Dejvison horoskop

:klap::klap::klap::klap::klap:

:worth:

Auu,bas si se potrudila,vodim te na kafu:mrgreen:,u pravu si,mi se jako lepo slazemo-na mentalnom nivou :mrgreen:
Ali ostalo nista!Tacno je i to da sam ja njemu uzdrmala zivot usavsi u njegov,ali ja njega ne volim,i jasno mi je da ce uskoro puci..
E to mi nije jasno kod karmickih veza,srecemo se opet da bi ista osoba ponovo pretrpela patnju..?:think::eek:

:klap::klap::klap::klap::klap:

:worth:

Auu,bas si se potrudila, - DOBRA VOLJA!!!!!!!!!!!!!!I MOJ BIKOVSKI MLAD MESEC........:heart::cvet:!vodim te na kafu:mrgreen:,u pravu si,mi se jako lepo slazemo-na mentalnom nivou :mrgreen:
Ali ostalo nista!Tacno je i to da sam ja njemu uzdrmala zivot usavsi u njegov,ali ja njega ne volim,i jasno mi je da ce uskoro puci..
E to mi nije jasno kod karmickih veza,srecemo se opet da bi ista osoba ponovo pretrpela patnju..?:think::eek:

hehe....:D Tresnuce tebe muka negde, nemoj da si tako preubedjena da ces proci nekaznjena verovatno samo nisi jos u toj fazi karme, sledeci zivot, svejedno..pitanje je kakva ti je karta natalna....Nisi lepo bas ni procitala sve...;) Moze on da pati ali krivac ce ispastati vise uvek.....:banovati:
Elem, juuuupi, kafesitasssssssss.......:zplez:
e DAJTE LJUDI NEKI DOBAR DEJVISON, HOCU NEKOM DA ULEPSAM DAN, A NE OVE...KATASTROFICE....:rumenko::sad2:

hehe....:D Tresnuce tebe muka negde, nemoj da si tako preubedjena da ces proci nekaznjena verovatno samo nisi jos u toj fazi karme, sledeci zivot, svejedno..pitanje je kakva ti je karta natalna....Nisi lepo bas ni procitala sve...;) Moze on da pati ali krivac ce ispastati vise uvek.....:banovati:
Elem, juuuupi, kafesitasssssssss.......:zplez:
e DAJTE LJUDI NEKI DOBAR DEJVISON, HOCU NEKOM DA ULEPSAM DAN, A NE OVE...KATASTROFICE....:rumenko::sad2:

Pa evo ja ostavih moj davison #203 Al izgleda da je i on KATASTROFICA :eek: cim ga ne komentarises! :think::dash:

/QUOTE]

:eek:

Pa ne mogu srce naterati da nekog voli,mogu svakog ispostovati do kraja,ali srce bira :)

Inace su sve moje veze debela karma,pre dve godine sam bas jecnu odradjivala i skoro glavu izgubila,pa dokle vise!??:besna:

Smesili se nama lepa buducnost ili....u braku smo 1,5 dana.
Pozdravcic!!!

P.S Muz je stariji 3 meseca:)

Pa ok je ovo, vidi se da ste u braku kroz kartu...jedini problem koji moze da vam bude jeste da nemate decu ili eventualno jedno dete ali mozda stoji neki problem sa njim tipa neke bolesti...ili komplikovane trudnoce, sta znam, kroz dejvison to nije najsrednije gledati 8sto se tice dece, jer ponekad moze lepo da se nesto ustanovi nekad ne,zavisi od privlacenja dve osobe...kad je nesto nenormalno onda je lako proceniti* ovde je ipak blaza varijanta, ali eto prosmuraj malo po natalnim i sinastriji, problem sa zacecem u svakom slucaju. mislim da zapravo necete imati decu....al ono, treba pogledati jos kroz separacione karte

Pa ok je ovo, vidi se da ste u braku kroz kartu...jedini problem koji moze da vam bude jeste da nemate decu ili eventualno jedno dete ali mozda stoji neki problem sa njim tipa neke bolesti...ili komplikovane trudnoce, sta znam, kroz dejvison to nije najsrednije gledati 8sto se tice dece, jer ponekad moze lepo da se nesto ustanovi nekad ne,zavisi od privlacenja dve osobe...kad je nesto nenormalno onda je lako proceniti* ovde je ipak blaza varijanta, ali eto prosmuraj malo po natalnim i sinastriji, problem sa zacecem u svakom slucaju. mislim da zapravo necete imati decu....al ono, treba pogledati jos kroz separacione karte

