Deep Purple

Gledao sam po netu skorašnje liste, razlika je 2-3 pesme u odnosu na koncert u Beogradu prošle godine... Izgleda da ovo još uvek računaju kao Rapture of the Deep turneju, iako su prošle 2 godine od izdavanja albuma...

Ковердејл више стење него што пева, а Гилан људски вришти :p

Шалим се, ако бисмо их упоређивали, у Deep Purple-у, албуми са Ковердејлом су поприлично лоши, осим пар песама као што су Burn, Stormbringer, Soldier of fortune, Gypsy... Албуми са Гиланом... био Ричи у бенду или не, су фантастични. Док је у Whitesnake-у... сјајан. И ту важи као са Гиланом у ДП-у, сви албуми су сјајни :D

Nemam pojma zashto se bavimo gloopostima na forumu kao shto su hip-hop ili pak ruzicasta televizija kada ima puno lepih stvari o kojima mozemo da pricamo i da diskutujemo!!! Naravno jedna od vishe tema koja mi je pala pamet jeste upravo ova. Da li mislite da Deep Purple zasluzuje mnogo vishe nego shto ima trenutno?????

Oh, Deep Purple... Tako ih volim.... Ja sam fan :p

Nemam pojma zashto se bavimo gloopostima na forumu kao shto su hip-hop ili pak ruzicasta televizija kada ima puno lepih stvari o kojima mozemo da pricamo i da diskutujemo!!! Naravno jedna od vishe tema koja mi je pala pamet jeste upravo ova. Da li mislite da Deep Purple zasluzuje mnogo vishe nego shto ima trenutno?????

komercijala ume da bude s.ranje ali ja sam skorije preko jedne osobe( (: ) cula veoma kvalitetan rep a ovo sto se vrti po tv-u sa tim nema dodirnih tacaka. . .
btw bila sam na koncertu deep purple na sajmu pre par godina i ono,bilo je oke mada ih nesto bas i ne slusam. . . imala sam mp3 ali nikad nisam sve preslusala. . .mislim znam neke dobre stvari od njih. . . a i briga me kad nisam ja platila kartu (: jedino sto mi je bilo drago je sto sam videla dosta starijih ljudi koji su dosli da ih slusaju. . . njaaa to je verovatno bila muzika njihove mladosti,sto naravno ne znaci da je i dalje ne slusaju ali lepo je sto su se tamo pojavili. . . atmosfera je bila skroz oke. . .

ovo nije deep purple, ali je Ritchie - slika sa koncerta sinoc na menhetnu

blackmore.jpg

jeste inace nadrkan ali sinoc je bio ok, kolko god je to moguce. davao je ljudima u publici vino i pivo (nije prosipao po njima - davao casu), zajebavao se okolo, nekom liku iz publike ispunio muzicku zelju :) zena ga sve vreme zajebavala...

Могла би она и званично да му постане жена, да је неко не би украо... :p Ако је био такав, мора да је и он узимао вина :lol: :lol:

Ritchieva zena je Candice Night tj. pjevacica muzickog sastava Blackmore&Night.
Ona je '77 godiste i dosta je mladja od njega.Samo sam procitao da je ludo zaljubljen u nju.
Cinjenica je da se Ritchie mozda nikada nece vratiti u Deep Purple, osim ako ne naprave neki oprostajni koncert kao sto je to bilo sa Bjelim Dugmetom.
Osobno ja ne volim oprostajne koncerte.To je izgleda na Balkanu uslo u modu."Parni Valjak" se tako oprostio od muzickog djelovanja.Mislim da je to glupo.Treba svirati do kraja dok ne umres, kao sto to radi The Rolling Stones i Deep Purple.

Back