R.I.P. †
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam da li je neko vec prokomentarisao, ne mogu da citam celu temu ali sta je taj decak trazio u 2 sata posle ponoci u diskoteci??decko osmi razred..
Slavili su rođendan nečiji.
Ma ok. Samo hocu da ti kazem da to sto dodjes kuci u 23h nije nikakva garancija za bilo sta. Ljudi bi trebalo da idu na svako mesto bez straha da ce tamo biti ubijeni. A ozloglasena mesta ne bi smela da postoje, kad bi sud i policija radili svoj posao. Koje bre "ozloglaseno mesto" ? O cemu pricamo. Ne moze negde sto puta da izbije tucha, a da takvo mesto i dalje radi.
I ne moze me niko ubediti da u selu kakvo je Bor, policija ne zna svakog ko je tucama i sranima sklon i da ne moze da obrati vise paznje na njega, kao i na mesta gde se okuplja veca masa sveta, kao i na "problematicne" klince koje mora redovno da pretresa, privodi, shamara i salje tamo gde im je mesto
((((((((((((((((((((((Slavili su rođendan nečiji.
Tako je danas, moj burazer je osmi razred i stalo je u gradu, ja četvrti srednje i ne izlazim.
Takvo nam društvo.
Zemlju treba razoriti.
objasni mi kineski sistem![]()
Kinezi streljaju ljude ako su veliki zlocinci! Ozbiljno!

ma ne može bog da me ubedi iz čistog, najčistijeg mira, se takve stavri dešavaju
Upravo su mi drugovi javili da je ovde u Boru ispred jednog kluba "Monza" prebijen na smrt decko koji je hteo da razdvoji tucu!!!!! Kasnije sam saznao da se radi o mladjem bratu jedne moje drugarice!!!!!!!!
Kuda bre vodi sve ovo?! Kuuuudaaaaa?!![]()
ma ne može bog da me ubedi iz čistog, najčistijeg mira, se takve stavri dešavaju
Niko od nas nije bio na licu mesta i nije "doživeo" ovaj događaj tako da niko ne bi mogao ni smeo ni da priča bilo šta.
Nije to problem druze. Nije on otisao u favele Rija ili u Silerovu da bi pitao sta je tamo trazio. Diskoteka, kafic, restoran nisu mesta od kojih bi neko trebao da zazire.
Problem je sto takozvana obezbedjenja na takvim sugavim mestima moraju naglavacke da iznesu svakog ko samo podigne ruku na nekoga, a ne da bleje i gledaju dok neko nekog ubija.
A ako nemaju novca za takvo obezbedjenje ili nemaju takve ljude, onda ne mogu ni da imaju diskoteku.
Za to vreme, policija mora da nadzire sve one koji su tucama skloni i da bude na mestima na kojima srania izbijaju. A ne da kunja u dzipu dok pet metara dalje neko ubija decaka