Za sada smo saznali za mali problemcic koji postoji kod njega ali kazu lekari da je navodno izlecivo.Trenutno se leci.Ne gubimo nadu!
Sem toga mislis li da mozemo da istrajemo? Hvala ti od srca:heart:

Evo na primer mi ..kao MOZDA jedan lep dejvison?:D
Aaaaaa mogu i ja na kafu sa vama?:super:

Prilozi

• astro_2gw_08_dejvison.82061.20722.jpg
    astro_2gw_08_dejvison.82061.20722.jpg
    37,8 KB · Pregleda: 22
Za sada smo saznali za mali problemcic koji postoji kod njega ali kazu lekari da je navodno izlecivo.Trenutno se leci.Ne gubimo nadu!
Sem toga mislis li da mozemo da istrajemo? Hvala ti od srca:heart:

pa znas sta sad kad si mi potvrdila moje povezivanje, mislim da ne i..... da, jeste problem do njega,vidim i to, nije bas ni mali problem....Doduse poenta je znas i sama da nekad ljudi nemaju u braku bebe a onda se razvedu, pa sa nekim i muskarac i zena imaju dete...cesto je to malo peripetija dnka i sl sto se meni ovde cini da je slucaj da ste nekompatibilni za ovo...ne znam koja li je on krvna grupa?i ti...doduse aj sad da ne mesamo znanja bas iz ove oblasti...da nije neko nulta negativna ili ne znam? jednom sam uspela i to da procenim,posto sam radila neki uporedni i natal pa sam rekla onako tad samo sporedno da devojka koja je trudna da prekine trudnocu zbog neke bolesti,medjutim oduzilo se on je cutao,nije me poslusao da odu na vreme na pregled i tamo vamo,ispalo da je beba bolesna da ima Daunov sindrom,pa dok su cekali sve te analize ja sam srecom doduse tih dana se bas i bavila biologijom i medicinom i uopste genetikom pa mi je znanje pomoglo da to pronadjem i povezem u astrologiji....ali ono, trebalo je vremena i znanja o samoj bolesti...zato mi nesto podsetilo sad na to, i nesto na tu musku nultu grupu....:think: nebitno, nisam bas ni skoncetrisana malo sam umorna.... ali iskreno mislim da necete imati bebu....tesko...eto..bzv skroz...ali sad sam nekako prilicno sigurna ili cete se namuciti ali pitanje je kako ce vas odnos da ispasta....:(

Poslednja izmena:
Evo na primer mi ..kao MOZDA jedan lep dejvison?:D
Aaaaaa mogu i ja na kafu sa vama?:super:

jel moze ova karta da bude krupnija? :eek:
ne moze da se uveca a ne vidi se dobro nista....cisto da znas....:roll:
Moze na kafu cim ja dodjem u Bg...:D soon

ps....****** Ali ako je Sunce u Ovnu, a jeste a Saturn u Vagi tu ce biti animoziteta i suprotnosti, neznanja, i odbijanja, zato što ni jedna od njih ne prima svog partnera. I isto je i za druge planete.

pa znas sta sad kad si mi potvrdila moje povezivanje, mislim da ne i..... da, jeste problem do njega,vidim i to, nije bas ni mali problem....Doduse poenta je znas i sama da nekad ljudi nemaju u braku bebe a onda se razvedu, pa sa nekim i muskarac i zena imaju dete...cesto je to malo peripetija dnka i sl sto se meni ovde cini da je slucaj da ste nekompatibilni za ovo...ne znam koja li je on krvna grupa?i ti...doduse aj sad da ne mesamo znanja bas iz ove oblasti...da nije neko nulta negativna ili ne znam? jednom sam uspela i to da procenim,posto sam radila neki uporedni i natal pa sam rekla onako tad samo sporedno da devojka koja je trudna da prekine trudnocu zbog neke bolesti,medjutim oduzilo se on je cutao,nije me poslusao da odu na vreme na pregled i tamo vamo,ispalo da je beba bolesna da ima Daunov sindrom,pa dok su cekali sve te analize ja sam srecom doduse tih dana se bas i bavila biologijom i medicinom i uopste genetikom pa mi je znanje pomoglo da to pronadjem i povezem u astrologiji....ali ono, trebalo je vremena i znanja o samoj bolesti...zato mi nesto podsetilo sad na to, i nesto na tu musku nultu grupu....:think: nebitno, nisam bas ni skoncetrisana malo sam umorna.... ali iskreno mislim da necete imati bebu....tesko...eto..bzv skroz...ali sad sam nekako prilicno sigurna ili cete se namuciti ali pitanje je kako ce vas odnos da ispasta....:(

