Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Може да дође неки заљубљени фан и да је отме
И после направе песму о томе xD
И после направе песму о томе xDDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И после направе песму о томе xD

Preksinoc su prashili u Sarajevskoj Zetri...nikad bolji koncert!!!Ono je trebalo doziveti i cuti.Publika je bila van sebe!Sve u svemu fascinantno !!!
Dajte set listu sa koncerta?Extra je bilo, nezaboravno... extra, zauvjek cu pamtiti taj koncert...

Nemam pojma zashto se bavimo gloopostima na forumu kao shto su hip-hop ili pak ruzicasta televizija kada ima puno lepih stvari o kojima mozemo da pricamo i da diskutujemo!!! Naravno jedna od vishe tema koja mi je pala pamet jeste upravo ova. Da li mislite da Deep Purple zasluzuje mnogo vishe nego shto ima trenutno?????
Dovoljno su dobili...vise ne moze...zakucali su temelje hard roka i hvala im za to! 8)Strava bend, nije mi se svidjao pevac ranije, imao je neki sugav glas na koncertima, a ovako su strava!
Deep Purplekazite misljenje.
Bio je u bendu sa Blackmore-om, tada nije bio basista Roger Glover nego neki drugi, ima ga u nekom koncertu kada Blackmore rasturi 3 gitare u zavrsnici i baci 2 pojacala u publiku. Ne znam kako se zove ni koncert ni pevac ali znam da je pevac imao sugav glasKoji pevac?
aham, onda je to mozda California Jam '74. a u bendu je tad bio Glenn Hughes na bassu a pevac je David Coverdale!!!Bio je u bendu sa Blackmore-om, tada nije bio basista Roger Glover nego neki drugi, ima ga u nekom koncertu kada Blackmore rasturi 3 gitare u zavrsnici i baci 2 pojacala u publiku. Ne znam kako se zove ni koncert ni pevac ali znam da je pevac imao sugav glas
dio , gilan , coverdale i bon
fantastic 4

Brate, ja obozavam David Coverdale-a, ako je ovo on, onda stvarnoaham, onda je to mozda California Jam '74. a u bendu je tad bio Glenn Hughes na bassu a pevac je David Coverdale!!!
ej, David Coverdale! Osnivac Whitesnake-a, jedan od najvecih vokala svih vremena...
fino je to čuti lajv od pre 30 godina, na recimo ''Made in Japan'' albumu,ali danas tesko da Gillan moze da je otpeva... dobro se on drži ali ipak u godinama je...ali kada cujes child in time![]()

Bon je tata, Gillan je keva, mrtva trka ko je od njih bolji...pa dobro godine ga stigle
a i to rece covek kome je nick pesma bona![]()

Bon je tata, Gillan je keva, mrtva trka ko je od njih bolji...
Bon ima dobru, karakteristicnu, lepu boju glasa još kad se to nalepi na Angus-ove rifove... misism, šta reći, AC/DC jednostavno...