Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.810
Ja mog blok,pa ne mož pecka i da oće...ehhhh jedino me malo nekad pecne putem mejla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
10/10Bolje da pecka bivši, nego da pecka posle bivšeg.
Njegoš.
је л не сме да има ни другаре, хоће исто одмах да постане бивша? не мораш да одг, знамZato što kad bih znao da moja devojka održava bilo kakvu komunikaciju s nekim bivšim momkom, istog momenta bi mi postala bivša. A isto razmišljanje očekujem i od nje.
Zavisi kakvi drugari. Ako s drugarima ima komunikaciju u kojoj su konstanta neke seksualne insinuacije, nemam ja šta da tražim sa takvom ženskom.је л не сме да има ни другаре, хоће исто одмах да постане бивша? не мораш да одг, знам
Pecka i druge, poznavajući ga. Šta bi uradili ako mu želite dobro?
1. Pustiti ga da se igra
2. Pitati ga jel mu veza u krizi
3. Pitati kako je ( na šta nema iskrenog odgovora)
4. Zabole te
5....
Nista, izignorisala. Neka nadje nekog drugog da leci egoPecka i druge, poznavajući ga. Šta bi uradili ako mu želite dobro?
1. Pustiti ga da se igra
4. Zabole te
5....
Pa znaš ko je kakav tip. Uglavnom, zar ne?Danas svi znaju da kad se desi da te oozove neko od pre da to znači da sad nema nikog dostupnog za sex... Tako da na žalost čak i kad se desi da nekom možda iskreno nedostaješ, protumačiće se tako - da ide redom po fonu pa koja se javi
Zato što kad bih znao da moja devojka održava bilo kakvu komunikaciju s nekim bivšim momkom, istog momenta bi mi postala bivša. A isto razmišljanje očekujem i od nje.
Ne znam zašto bi se uopšte bavila takvom osobom ili mu davala pažnju. Nek pecka kevu svoju, ignoriši njegovo postojanje i prestaće posle nekog vremena jer mu je bitna reakcija ljudi - zato i pecka.Pecka i druge, poznavajući ga. Šta bi uradili ako mu želite dobro?
1. Pustiti ga da se igra
4. Zabole te
5....