Decko '95 prebijen na smrt!!!!!!

ne znam da li je neko vec prokomentarisao, ne mogu da citam celu temu ali sta je taj decak trazio u 2 sata posle ponoci u diskoteci??decko osmi razred..

Nije to problem druze. Nije on otisao u favele Rija ili u Silerovu da bi pitao sta je tamo trazio. Diskoteka, kafic, restoran nisu mesta od kojih bi neko trebao da zazire.
Problem je sto takozvana obezbedjenja na takvim sugavim mestima moraju naglavacke da iznesu svakog ko samo podigne ruku na nekoga, a ne da bleje i gledaju dok neko nekog ubija.
A ako nemaju novca za takvo obezbedjenje ili nemaju takve ljude, onda ne mogu ni da imaju diskoteku.
Za to vreme, policija mora da nadzire sve one koji su tucama skloni i da bude na mestima na kojima srania izbijaju. A ne da kunja u dzipu dok pet metara dalje neko ubija decaka

Malo se najpre smiri.:roll:Ne kazem da je "on kriv za svoju smrt".Osudjujem kao i svaki normalan covek ovo sto su uradili, i sto su citavih 15 minuta bez imalo samilosti mucili decaka..da se razumemo.
Ja sam do 12-pola 1 kuci, kad god izadjem, i doduse osmom razredu bi mi verovatno bilo dozvoljeno do pola 12.
Tako da mi nije bas najjasnije...

Ja sam u ispred istog kluba bio prebijen od grupe debilcina zato sto mi je jedan lik rekao da brisem a ja pitao u cemu je problem! Sutirali su me i gazili ali sam imao tu srecu da je moje drustvo uletelo na vreme!!! Imao sam ogrebotine po vratu i grudima od shutiranja, majka mi se frapirala kada je videla!!!

Mislite da su policija i obezbedjenje bili tu?! KAKO DA NE!!!

Ma ok. Samo hocu da ti kazem da to sto dodjes kuci u 23h nije nikakva garancija za bilo sta. Ljudi bi trebalo da idu na svako mesto bez straha da ce tamo biti ubijeni. A ozloglasena mesta ne bi smela da postoje, kad bi sud i policija radili svoj posao. Koje bre "ozloglaseno mesto" ? O cemu pricamo. Ne moze negde sto puta da izbije tucha, a da takvo mesto i dalje radi.
I ne moze me niko ubediti da u selu kakvo je Bor, policija ne zna svakog ko je tucama i sranima sklon i da ne moze da obrati vise paznje na njega, kao i na mesta gde se okuplja veca masa sveta, kao i na "problematicne" klince koje mora redovno da pretresa, privodi, shamara i salje tamo gde im je mesto

Ma ok. Samo hocu da ti kazem da to sto dodjes kuci u 23h nije nikakva garancija za bilo sta. Ljudi bi trebalo da idu na svako mesto bez straha da ce tamo biti ubijeni. A ozloglasena mesta ne bi smela da postoje, kad bi sud i policija radili svoj posao. Koje bre "ozloglaseno mesto" ? O cemu pricamo. Ne moze negde sto puta da izbije tucha, a da takvo mesto i dalje radi.
I ne moze me niko ubediti da u selu kakvo je Bor, policija ne zna svakog ko je tucama i sranima sklon i da ne moze da obrati vise paznje na njega, kao i na mesta gde se okuplja veca masa sveta, kao i na "problematicne" klince koje mora redovno da pretresa, privodi, shamara i salje tamo gde im je mesto

U tom klubu "Monza" i klubu pored "Harizma" svakog petka izbijaju tuce!!! I IDALJE RADE!!!

Kazem vam i sam sam bio u slicnoj situaciji! JADAN DECKO! :(((((((((((((((((((((((

Slavili su rođendan nečiji.
Tako je danas, moj burazer je osmi razred i stalo je u gradu, ja četvrti srednje i ne izlazim.
Takvo nam društvo.

Zemlju treba razoriti.

Slika govori 1000 reci...
the-human-race-demotivational-poster-1256129791.jpg

dobro moguće je, u krajnjem slučaju ne postoji nikakv razlog legitam da bilo ko koga mlat, ali situaciju da neko najopuštenije i najnormalnije trezven stoji i muva se po lokalu i grupa ga tek tako sačeka i premlati na izlazu jer im je to današnja nsumična žrtva, ne prizanajem kao vrlo moguću; nit videh i doživeh slično od bilo koga a bejah u mnogim extremnim situacijam i društvima gde bi se slično očekivalo... a i ako ih stavrno radvajao - pa koji moj je... no da ne kružimo više, uostalom kako ova tema nije zakatančena dosad?

ma ne može bog da me ubedi iz čistog, najčistijeg mira, se takve stavri dešavaju

Pa ne znam kakvo sranje da je napravio nije zasluzio da ga njih 15 tuku do smrti! Mene je napalo 7 ljudi jednom,a od toga samo jedan je imao razlog za to i mogla je biti ferka ali i drugi su se umesali iako sam bio ok sa njima i uspeo sam da se iscupam iz sranja to vece! Da sam ostao ko zna sta bi samnom bilo!

Nije to problem druze. Nije on otisao u favele Rija ili u Silerovu da bi pitao sta je tamo trazio. Diskoteka, kafic, restoran nisu mesta od kojih bi neko trebao da zazire.
Problem je sto takozvana obezbedjenja na takvim sugavim mestima moraju naglavacke da iznesu svakog ko samo podigne ruku na nekoga, a ne da bleje i gledaju dok neko nekog ubija.
A ako nemaju novca za takvo obezbedjenje ili nemaju takve ljude, onda ne mogu ni da imaju diskoteku.
Za to vreme, policija mora da nadzire sve one koji su tucama skloni i da bude na mestima na kojima srania izbijaju. A ne da kunja u dzipu dok pet metara dalje neko ubija decaka

ma gde bre nemaju pare..pa zato jos i rade jer IMAJU pare pa podmicuju ove zverke koje ih love...pa koliko puta su privodili tog vlasnika i koliko je sranja tu bilo...i on covek jos radi...zgrce lovu...z:((z:((z:((

Back