K
keri
Gost
ne odlazi d1 obrati pozornost na mene pa ću se smirit! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
batali to pravi muskarac... da me dovoljno poznajes znala bi da je to za mene blizu uvredi, al' ajd sad....keri:oprosti,neću više,ne znam šta mi bi.malo sam se previše otkaćila.ti si mi falio.jedan pravi muškarac. :wink: :wink:
zašto ti je uvreda kad si simpa dečko koji zna znanje i o ćem govori.vidim da si vrlo racionalan i pametan.d1:batali to pravi muskarac... da me dovoljno poznajes znala bi da je to za mene blizu uvredi, al' ajd sad....keri:oprosti,neću više,ne znam šta mi bi.malo sam se previše otkaćila.ti si mi falio.jedan pravi muškarac. :wink: :wink:
ukoliko zelis da se dopisujes sa bilo kim na forumu MORAS se registrovati.... chatovanje je kao sto znas zabranjeno a za konstantno krsenje zabrana postoje i kazne....
poz d1
ok,dušo.d1:kada se registrujes dobijas opciju da saljes i primas privatne poruke..... tada mi privatno postavi to pitanje i dobices odgovor..... kao sto rekoh chat po temama je zabranjen![]()
blondi:i koji deo tebi nije normalan to gde ga je stavio ili da je svršio ???
pošto meni je tu sve normalno ali izgleda da ja nisam 8)
keri:idem ja sad,oćito se ne razumijemo.ti me stalno napadaš pa bi te molila da me više ne uzrujavaš a potom se čudiš kaj takva * pišem.i da pokušala sam vas isprovocirat jer se lako date.![]()