Hvala Olivera na iscrpnom odgovoru i odvojenom vremenu! Oboje smo A+, nismo nulta. Cini mi se da mi je na ovom forumu neko rekao da cu imati troje dece (blizance) i to prvu trudnocu u narednih godinu dana.Sada sam malo zbunjena,tuzna...Inace se sjajno slazemo i on je sjajan covek.Ako ikada budes imala vremena i volju, moja karta je u profilu i potpisu.
Hvala ti jos jednom:zag:

Hvala Olivera na iscrpnom odgovoru i odvojenom vremenu! Oboje smo A+, nismo nulta. Cini mi se da mi je na ovom forumu neko rekao da cu imati troje dece (blizance) i to prvu trudnocu u narednih godinu dana.Sada sam malo zbunjena,tuzna...Inace se sjajno slazemo i on je sjajan covek.Ako ikada budes imala vremena i volju, moja karta je u profilu i potpisu.
Hvala ti jos jednom:zag:

kazem ti po dejvisonu toga nema a ovako ne znam....

Pa ne moze da se otvori link karte jer zapravo nije link vec samo zapis onih slova, brojeva i znakova....ono sto inace pise na linku..
E znas sta ne znam ko ti je gledao za trojke ;) ali pravo da ti kazem onda je to definitivno sa drugom osobom...bas toliko...pa kad ima najplodnijih aspekata u dejvisonu bude recimo jedna samo beba...a kamoli...Iskreno, to je danas velika retkost, trojke....elem, onda se ti razvodis i udajes..hah...jedino ako nije neka vestacka oplodnja jer obicno se tad dobijaju blizanci u najmanju ruku....trojke,cetvorke,petorke...jedno dete tesko...:D

Pa ne moze da se otvori link karte jer zapravo nije link vec samo zapis onih slova, brojeva i znakova....ono sto inace pise na linku..
E znas sta ne znam ko ti je gledao za trojke ;) ali pravo da ti kazem onda je to definitivno sa drugom osobom...bas toliko...pa kad ima najplodnijih aspekata u dejvisonu bude recimo jedna samo beba...a kamoli...Iskreno, to je danas velika retkost, trojke....elem, onda se ti razvodis i udajes..hah...jedino ako nije neka vestacka oplodnja jer obicno se tad dobijaju blizanci u najmanju ruku....trojke,cetvorke,petorke...jedno dete tesko...:D

Nisam se lepo izrazila,mislila sam na dvojike i jos jedno. A postavljanje linka mi se nesto iskomplikovalo:lol:

