Decko '95 prebijen na smrt!!!!!!

i iz B-92. Zadnji su javili vest, ali su ipak bili najopsirniji.

B92:
Ubijen osnovac u Boru
16. januar 2010. | 17:45 | Izvor: B92
Bor -- Noćas, oko 2 sata iza ponoći, posle tuče osnovaca ispred jednog kafića u Boru, smrtno je stradao četrnaestogodišnji M.Lj. iz Bora.

(FoNet,arhiva)
(FoNet,arhiva)
Kako nezvanično saznajemo, dečak je preminuo na putu do bolnice, a tačan uzrok smrti biće poznat posle obdukcije. Maloletnog M. Lj. kako nezvanično saznajemo ispred jednog noćnog kluba u Boru napalo je desetak osoba, tuklo ga i šutiralo, dok su sve to, kako tvrdi otac pokojnog dečaka, sa udaljenosti od petnaestak metara, posmatrali pripadnici intervente policijske jedinice Bor.

"Interventna je bila odatle nekih 15ak metara. Kada su ih pitali zašto niste reagovali, kažu nisu videli od trske“, kaže otac dečaka Živoslav Ljubisavljević.

Još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo. Prema nekim verzijama maloletni M.Lj. je u toku tuče, u jednom trenutku pao i teško povredio glavu.

Međutim, otac preminulog dečaka ne veruje da je to uzrok smrti.

"Kažem on je bio fizički jako napredan, ne verujem da je neko mogao tek tako da ga savlada, bio je fizički jako spretan. Ja ne verujem da se on okliznuo i pao i tako nastradao“, objašnjava Ljubisavljević.

U bolnici su nam rekli da je u toku obdukcija i da ne mogu da nam daju nikakve informacije o uzroku smrti.

U policiji nam je rečeno da će se oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Borska policija je u međuvremenu saopštila da je učenik osmog razreda M. Lj. umro ispred borskog noćnog kluba "Monca", posle tuče koja je izbila na proslavi rođendana u klubu. Privredeno je nekoliko osoba koje su učestvovale u tuči.

Upravo su mi drugovi javili da je ovde u Boru ispred jednog kluba "Monza" prebijen na smrt decko koji je hteo da razdvoji tucu!!!!! Kasnije sam saznao da se radi o mladjem bratu jedne moje drugarice!!!!!!!!

Kuda bre vodi sve ovo?! Kuuuudaaaaa?! z:cry:

Ovo je uzas......ali opet nista iznenadjujuce to je nesto sa cime se susrecemo svaki dan...zao mi je momka ali j.b.g ovo je ludo doba i jos ludji ljudu u njemu zive.....z:(

Odma bi ti demokrati rekli da to nije demokratski i humano...Cak u Americi gledaju kako da osudjenicima na smrt smrt bude vrlo blaga,tj. da ne umiru u mukama...A kako je bilo kad su oni ubijali,da li su gledali na to da tog kog kolju umre s malo bolova...

**** ja ovu demokratiju kad klincu skacu po glavi.
Ma pusti amere, da mogu, sve bih ja to tepih-bombardova nuklearkama.

Meni su trazili pare na bulevaru gde ima 1000 ljudi (a malo dalje i dezurni saobracajac), i ladno mi uzeli 50 dinara (nisu to neke pare ali...), boli prolaznike za mene z:((. Ti si u pravu najbolje je imati neki manji noz i posto su svi pic** koji traze pare (uvek su ih 2 ili vise, nikada ne smeju sami) s*****ce se kad te presretnu sa nekim drugom i jos to vide...

za teme tipa kak oda nadjem decka ne znam, jer ih ne citam..
ovde se vodila sasvim onstruktivna rasprava, ne kapiram u cemu je tu problem..?
sta tu tebi ne odgovara..?
u ostalom ako vidis da ljudi o necemu pricaju, i ako se to tebi ne svidja, ednostavno zaobidji...
pa procitaj,pa ces videti
kazem ti u cemu je problem
u palamudisanju u praznu
na svakoj,ali svakoj temi
realno,ovo vise nije normalno,ali desava se na zalost,svuda,tako da problem fakat nije u "sistemu",vec u celokupnom sistemu vrednosti danasnjice
ali svi moraju da uzjasu sistem
da je do toga,sto ne prosipamo svi jedni drugima mozak?
bolesnici su uvek postojali,bez obzira na "sistem",i to je manje vise uticaj drustva,ali sve to ponajvise potice iz porodice
inace,bismo,kao sto rekoh,svi nasrtali jedni na druge
tachno to, izigravanje ludila
aha
a u sta svrstavas one tvoje "crknite stoko spamerska" ispade?

