Deep Purple

''Machine Head'' на првом месту! ''In Rock'' на другом! Па онда сви остали...
А што се певача тиче - Гилан, агресивнији је. Иначе, већ дуго их нисам слушао мораћу да их пустим поново ових дана.

Dobar je "Machine Head" bas ga sad slusam!
Moj favorit s tog albuma je Pictures Of Home.
Bas me nekako opusta!
Long live Deep Purple!!!

gillan indijanac
ian_gillan.jpg

mejd in dzapen

kraj price

:worth:
inace sto se tice tog albuma, ja sam cuo da su oni u Japanu sve pesme automatski svirali unazad, i da je u tome magija tog albuma, znaci nikakve prerade posle, okretanje trak itd, nego dodju i odsviraju ceo koncert unazad (znaci Ricthie popizdi na pocetku, pa posle toga bis, pa onda improvizacija i ludilo, pa onda ostatak, i na kraju pocetak i oni tek onda na kraju kao dolaze avionom i to)

:worth:
inace sto se tice tog albuma, ja sam cuo da su oni u Japanu sve pesme automatski svirali unazad, i da je u tome magija tog albuma, znaci nikakve prerade posle, okretanje trak itd, nego dodju i odsviraju ceo koncert unazad (znaci Ricthie popizdi na pocetku, pa posle toga bis, pa onda improvizacija i ludilo, pa onda ostatak, i na kraju pocetak i oni tek onda na kraju kao dolaze avionom i to)

ja mislim da smo mi preterali s' ovim :D

al aj reci da se neslazes sa tim da je "made in japan" jedan od najboljih live albuma ikad...

Cao,

Kako vam se dopada grupa Deep Purple i sta mislite o njoj.Koja vam se pjesma najvise dopada od njih i koji pjevac?
Deep Purple je rock grupa koja je osnovana 1968 godine i najpoznatija pjesma iz tog perioda im je Hush a poslije dolaska I(an Gillana Child In Time i Smoke on The Water.Kad im je dosao u grupu David Coverdale kasnije fronetmen grupe Whitesnake odmah su snimili pjesmu Burn, Mistreated, Soldier of Fortune i You Keep on Moving.

Back