stormbringer1
Primećen član
- Poruka
- 575
imas dobro izvedenu anya na onom dvd-u come hell or high water iz 93ce (birmingham)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas dobro izvedenu anya na onom dvd-u come hell or high water iz 93ce (birmingham)

Gledao sam po netu skorašnje liste, razlika je 2-3 pesme u odnosu na koncert u Beogradu prošle godine... Izgleda da ovo još uvek računaju kao Rapture of the Deep turneju, iako su prošle 2 godine od izdavanja albuma...

Nemam pojma zashto se bavimo gloopostima na forumu kao shto su hip-hop ili pak ruzicasta televizija kada ima puno lepih stvari o kojima mozemo da pricamo i da diskutujemo!!! Naravno jedna od vishe tema koja mi je pala pamet jeste upravo ova. Da li mislite da Deep Purple zasluzuje mnogo vishe nego shto ima trenutno?????

Nemam pojma zashto se bavimo gloopostima na forumu kao shto su hip-hop ili pak ruzicasta televizija kada ima puno lepih stvari o kojima mozemo da pricamo i da diskutujemo!!! Naravno jedna od vishe tema koja mi je pala pamet jeste upravo ova. Da li mislite da Deep Purple zasluzuje mnogo vishe nego shto ima trenutno?????
Пренеси утиске 
Док он... пффт 
zena ga sve vreme zajebavala...
Ако је био такав, мора да је и он узимао вина

pa zvanicno mu je zena vec 10 godina
И на Википедији и на Ласт.Фм-у пише да му је још увек вереница :? Ма може и Rainbow, небитно...![]()
Ma to im isto dodje.