ej bre da se razumemo, ovo jeste džungla, al i u džungli se zna ko je lav ko je zec... Boga Oca pitaj šta se tu zbilo, al nikoga ne ubijaju i niko ne strada džabe... pa da je tako ja bih trebao 180 puta dosad da budem pod kamenom pličom... ps. strašno strašno...

Nije problem ovde u pojedincima. Je.b.iga ljudi sve mozhe da krene od roditelja na primer.
Da su roditelji dete vaspitavali "normalno"(pod normalno podrazumevam da se nacrtash kuci u 9 sati) dete ne bi bilo tu. Tuche ne bi bilo, smrti ne bi bilo.
Nije roditelj kriv ako je dete junac. Nije dete krivo ako su ga prebili na smrt.
Fazon je shto cemo mi klinci i balavci u Srbiji reci: "Pivo, vutra, cigare, shto da ne".
Pa vidjao sam situacije kada su drotovi hvatali likove kako duvaju vutru, i shta su uradili.
Pridruzhe im se i bleje zajedno. A i kakvi su ideali nas dece to je kretenski jadno.

Dacu primer: Lik uchi, ima petice, odlichan je, likovi ga prozivaju jer, zashto bi oni bili glupi da uche i gube vreme kada mogu da imaju 30 riba mesecno i posheve se u 15. godini. Uz to su glavne mudonje u skoli.
Situacija je sledeca. Taj streber osnuje pristojnu porodicu i nadje poshten posao(shto je izuzetno tesko i sa 3 fakulteta), dok ce ovaj drugi zavrshiti mrtav u klubu/ulicici nafiksan, pretuchen ili shta ja znam shta ne. Gramatika? Ja obozhavam da ispravljam ljude kada greshe u gramatici. Jao, pa kad krenu da seru:"nemoj da seresh shta CEMI gramatika" A tamo glume domoljube i neke kvazi-nacionaliste.
Serem ti se na takvu omladinu. Vichu Kosovo je Srbija a k.u.r.c.e.m. ne mrdaju da neshto urade nego kradu patike iz izloga.

Da su deca nauchena neshto sada bi imali neko iole pristojno drushtvo, ali ne, mi prozivamo sve i kinjimo sve. Otkud nam pravo. Ko si ti da sa 14 godina nekome tripujesh svoj shatro stil.
Tornjaj se fino. Takve debile treba iskulirati.

Jadan decko, ni kriv ni duzhan, u kaficima je bleyao zato shto je verovatno to navikao, kao shto sam ja navikao da serem po forumima.

Nije problem ovde u pojedincima. Je.b.iga ljudi sve mozhe da krene od roditelja na primer.
Da su roditelji dete vaspitavali "normalno"(pod normalno podrazumevam da se nacrtash kuci u 9 sati) dete ne bi bilo tu. Tuche ne bi bilo, smrti ne bi bilo.
Nije roditelj kriv ako je dete junac. Nije dete krivo ako su ga prebili na smrt.
Fazon je shto cemo mi klinci i balavci u Srbiji reci: "Pivo, vutra, cigare, shto da ne".
Pa vidjao sam situacije kada su drotovi hvatali likove kako duvaju vutru, i shta su uradili.
Pridruzhe im se i bleje zajedno. A i kakvi su ideali nas dece to je kretenski jadno.

