasa veza izgleda i treba da izgleda je Saturn pa to daje trajnost.
vl.6 polja (veza pre braka recimo ili rad na samouj vezi) je a sunce je otislo u 7 .polje polje braka moje polje.
Kako sve ja lepo vidim???
Neka mi neko kaze sta ne valja!!!!!

Zeli li neko da vezba svoje znanje? :mrgreen: Upoznala sam decka koji je (drugi kazu) idealan za mene. Volela bih da vidim sta kazu zvezdice... Plus, mesto i vreme upoznavanja se poklapa sa nekim tumacenjima moje natalne karte i to me onako....pa...zaprepastilo je blag izraz.

Back