loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.547
A tvoja cura ribetina? Jel da?A skoro bio u restoran sa curom I naletim na bivsu sjedi s nekim picopevcem prodjosmo pored njih nonsalatno bi mi bas milo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tvoja cura ribetina? Jel da?A skoro bio u restoran sa curom I naletim na bivsu sjedi s nekim picopevcem prodjosmo pored njih nonsalatno bi mi bas milo
Mene to peckanje nervira. Iskreno. Znam kakav je. Nikad pouzdanje u njega. Pecka jer mu je dosadno. Nema puno njih na lageru, nije mu zabavno, pa aj da zavrti. Šta bi ti uradio? Takvom?
Pa kacili smo se ovdje nemam sto kritiA tvoja cura ribetina? Jel da?
A skoro bio u restoran sa curom I naletim na bivsu sjedi s nekim picopevcem prodjosmo pored njih nonsalatno bi mi bas milo
Ma jok, prizjanu da je i njima dosadno![]()
A da vidis Kako SE bivse brecnu kad random naletis I svate da ti bez njih super ideДобро де, то је скоро па клиначки.![]()

Ma razumem čoveka. I on je meni drag. Al zaeba ga kad nije trebalo. Trostruki salto mortale. I gleda svoju guzicu. Tako da je svako udubljivanje uzaludno. I pitam se da li uopšte vredi neki kontakt. Kapiraš?Можда те пецка, тј. "пецка" јер си му једноставно драга, занимљива особа. Без неких негативних конотација у свему.
А на твом месту, да је тај урадио нешто заиста лоше, не бих се јављао или придавао значају.
Ooo super ti ide, bravoA da vidis Kako SE bivse brecnu kad random naletis I svate da ti bez njih super ide
Bolje nego njima uglavnom setaju neke gabore I dosadnjakoviceOoo super ti ide, bravo
E super siBolje nego njima uglavnom setaju neke gabore I dosadnjakovice
Pa i ti si simpaE super si![]()
Pecka jer mu je dosadno.
Ma razumem čoveka. I on je meni drag. Al zaeba ga kad nije trebalo. Trostruki salto mortale. I gleda svoju guzicu. Tako da je svako udubljivanje uzaludno. I pitam se da li uopšte vredi neki kontakt. Kapiraš?
A da vidis Kako SE bivse brecnu kad random naletis I svate da ti bez njih super ide
IstinaUpravo tako. U kavezu svoje stvarnosti ne uspeva da upozna neku novu na koju bi se fokusirao - pa se okreće ka prošlosti. odnosno tebi. Pošto ste prošli faze muvanja, polaženja, ljubavi, itd. došlo je do ove sada faze. Proći će i ona, ali je jako ružno dok traje, jer može bezveze da ti unese nemir. Znaj da ti nisi prva sa kojom to radi, naravno ako je imao prethodnih veza.
Naravno da ima. Rekoh da mi je drag. Ali nije dovoljno s obzirom na karaktere. Jesi li sad ukapirao? I kao što reče @dzericak ...Ма чим се ти питаш... Има ту нечега.![]()
Jer ti si jedna u nizu koje hvata kao poštapalice kada mu je energija nisko. Jedna od...u suštini jako sebičnoIstina
I evo dodajem. Kako bi sredili takav odnos? Bez poverenja.Pecka i druge, poznavajući ga. Šta bi uradili ako mu želite dobro?
1. Pustiti ga da se igra
2. Pitati ga jel mu veza u krizi
3. Pitati kako je ( na šta nema iskrenog odgovora)
4. Zabole te
5....
Žao mi čoveka. Vidim koliko je pogubljen. Al sve što bih uradila meni je na štetu. Tako nekako.Онда не треба да обраћаш пажњу на њега. Чак ни овако, писањем по форуму на ту тему.