Dacu primer: Lik uchi, ima petice, odlichan je, likovi ga prozivaju jer, zashto bi oni bili glupi da uche i gube vreme kada mogu da imaju 30 riba mesecno i posheve se u 15. godini. Uz to su glavne mudonje u skoli.
Situacija je sledeca. Taj streber osnuje pristojnu porodicu i nadje poshten posao(shto je izuzetno tesko i sa 3 fakulteta), dok ce ovaj drugi zavrshiti mrtav u klubu/ulicici nafiksan, pretuchen ili shta ja znam shta ne. Gramatika? Ja obozhavam da ispravljam ljude kada greshe u gramatici. Jao, pa kad krenu da seru:"nemoj da seresh shta CEMI gramatika" A tamo glume domoljube i neke kvazi-nacionaliste.
Serem ti se na takvu omladinu. Vichu Kosovo je Srbija a k.u.r.c.e.m. ne mrdaju da neshto urade nego kradu patike iz izloga.

Da su deca nauchena neshto sada bi imali neko iole pristojno drushtvo, ali ne, mi prozivamo sve i kinjimo sve. Otkud nam pravo. Ko si ti da sa 14 godina nekome tripujesh svoj shatro stil.
Tornjaj se fino. Takve debile treba iskulirati.

Jadan decko, ni kriv ni duzhan, u kaficima je bleyao zato shto je verovatno to navikao, kao shto sam ja navikao da serem po forumima.

E vidis da ja tebi sada nesto kazem! Lik koji uci,svi ga prozivaju u osnovnoj,svi ga prozivaju u srednjoj,svi ga prozivaju na ulici,nema devojku,kad zavrsi faks nadje neku poluruznu ribu i ozeni se sa njom a ona je ustvari najveca kucka koju je svet video! ima decu sa njom,na poslu ga svi zavidno gledaju jer im je sef,on vec moze da se svima sveti jer je na polozaju,a vamo mu neki bastovan i glupak krese zenu jer je on jednostavno dosadan i emotivno glup!
Lik koji je bio umeren u svemu,bio dobar 3+ prosek kroz srednju,imao dobro drustvo,pio,provlacio se u skoli,imao ribe, uspeva da se upise na drzavni faks ili upada na privatni faks jer je lako upasti tu,zavrsi neki smer,zaposli se,nadje prosecnu ili lepu zenu,zna kako se sa njima barata ima srecna brak i zdravu decu,svi u ulici i na poslu misle da je car ili ga pojedini mrze ali njega boli tuki,ima svoju ekipu i uziva!

sta je bolje biti? ***** koja postaje sadista ili car?

Drugo.
Kada pricas sa gejacima i cobanima koristis zargon a ne pravopis!Za Kosovo nemoze nista da se ucini,jedino mozes da uzmes pusku i da ubijas Siptare,znaci od Kosova nema nista i sa tim moramo da se pomirimo! Mnogo gledas televiziju ili su ti roditelji u LDP-u ja znam dosta nacionalista(ne gibanicare koji se loze na Cetnike ili neki gejaka iz sela) i ima tu dosta jako pametnih i pismenih ljudi,ali televizija ih predstavlja kao bezumne majmune sto je i njen zadatak! Ja ne gledam tv vise od 5 sati nedeljno!

Poslednja izmena:
Srbijo pišam po tebi. Nabijem i tebe i tvoju jebenu demokratiju.
Nikad nećeš uspjeti kao jebena država sve dok se ovakvi ispadi dešavaju i dok imaš smrdljivu policiju koja češe jaja dok mladić gine. ***** i tebe i tvoja ministarstva obrazovanja, zaposlenja i sva ostala.

Koja jebena demokratija, koji jebeni svijet? kakvo globalno selo? koja mrtva Amerika? treba još da bombarduju? treba, slažem se, dok nas sve ne poubijaju.

Zajebi demokratiju i uvodi oštre kazne za svaki prestup.

Serem se u državu.

Bio sam tucen ali i ja sam tukao al uvek sam uvek sam znao granicu kada nekoga mlatim i kada je dosta,treba biti opasno lud pa nekog sutirati 15 min dok ne izdahne o_O

Urpavo tako....treba imati granicu...ali ne treba ici SVESNO NA UBISTVO! Da ubijes decka koji tek pocinje da zivi...koji ne moze da se brani od njih 15...
Da sam bio u blizini sigurno bih uleteo makar me ubili zajedno sa njim

Back