Jedan vrlo jak dejvison. Imam jos jedan negde, moram samo da potrazim podatke.....I zaista teoretski - funkcionise u praksi....:D Inace ja koristim neki krs asteroida, ovi su stajali u listi kad sam izradila, tako da ne mora da znaci da su svi ultra vazni za sve karte...
Dakle, prva stvar koju treba znati, nevezano za happy end, ovo ili ono, najjaci dejvisoni su kad je Asc-Desc na relaciji Scorpije i Bika....Svima je poznato da je ovo najeroticniji spoj u citavom Univerzumu....i samim tim, morbidno privlacenje...koje se ne moze porediti ni sa jednim drugim...Elem, to je 1.lekcija dejvisona. Ova karta je prilicno mocna. Interesantno je da su vladari Asc i Desc u opoziciji i u ovom slucaju samo to je dobro...Kad imamo osu SCO-BIK...Jer inace spoj Venere i Plutona je drugaciji od svih spojeva...pa sto vise individualizacije zasebno, to je opijanje ove dve planete jace....Opozicija kod ove dve planete je kao jedno bojno erotsko polje ...gde je svako za sebe, ne pokorava se, dakle dubok izgradjen identitet, sukob svakako da postoji, jer u svakoj opoziciji sudaranje linija dve razlicite sile je zapravo najintezivnije, a opet i najdirektnije....Ova opozicija bi bila kao letnji pljusak, onaj gromoglasan sto ljubi usijan asfalt.....i sve mirise na ozon ...haha...:zaljubljena: Toliko se privlace da jedno obicno bezi na kraju....ali ima i ono sto se zove, telepatija i grickanje po mozgu...hehe od silnih misli....Pluton bi uvek nanjusio miris Venere posle 10000 godina bi je prepoznao medju svima...a ona bi verovatno izludela od tog scorpionskog pogleda....Pluton pogledom svlaci veneru...i njihovu interakciju osecaju svi...cak ljudima ume jako da smeta ovakav spoj, pa se svi mesaju tu\, puno ljubomore...jer je izmedju Ve-Pl skroz bolesna ljubav i privlacenje....Tu bukte vulkani ispod tla kojim oni hodaju...Inace ovi spojevi su poprilicno retki, ja kao astrolog mogu to da potvrdim, malo takvih prica znam i malo takvih dejvisona sam radila....Cinjenica da je lakse naci malo slabiji spoj jer se lakse odrzava, vise mira....To je jos jedna bitna stvar! Tako da ne bude zabune...zbog opozicije....Naravno, napomena jedna....Posmatramo sad sve ostale aspekte!!! Sunce, mesec i td...ako zelimo da vidimo da li ce to letnje ljubljenje asfalta da traje kroz Vecnost bivanja....:heart: hehe....nije nam dovoljna samo relacija Ve-Pl...Interesantno je recimo sto su Psihe i Eros takodje u opoziciji kao i Pl-Ve...a Psihe i Eros se vezuju za prirodne ljubavnike...i to su rasporedjeni na relaciji Ic-Mc...i kad sagledamo samo ova dva aspekta imamo sjedinjavanje kao dve polovine....koje teze sintezi....posebno zbog Ica i mca...Eros je inace ona specificna ljubav...neka tortilja ljubavna sa najfinijim filom od cokolade koja se topi u jezicnim kvrzicama, a fil je naravno u obilju i napravljen sa maslacem, ne sa margarinom! ;)
Hajde sad da pocnemo malo diskusiju. Ko se prvi ukljucuje?! Mislim da je super stvar za ucenje...:cmok2: Ja cu se javiti ali tu smo da i drugi nauce mene..hehe....pusa

Poslednja izmena:
Opozicija Ve - Pl je presiroka za moj ukus, jesu oni vladaoci ASC i DC ali bih ja ipak uzela marsa kao vladaoca starije osobe, a Pl bih gledala kao "postapalicu" u opisivanju Ma. A taj mars se smestio u raka sto i nije bas fino, i dolazi iz 1.kuce (7.kuce mladje osobe) i 6. (12.kuce) - a to tek nije lepo....Za aspekte nemogu nista reci jer izbih ochi sa ovim silnim linijama i asteroidima...:) Aj' stavi neku pregledniju kartu, plz....Poz

Opozicija Ve - Pl je presiroka za moj ukus, jesu oni vladaoci ASC i DC ali bih ja ipak uzela marsa kao vladaoca starije osobe, a Pl bih gledala kao "postapalicu" u opisivanju Ma. A taj mars se smestio u raka sto i nije bas fino, i dolazi iz 1.kuce (7.kuce mladje osobe) i 6. (12.kuce) - a to tek nije lepo....Za aspekte nemogu nista reci jer izbih ochi sa ovim silnim linijama i asteroidima...:) Aj' stavi neku pregledniju kartu, plz....Poz

