emillly
Primećen član
- Poruka
- 596

Auu,bas si se potrudila,vodim te na kafu
,u pravu si,mi se jako lepo slazemo-na mentalnom nivou 
Ali ostalo nista!Tacno je i to da sam ja njemu uzdrmala zivot usavsi u njegov,ali ja njega ne volim,i jasno mi je da ce uskoro puci..
E to mi nije jasno kod karmickih veza,srecemo se opet da bi ista osoba ponovo pretrpela patnju..?

Toliko se privlace da jedno obicno bezi na kraju....ali ima i ono sto se zove, telepatija i grickanje po mozgu...hehe od silnih misli....Pluton bi uvek nanjusio miris Venere posle 10000 godina bi je prepoznao medju svima...a ona bi verovatno izludela od tog scorpionskog pogleda....Pluton pogledom svlaci veneru...i njihovu interakciju osecaju svi...cak ljudima ume jako da smeta ovakav spoj, pa se svi mesaju tu\, puno ljubomore...jer je izmedju Ve-Pl skroz bolesna ljubav i privlacenje....Tu bukte vulkani ispod tla kojim oni hodaju...Inace ovi spojevi su poprilicno retki, ja kao astrolog mogu to da potvrdim, malo takvih prica znam i malo takvih dejvisona sam radila....Cinjenica da je lakse naci malo slabiji spoj jer se lakse odrzava, vise mira....To je jos jedna bitna stvar! Tako da ne bude zabune...zbog opozicije....Naravno, napomena jedna....Posmatramo sad sve ostale aspekte!!! Sunce, mesec i td...ako zelimo da vidimo da li ce to letnje ljubljenje asfalta da traje kroz Vecnost bivanja....
Ja cu se javiti ali tu smo da i drugi nauce mene..hehe....pusa