Volim čudnoNesto mi je tu malo cudno bwate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim čudnoNesto mi je tu malo cudno bwate
Aha, sad te razumem. Ti izbegavaš da uteraš ženi u pakšu jer se plašiš da se ne prešaltaš u geja.Ја не бих рекао "прикривени" већ "потенцијални". Ко се навикне на анални, корак је ближе хомосексуализму.
Ниси разумео. Та ме рупа не занима јер осим што је сама по себи одбојна немам потребу да та тамо ишта стављам.Aha, sad te razumem. Ti izbegavaš da uteraš ženi u pakšu jer se plašiš da se ne prešaltaš u geja.OK. Evo, ja sam ostao hetero, ali tebi ne bi preporučio, nešto si mi nestabilnog karaktera
![]()
Чекај ако те риба замоли да је депилираш тамо или обријаш па треба и да одуваш длачице хоћеш је пустити код неког мушкарца да оде или ћеш то ти урадити?Ниси разумео. Та ме рупа не занима јер осим што је сама по себи одбојна немам потребу да та тамо ишта стављам.
On ti je 100% gej!Pa možda i jeste bi ili gej.
Ko to može znati.
Mada doata predrasuda među ljudima a i među ženama.
kad sam jednoj prijateljici rekla da sam popustila i da sam mom dragom dopustila ona se zgranula i rekla mi: bež od njega on ti je gej.
Otkud znam. Samo će ti se kazativremenom
Pa da Ali znam da njoj prija samo da premosti taj pocetni ulet...I da fino je kad lize Ali je obostrano u 69Ajde sad iskreno muskarci jel volite da tucate u guzu devojke samo jer vas lozi da vidite bol na njenom licu i uzi je od.. I da li bi voleli da vam devojka samo lize anal
Jok cura je legit mozes se upoznati I sa njenim roditeljimaUvek sam se pitao, da li je pedofil onaj ko se loži na devojku od 28 godina a ona izgleda kao da ima 16?![]()