Pa ne moze preglednija karta...odnos je komplikovan....sam po sebi zahteva detalje! Ukoliko budete suvise ''tradicionalni'' nista od ucenja...:worth: znam ja jako dobro koliko to retko ko gleda i ume da gleda ali mogu sa odgovornoscu da tvrdim da su amazing!!!! :P
Elem Mars u Raku dolazi iz 6.polja koji je zapravo MOST, tj spajanje iz tog platonskog, ljubavi u kontakt, vezu, brak (7.polje) i u Raku on ima nedostatak akcije...Dakle dejvison jeste specifican upravo po tom silnom emotivnom ranjavanju (imamo i Hiron na kraju 8.kuce, u dodiru sa Marsom) pre stupanja u samu vezu ili uopste normalan kontakt a videcemo i zasto, dakle samo kratke sugestije sad!....Rak naravno govori o buducnosti zajednickoj, pa vidimo da ima tu :heart: hehe...a sam Mars u polju buducnosti govori o zapravo dve stvari ; dakle sve sto znamo da je Mars i sve sto znamo da je Rak, pa onda se malo okupiramo na onaj dejvisonski Mesec...Mars muski princip, seksualnost, burno, burno i veselo....dominacija marsovih nagona..I ovo je zanimljivo jer sinastrijski muskarcev mars koji je u 1.polju, pa ga istice, pada na njen....* .ali i o napacenom muskarcu inace *ali i introvertnom,nesigurnom malo.... (prvo Pluton, koji je inace prirodni vladar 8.polja a vidimo hiron je u 8.om a 8.polje su oni najdublji i najpotisnutiji sadrzaji.....;) i dakle taj pluton je zabojio ASC .... i na stepenu Bika...dakle imamo posla sa venerom i ljubavlju i uopste jednom tezinom, jer znamo da su Bikovi teski......*), cesto povredjivanom...I ovo je tacno jer on natalno ima Veneru0*Hiron! a Venera je vladar 4.polja koje je u Biku.....i pri tome konjukcija SO0*MO ispod skoro Algola.....a PL na MC-u...pa je taj Scorpionski Pluton zenit njegovog neba, dakle njegov vrhunac, haha...zato i jeste on vladar asc i da sumnjamo u pravilo dejvisona.....takodje 4.polje, karmicko polje je polje koje samo po sebi pripada raku, a vidimo onda da mars ima veze sa tim proslim zivotom i to je tacno, da je on bio povredjen vise ili se osecao izneverenim....sinastrijski potvrda jedna OD: SMC u Ribama 0*njena Venera....e sad, vracam se ..dakle.....Rak zenski princip, emocije....i odrzavanje stecenog, jer mesec uvek PONAVLJA ono sto je naucio, dobio....tezi se da se zadrzi i da se sve reprodukuje....Gde je mO i kakav je? To je sto nas sledece vodi, dakle idemo unazad.... Mesec egzaltiran, a imamo konjukciju So(musko) i MO(zensko)(aspekt u dejvisonu i kompozitu koji od 300 proverenih u 99% u praksi dao brak) i Bik je jos u pitanju: Venera,koja je vladar 7.polja.... dakle Ljubav ali na nacin Bika, a sad treba znati sve o Bikovima...Mo i SO u polju jednog partnera je spajanje muskarca i zene u polju koje ce nam reci da zena nekako vuce konce....tj ona ce da isceljuje ranice svog dragoga....jer je njeno polje, sto je i prirodno u ovom slucaju.....a i mars je u raku....Inace SO-MO dozivljavanje jedno drugog kao deo sebe.....Sunce je svest (vidimo da je doslo iz 10.polja: a sta je to? buducnost ALI uopste spoj u JAVNOSTI, kako to drugi dozivljavaju ovi dvoje...inace i 10.polje je ZENIT JEDNE VEZE.....onaj maksimum! Pri tome Juno jos skoro pod regulusom, sto sugerise da je jedan bracni partner i poznat mozda ili ce biti vec u buducnosti....*ovo je inace i tacno* a Juno je brak doduse....jos u lavu....pa Sunce kao vladar na MO i to sve sa Venerom! :lol:) a Mesec je ensvesno i zato je ovo kao sinteza. Dakle medju ljudima su strasno upecatljivi i ovo sugerise na jedan zaista srecan brak i odnos....slavan lavovski, znamo sta je lav...jeste da je JMC oko samog juna, ali vidimo da prvo nesto treba da se otplati RANIJE.....prvo ta karma i to 4.polje a onda sreca, i sve ostalo....I ovo je sad tacno, ali ne smem bas puno da detaljisem....ova ceres tranz. je jedna od tih najstrasnijih karmickih udaraca bila...
Ovaj scorpionski Pluton je apsolutno muskarac. Mars u Raku na vrhu 9. tj taj pocetak buducnosti, pa kako je dosao iz 6.polja i ima dodir sa Hironom, govori samo o tome da je on vise problematican nego devojka....I da se zbog karme sad, nesto lomi....Inace, prilikom spajanja....:super: Cak i stepen opisuje ovog karmickog coveka, posto se devojka malo zaduzila...i jos neki asteroidi....al dobro, ja sad znam separacione karte i onda znam i sta pricam. Tako da je on Pluton. To su gluposti u tumacenju dejvisona da je zena samo venera i muskarac samo mars. kazem to jer prosto treba sve da se proveri u prakticnom delovanju, pa zato mogu da tvrdim.

Poslednja izmena:

Back