DECKO MI JE TRAZIO DA MI STAVI POLNI ORGAN IZMEDJU GRUDI

• Začetnik teme Začetnik teme SOKIRANA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nDa... vazi... ajd sad malo ozbiljno pliiiiiiiiiiiiiiiz

pocela si zaista da maltretiras ljude po forumu, nije mi jasno zasto ali nema veze.... nemoj da budes party breaker sa tolikom zeljom i potrebom za exponiranjem jer ljude to nervira....

i na moju zalost pravis previse problema i zaista se pojavljuje mogucnost da ti zabrane pristup krstaricinom forumu

keri:
oprosti,neću više,ne znam šta mi bi.malo sam se previše otkaćila.ti si mi falio. :( jedan pravi muškarac. :wink: :wink:
batali to pravi muskarac... da me dovoljno poznajes znala bi da je to za mene blizu uvredi, al' ajd sad....

ukoliko zelis da se dopisujes sa bilo kim na forumu MORAS se registrovati.... chatovanje je kao sto znas zabranjeno a za konstantno krsenje zabrana postoje i kazne....

poz d1

d1:
keri:
oprosti,neću više,ne znam šta mi bi.malo sam se previše otkaćila.ti si mi falio. :( jedan pravi muškarac. :wink: :wink:
batali to pravi muskarac... da me dovoljno poznajes znala bi da je to za mene blizu uvredi, al' ajd sad....

ukoliko zelis da se dopisujes sa bilo kim na forumu MORAS se registrovati.... chatovanje je kao sto znas zabranjeno a za konstantno krsenje zabrana postoje i kazne....

poz d1
zašto ti je uvreda kad si simpa dečko koji zna znanje i o ćem govori.vidim da si vrlo racionalan i pametan.

keri:
idem ja sad,oćito se ne razumijemo.ti me stalno napadaš pa bi te molila da me više ne uzrujavaš a potom se čudiš kaj takva * pišem.i da pokušala sam vas isprovocirat jer se lako date. :evil:

Alo bre,

KERI, mislim ZAGREPCANKO ...al najpre JADNICE, nekako mi to najautenticnije...
E draga moja ti...
Pa kako si?...kako momci?...Dobro? ...vise te ne ponizavaju i ne tretiraju kao krpu za pod?...Ne?
E bas mi drago...A sad malo ja...

...CCC...pa mnogo si ti nesto nama pustila krilca...Bas lepo sto mislis da ti jedna mozes da zayebavas nas milion...Al smo hrabri preko net-a... :roll: Za medalju....al za malo...
Mada...ti si u potpunosti u pravu...Svi mi ovde-kolektivno, koji se skupljamo na KRSTARICI , pa bili Srbi, Hrvati, Muslimani...whatever, pazi kad ne mozemo da se poredimo sa tvojim Cenjenim Velicanstvom-Visocanstvom...Ti si bre neka aristokratska vrsta, verovatno imas i plavu krv...blago tebi...i razumem da neces da se spustas na nas nivo komunikacije (jer ipak smo mi seljaci s brdovitog Balkana.. :shock: ) ....i da bas iz tih razloga u svakoj svojoj poruci iznova pokazujes koliko si se, Bozemoj, zrtvovala sto si uopste prisutna na ovom najglupljem i najdosadnijem forumu ikada otkrivenom...jer ipak si ti belosvetsko dete....pa surfujes ti svuda po planeti nam zemlji, a gle cuda, ne skidas se od nas debila i retarda , koje tako izdasno i bezrezervno volis i ne propustas priliku da to pokazes ...Prava je vrednost imati te za net - prijatelja...
E PA - ZIVELA JADNICA...

P.S. I nemoj neko da mi te slucajno dira - imace posla sa mnom, tj. sa neemancipovanom, neevoluiranom srpskom seljankom ...HVALA
Aj cao, odoh da operem opanke...

nda..... pre nego sto se sve pretvori u farsu i opste vredjanje sledi LOCK

takodje necu dopustiti da pocne rasprava, svadja, sta god na nekoj drugoj temi..... bice LOCK, pa cistiliste, pa UNLOCK.... i zato nemojte dzaba gubiti vreme

btw. ukoliko bilo ko pokusa da otvara temu kao odgovor na nesto odavde brisem bez upozorenja.... svaka cast na useru ali prihvatam to kao sopstvenu brljotinu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back